Morgan Johansson, migrationsminister

Förra söndagen vågade inte Morgan Johansson (S) debattera migrationspolitik med Richard Jomshof (SD) i SVT:s Agenda.

Ikväll satt han ensam i studion och kunde vräka ur sig floskler om ”främlingsfientliga partier”, ”rasism” och ”kallhamrade Sverigedemokrater”. Utöver detta hade han fräckheten att hävda att ALLA som nu kommer till Europa och inte minst Sverige, är människor som flyr krig.

Tiotusentals människor från västra Balkan kommer nu till Västeuropa. Tiotusentals människor som kommer till Europa är från länder som Senegal, Gambia och Ghana. Tusentals syrier som skapat sig nya liv i länder runt om i världen kommer nu till Sverige för att få permanenta uppehållstillstånd. Hundratusentals människor kommer till Europa utan id-handlingar och ingen vet egentligen vilka de är och varifrån de kommer.

Jag förstår att Morgan Johansson inte vill debattera sitt ansvarsområde med Richard Jomshof. Det är förstås enklare att föra fram sin agenda utan att någon på allvar ifrågasätter dem eller motargumenterar. Dock är det fegt av en minister som både är ansvarig och tjänar stora pengar på sitt yrke.

Måste lägga in denna tweet, men frågar om syftet med den svaga utfrågningen inte var medveten?

Skärmklipp

25 thoughts on “Morgan Johansson, migrationsminister

  1. Morgan Johansson mytomaniminister u.p.a.
    En floskelspruta utan folkligt stöd.
    SVT folkhatarkanalen (MP) utan folkligt stöd.

  2. Nu måste jag protestera, ett yrke hänger samman med någon form av utbildning och vidhängande kunskap, som sedan utförs till allas BELÅTENHET.
    MJ är ockuperad av vad man kan säga SYSSELSÄTTNING helt utan ansvar. Samma som de flesta invällare från utomeuropeiska länder som har ockuperat Sverige.
    SAMLTLIGA skattefinansierade !

  3. Lilleputlandet Sverige med universums största ego, ska tala om för Tyskland, Storbritannien och Frankrike (världens stöddigaste land) hur de ska sköta sin asylpolitik… pinsamt.

    • Minst sagt ! Men tydligen utbyter man länder emellan,sina ”korrekta” slagdängor typ ”öppna hjärtan”,”högutbildade samt akademiker”.
      Inte att inte förglömma alla tårar över dessa ”stackars kringsflyktingar”,som fälles av korrupta TV och vänsterpressen !

    • Du kan trösta dig med att utanför norden så vet folk i de flesta länder inget om Sverige. Och ännu mindre om vad som sägs i landet. I Bryssel vet de tyvärr vad som sägs där av de svenska knäppskallarna, som t.ex. Margot Wallström, och där kan det nog väcka löje och irritation.

  4. En liten intressant kommentar från Dr. Thomas Jackson på snaphanen angående funderingar om var peter wolodarski bor.

    Rickard Nilsson skriver • 3 timer siden

    Här bor peter wolodarski: eller är det en gammal adress..
    Adress:
    Torstenssonsgatan 13
    114 56 STOCKHOLM

    Dr. Thomas Jackson svarar:

    ”Intressant, jag har vänner, Ivanca Savic och Hans Berglund, bägge läkare, som bor på Torstenssonsgatan 6, BR 205 kvm mitt emot i det huset som räknas som det finaste på Torstenssonsgatan.

    Israeliska ambassaden f.ö. brukade ligga/ligger på denna gata, en annan , kollega till mig Anders Hanson tror jag bor där också, kan vara i Peters hus, jag var faktiskt spekulant när de byggde om där en vindsvåning för 5-6 år sidan på sidan med udda siffror. Men beslöt stanna kvar i England.

    Jag tror Peter bor kvar där, finns få bättre gator i Stockholm ur säkerhetssynpunkt, därfirån flyttar man inte, tillika har han extraskydd av israeliska ambassadens säkerhetspersonal. Men de är så pass professionella att de garanterat inte stör oss om vi kommer dit, tillika vet de att jag är en gammal Israelvän vilket Peter Wolodarski och DN icke är.
    mvh
    dr tj”

  5. Från hans nivå ser alla ut som flyktingar.

    Nu ska det bli möte i EU där han får träffa andra integrationsministrar och berätta om problemet ur sitt grodperspektiv.

    När övergår främlingsfientlighet till kändisallergi och betraktas även det som ett farligt tillstånd?

  6. Man börjar märka hur media ( i dettafall SVT) redan börjat anamma diktaturfasoner. I och för sig är det inget nytt, men det blir mer och mer uppenbart!

  7. Man är inte längre ett dugg förvånad, Värdegrundskorporationens ligister gillar inte motstånd. Men ingenting kan rubba en undergångsagenda för då blir dom ju syndabockar och likt A. Hitler säger dom: Kan inte folk försvara mig ska dom gå under med mig!

    • Han resonerade väl som så att det är ingen idé att jag diskuterar något som jag inte har en aning om med någon som vet allt om detta.

Kommentera