Är ”Kistamannen” som attackerar romer själv rom?”

På Cemis, Center för EU-migranter i Sverige Facebooksida kan vi läsa nedanstående

”Om ärendet om nya hatbrott mot romer i Kista beslöt åklagare att släppa fri David Milad Wall och lägga ned ärendet. Det går inte att styrka brottet då vittnena kunde inte höra vad han sa till den romska kvinnan, torghandlare uppmärksammades när hon började att skrika på hjälp och inte innan.

David Milad Wall erkände att han var på plats men att han inte hotade kvinnan, att hon började att skrika ”polis, polis” när hon fick syn på honom.

Kvinnan kommer inte att få kontaktförbud säger åklagaren baserad på nuvarande uppgifter.

Vad krävs för att han rättsväsende tar på allvar att David Milad Wall är en förövare som ger sig på sina offren återigen efter terroriserande han utsatt romer i Kista efter tändvätska attack? Att torghandlare inte hörde honom hota henne vad pga att pratade direkt med henne mindre en halv meters avstånd och på romani till och med. David Milad Wall är en svensk rom med Balkan ursprung verkar så. Dem kunde inte höra hotelse och även . dem kunde höra det skulle dem inte förstå hotelse heller då själva snacket sköttes David på romani. Torghandlare Mustafa säger till Polisen att dem hörde henne ropa på hjälp bara.

Rättvisan är blind!

Kvinnan som utsattes för hotelsen är mycket ledsen, rädd, skärrade och i shocktillstånd.

För Geta Iourgu, ordförande i Förening REMIS är att förtroende för svensk rättsväsende nådde botten. Hon beklagar att kanske det krävs att David Milad Wall dödar någon för att få rättvisan skippas däremot kommer kanske David att frisläppas då han vet hur gör det perfekta brottet och rättsväsende köper det.

Polisen gjorde en oklanderligt insats. David satt i arresten sedan igår efter att kvinnan hotade polisanmälde detta.

Samma förövaren som utförde hatbrott tändvätska attack den 20/4-2015 slog till igår mot en av romska eu-migranter: han hotade att ”döda alla zigenare på natten”

När Rikstags agerar kraftfull mot hatbrott som EU-migranter och mest romer utsättes för i Sverige? Det måste bli stopp. Läget urartar och Sveriges Riksdags samt regeringen och allmänheten sitter stilla.

David Milad Wall polisanmäldes och brottet rubricerades av polisen som olaga hot, hatbrott och hets mot folkgrupp.

Vid pennan

Bienvenido Flores
Talesperson för EU-migranter”

-Pettersson ser att på det av PK-media förhatliga Flashback påstås att David Milad Wall är en svensk zigenare, som talar romani. Om det stämmer så kommer vi garanterat inte att få läsa om det i PK-media. Det skulle se ut efter deras ”hatartiklar” mot Sverigedemokraterna och deras sympatisörer…

Skärmdumpen från tiggarnas egen Facebook, vi vill inte riskera att det raderas.
Skärmdumpen från tiggarnas egen Facebook, vi vill inte riskera att det raderas.

EU består av 28 länder. Varför kallas inte finnar, danskar, norrmän för EU-migranter utan finnar, danskar och norrmän. Bäst är att kalla zigenarna för zigenare för det är de själva som förstört sitt varumärke sedan greve Antonius kom till Sverige år 1512.

7 thoughts on “Är ”Kistamannen” som attackerar romer själv rom?”

  1. David är inte rom/zigenare han e inte ens från balkan! Så lägg ner era gissningar. Det här är inte journalistik,

  2. Varför använder Pettersson pk benämningen ”rom” om zigenare. Dom själva kallar sig zigenare och det gör jag med av den enkla anledningen att dom faktiskt är just zigenare och inget annat.

  3. Mitt Ex blev påhoppad utanför Willys i Västervik, av en vit svensk kvinna, med frågan varför hon inte la pengar i koppen till den stackars tiggaren.

    Så nu har tiggarna fått ”indrivare” till sin hjälp.

    Synd att jag alltid missar sådana skojjiga saker, jag skulle läst lusen av det lilla fanskapet till Batikhäxa, F!-flata

  4. Inlägget på tiggarnas facebook är några månader gammalt, vad jag förstod från Flashback. Det innebär att vänstermediamaffian känt till att GM är zigenare men ändå gått på som galningar som om han vore ordförande i svenska militanta antiziganisters riksförbund..

      • ropa…. det står snart en konstapel bredvid alla tiggare för att beskydda dem från ”svenskarnas ökade våld mot utsatta romer”

Kommentera