Det är vi som är konstiga

Från Eva-Maries Facebook

” Det är vi som är ”konstiga” som anser slaveriet är fult” sa historikern Dick Harrysson i ”P1 Godmorgon världen” och han menade på att för Islamiska Staten och i stora delar av världen är det det där med slavar inte a big deal utan naturligt, det är så man gör.

Många anser att det är vi svenskar som är skruvade, vi som upprörs om slaveriet som inte är avskaffat och att det är vi som även å det grövsta upprörs över våldtäkter av kvinnoslavar är de konstiga. I andra länder med annan värdegrund än vad vi har följer man ”gamla skrifter” där är det helt ok med slaveri. Kan vi svenskar ändra på det?

” Hur ska man kunna förhandla med en sådan organisation som anser att det är rätt att ta, sälja och våldta yazidiska flickor”, jo man har en teori om att man ska döma dessa i en tribunal……… Det verkar som om några kloka huvuden nu slår sig ihop för att lösa detta vardagsverkliga grymma som finns och utspelar sig någon stans långt borta.

Överjävliga grymheter som på riktigt finns och iscensätts många mil från vårt trygga land börjar media nu äntligen att närma sig. Sedan har vi det med verkligheten att förhålla oss till, det finns ju de som hävdar att Islamiska Staten finns på våra gator, bland annat Säpo……..men i Sverige finns det ingen risk eller fog för oro, vi har fritidsgårdar, värdegrundspolicyn och hjälptelefoner.

Vid pennan Eva-Marie Olsson. Malmö.

10 saker du behöver veta om slaveriet inom islam.

20 thoughts on “Det är vi som är konstiga

  1. Säpo ja de skriver ju på bloggen också enligt en fantiserande kommentator
    . IS, Obama och näste President kommer förmodligen att knäcka dem, men våra gator kommer aldrig att vara säkra och har aldrig varit, Det lurar alltid en fara bakom hörnet, så länge det finns människor på vår jord kommer det också att finnas brottslingar.
    Men det är inte E-Ms agenda hon är ute efter att svärta ner folk oberoende av om de har med saken att göra.

      • SD2014
        Säpo försöker nog att tolka ditt inlägg som ett slags försök till att använda morsealfabetet.
        Men jag tolkar det som en senkommen ursäkt.

      • SD2014
        Ja mina kunskaper om morsealfabetet är tyvärr bristfälliga men troligen betyder det ,ursäkta jag var lite på örat häromkvällen och skrev saker som jag inte står för nu när jag är vid mina sinnens fulla bruk.
        Mitt svar är i sådana fall,, visst vi kan alla göra våra misstag.

    • Jag har nämnt SÄPO och IB några gånger och då hänvisat till två böcker av Olof Frånstedt, tidigare chef för Sveriges kontraspionge….!
      Den som läser böckerna kan dra sina egna slutsatser bl.a. om Socialdemokraternas IB!
      Den som har tid för annat än Expressen kan lära mycket om SÄPO av den kunniga Olof Frånstedt!

  2. Hur kan det vara fel att vara nationalist, invandringskritiker eller SD om man är relativist? Om vi ska vara relativister och se mellan fingrarna med slaveri, då måste man ju vara relativist med alla andra frågor också.

  3. Det är vi arbetande svenskar som försörjer träskvänstern och parasiterna från MENA. Det är vi som är slavarna.

    • Det är också vi som garanterar dig fri sjukvård och alla de välfärdsreformer som är genomförda, vi är många som arbetar, inte bara du.

      • Skoglund vill alltid att man ska förklara sig, att betala några hundringar för sjukvård som kan kosta tusentals kronor är väl att betrakta som i praktiken fri.
        Tyck något själv Skoglund, en enda kommentar nån enda gång där du inte helt instämmer i inläggen vore skönt att läsa.

      • Tack för svar , Albin!

        Fri sjukvård var alltså inte fri. Eller?

        Du verkar lite surmulen, Albin. Kan det stämma?

  4. Nya slaveriet?
    Ursprungsbefolkningen arbetar och tjänar in skatt som fördelas till slavdrivare, vilka ansluter sig från delar av världen där till stor del unga män flyr ifrån? Ett liv som slavdrivare lockar?
    Folk (slavar) arbetar sig trötta och sjuka? Fritt vandrar de (drivarna)med ett annat språk på gatorna och skriker högt på bussar och i telefoner? Sitter i grupper på bibliotek och caféer och skriker och gapar? Studenter (slavar de flesta kvinnor) som lägger tid och energi på att investera för framtiden störs av de gapande massorna (de flesta män) och får ingen ro att utföra det intellektuella arbete som ligger till grund för landets utveckling?
    Slavdrivarna tar för sig av slavarna tid och släcker ut ljuset?

  5. Idag när jag var ute på barnets skolgård och kickade lie boll med sonen. Kom det plötsligt fram en arabisk pojke i 12-13 års åldern och frågade om det var jag som hade ringt honom och beställt någon drog han sålde…tack för det nya spännande Sverige ni röstat för sjuklövern!

  6. ”Till och med barnen säger: Kan vi inte flytta?”

    ”Sommarens granatkastningar i staden har skrämt henne.”

    ”Hon trodde aldrig att hon skulle flytta från sin hemstad Malmö.”

    http://www.svd.se/till-och-med-barnen-sager-kan-vi-inte-flytta/om/granatattackerna-i-malmo

    Vems är skulden? Negrer, muslimer eller araber som utför dessa våldsdåd?

    NEJ!

    Det är reinfeldt detta vidriga sadistiska svin som medvetet orsakat Malmös kollaps

    Det är den dvärgväxte lille skiten ullenhag som förnekat sönderfallet.

    Det finns ytterligare vidriga hemska och sadistiska svin som orsakat detta lidande för Malmöborna och snart även resten av svenska folket.

    Romson, fridolin, WESTERBERG, ohlsson. Listan kan göras hur lång som helst.

    Dessa sadister skall ha sitt STRAFF!

    • De är godhetsapostlar, ex. Rövfeldt som slutade efter 8 år vid 50 år och nu har c:a 150,000kr i månaden livet ut, eller till 65! Sveriges befolkning vill han ska jobba till 75 år…
      FÅNTRATTAR som aldrig gjort något av värde i livet utan de har glidit fram på en räkmacka….TRAGISKT att man inte ser ett spår av Gustav Wasa eller Christian Tyrann i de du nämner, då hade det funnits något hopp….

  7. Han pratar som han har förstånd till! Dumheten är obegränsad i eliten. Men de blir fördömande och grova i orden då de ska visa sitt hat för SD!

Kommentera