Utländska ligor hotar tryggheten i Sverige

INVANDRARBROTTSLIGHET. Tidigare i somras rapporterade Nationella operativa avdelningen (NOA), tidigare Rikskriminalpolisen, att utländska stöldligor härjar i Sverige. Något utrikesminister Margot Wallström skrev om på Twitter eftersom det orsakar både rädsla och raseri: ”TACK polis och åklagare som bekämpar utländska stöldligor som förstör trygghet och livskvalité i små byar.” 

Det rör sig om åtminstone ett femtontal utländska kriminella nätverk som begår brott i Sverige. Enligt Polisen är 500 av dem från Litauen, 300 från Polen, och mindre grupper från Georgien, Vitryssland, Rumänien och Bulgarien. Totalt bedöms det vara 1 500 aktiva personer från dessa länder som begår brott.

Läs mer av Ivar Arpi på SvD

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

-Pettersson menar att det är politiska brott och medansvariga är Sveriges styrande politiker och de som röstat på dem samt de journalister som döljer problemen med öppna gränser…

12 thoughts on “Utländska ligor hotar tryggheten i Sverige

  1. Skrev i morse över ”Mutti´s” besök i Duisburg…Nu börjar bilder strömma in från hennes möte med verkligheten.Ledsagad av två livvakter avstod hon likväl,att promenera i stadsdelen Marxloh.Underligt att förespråkarna för utbyte av befolkningen,inte vill se sina resultat !
    Från BILD har jag hämtat denna länk inkl. deras foto:
    http://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/angela-merkel/marxloh-wartet-auf-merkel-42310766.bild.html

  2. Som sagts tidigare, det är den värsta sortens slödder som funnit och hela tiden finner nya nischer att bidriva multikriminell verksamhet i Sverige. Att det hittintills endast är ett riksdagsparti som vägrar erkänna allt detta som berikande multikulti är naturligtvis högst beklagligt.

    Polisen tycks veta det mesta om vilka nationaliteter, gäng, metoder och omfattning det handlar om men saknar uppenbarligen såväl ekonomiska och därmed praktiska resurser till mer än några stickprov här och där ungefär för statistikens skull. Men de får ju numera akta sig jävligt noga med att läcka ut fakta om namn och nationaliteter för att inte underblåsa ”främlingsfientlighet” och ”rasism”! Ty om folket bara inte får veta ska de väl ändå tycka att vi ska värna våra öppna gränser och den svenska allemansrätten!!! En rätt som nu modifierats till att också gälla all sköns brottlighet!
    Sedan kan ju pösmunkarna eller de så kallade kriminologerna Leif GW och Jerzy Sarnecki käbbla om denna brottslighet faktiskt ökar eller minskar, i public service propagandaapparater.

    Man kan nästan höra hånskratten från våra grannländer. Fy fan va vi är bra!!!

  3. Inte bara den Absurdske ”statsministern” gömmer sig,när det börjar brännas.Sak samma har ”Mutti” Merkel gjort i Tyskland sedan år tillbaka.
    Nu har det eskalerat till den grad,att hon tvingas dagligen åka runt till olika brännhärdar.
    I dag besöker hon Duisburg och deras ”Rinkeby”,där kriminaliteten bland ”berikarna” nu nått sådana höjder,att polisen inte längre klarar av situationen.En skön blandning av araber,zigenare och afrikanska niggrar har nu övertagit rättsamhället i ortsdelen Marxloh.
    I morgon står så nästa akuta insats på agendan.Då besöker hon Heidenau för att övertala befolkningen i den lilla orten,om förträffligheten av en ny befolkning..Huvuddelen av de c:a 1000 nyinflyttade i denna lilla tidigare fredliga ort, är pakistaner,afrikaner och afghaner !
    Europa koloniseras alltmer dagligen…..

  4. Egentligen enkelt att lösa, återinför gränskontroll och sedan visumtvång för alla nationaliteter som fällts för bostadsinbrott.

  5. Ivars sorgliga artikel känns igen av alla som bor utanför staden. Och bekräftar, att den bild av ”brottslighet” som inte jajafieras av media, är de brott som sker på Söder. ”Det är möjligt att det sker många inbrott på landet, men diskrimineringen av två romer är faktiskt ett problem vi måste ta itu med…”

    Det såg vi ju härom dagen i Agenda, där vänsterextremisten drog fram ”hatbrott” som exempel på ”brottslighet”…

  6. Ja jag har i alla fall beväpnat mig, så att om det händer
    mig eller min familj att vi drabbas av någon av dessa ligor,
    så kommer dom att bli decimerade till antal ifall dom
    visar sig här, jag har för länge sedan slutat att lita på att
    vi får någon som helst hjälp från dem som är satta att
    beskydda medborgarna. Polisen och rättsväsende ser inte
    till dom infödda medborgarnas säkerhet, bara till dom
    importerades!
    Och så länge som Sverige sänder ut signaler till omvärlden
    att vi är ett helt öppet land så kommer fler kriminella att
    söka sig hit för att stjäla och råna från gamla människor!

Kommentera