59 thoughts on “Sverigedemokraterna Sveriges största parti!!!

  1. Pettersson: vad är detta för mystisk undersökning? Googlade Statistisk Opinion, men hittar ingenting. Varken hemsida eller något om verksamheten för övrigt. Är det någon som driver med dig?

  2. Sen Albin om du skall bestämma vad jag skriver, vad blir debatten då? Du svarar aldrig när jag kritiserar S o deras stödpartier. Varför? Är dom felfria? Du svarade inte på frågan om vem du är och vart u bor. Stockholm är ingen vild gissning eller hur. Sverige består av mer.

  3. Regeringen har tydligen bestämt att det inte får publiceras några väljarundersökningar i Svensk media i fortsättningen. Den senaste ( före denna ) kom ju aldrig ut i slaskpressen och det kommer inte heller denna.

  4. En tjej på Aftonbladet skriver i sin skröna.att sverige till ytan borde ta emot massor.precis som om det handlar om ytan för hurdant välstånd man kan ha!!? ok. Nu blir jag lite aggressiv. Varför i helvete har de som bor i afrika det så dåligt med tanke på dess storlek på kontinenten!?!?

  5. Tror och hoppas på att inte sd behöver 50%.kanske flera partier vill sammarbeta med det stora partiet,i hopp om att få vara med och bilda regering.skulle de andra partierna dock fortsätta med att stoppa strutshuvudet i sanden och fullfölja dö till 2022 och ev förlänga,då krävs över 50%. Vilket jag tror är möjligt då vårat samhälle raserat ytterligare pga massinvandringen.hur som helst ska vi vara glada och stolta.

  6. Mycket glädjande siffror. Nu återstår det att SD kommer också upp över 50%, sedermera kan saneringsarbetet efter 7-klövern påbörjas på allvar.

    • För er som event. inte talar tyska kan jag ge några punkter kring detta enorma festspel.Över 2 miljoner åskådare kantar Rhein/Mosel
      för att se c:a 7 ton fyrverkeri och ljuspel.
      Sträckan som ett 80-tal illuminerade utflyktsbåtar tillryggalägger är hela 18 km lång.Till slut når man Koblenz,och den stora finalen på det hela väntas omkring kl.23.00 🙂

  7. Opinionen förefaller gå åt rätt håll? Men det kommer inte att hjälpa… Ytterligare Invällning med över 100.000 pers. – även i år – fortsätter ju med kända följder? Hoppas ni Svenskar att NATO eller något annat lands militär skall hjälpa er med Sveriges självförvållade elände? Det som nu behöver verkställas är att åtminstone 100.000 etniskt svenska reservister och med dem likasinnade invandrare sätts in för att hjälpa Hemvärnet med 100.000-tals personer på ”ett eller annat sätt” som Sverige inte behöver, eller ens har någon rätt att vara här. – Det gäller numera inte bara Sveriges ekonomiska framtid.
    Finländare

  8. Slaskmedia är tysta som graven. Denna nyhet får inte komma ut.
    Regeringen har förmodligen krismöte ikväll.
    Grattis Jimmie och grattis hela SD.

  9. Det är visst en medelålders kvinna i Stockholm som satt en stor bit Toblerone i halsen. Vem kan det vara tro?

    • ”Vill hem” ???? Äntligen är hon ju hemma ! Låt också de andra 99 stanna kvar,där de befinner sig.

      • Skall nog bara hem och ordna upp försörjning på AF eller FRK (återbesök). Sedan bär det av till helvetet (läs muslimskt land) igen. Samma helvete som man påstår sig fly från.

        Sverige betalar. Hur länge?

  10. Albin jag läser bloggen varje dag. Varför skall jag svara på dina frågor när du aldrig svarar på mina? Våld skall aldrig användas i politiskt syfte av någon. Var jag tydlig nu?

      • Roland. Skoglund smickrar dig, sån är inte jag jag gillar att debattera.
        Jag svarar gärna på dina frågor näör jag ser dem, det är många kommentarer varje dag på bloggen svårt att hinna se alla.

      • Men Albin…..

        Nu är det slag under bältet.

        Hur är det egentligen?

      • Skoglund ja det var det, men du har inte heller behandlat mig väl, så ibland rinner det över,
        Förövrigt har du alltid samma åsikter som bloggflertalet. Aldrig eller nästan aldrig säger du emot andra än mig.
        Därav, jycke

      • Mary-Agnes, nej, och om jag är oförskämd så är jag det mot en i taget inte mot en hel grupp..
        Du skulle pröva på hur det är att dag ut och dag in tåla oförskämdheter.
        Ett uttalande från mig och du hugger, men när omänskligheter uttalas av andra då tiger du,

      • Hej Albin!

        Jag har skrivit det åtskilliga gånger, att det du/ni påstår och skriver om mig, är saker som inte stämmer eller är sanna.

        Det är något som ni genomgående har med i era kommentarer till mig. Påståenden som ni inte kan belägga på något sätt. Ni generaliserar väldigt ofta, i varje fall när ni ska ge en bild av mig, i kommentar riktad till mig.

        Vad nu andra tycker och tänker får stå för dem. Det är väl så att erat ”mission” inte är detsamma som mitt. Jag är här för att läsa blogginläggen och kommentera dem i första hand.

        Det är inte för mig speciellt viktigt att kommentera, kommentarerna. Gör det ibland av någon anledning.

        För er verkar det vara helt tvärtom. Ni är här för kommentarerna. Vilket ni gärna får vara.

        För på denna blogg har man den rätten. Fast man ska naturligtvis respektera bloggens regler om ”sunt förnuft ”, i sitt kommenterande.

        Jooo…bara så ni vet ”Albin” . Det är en hel del av det som skrivs här på Petterssons som jag inte delar i uppfattning och naturligtvis en hel del som jag gillar.

        Så erat påstående, ”För övrigt har du alltid samma åsikter som bloggflertalet.”, så erat ” alltid” är inte sant. Utan ett lögnaktigt påstående. Det är eran uppfattning

        Jag är inte här för att ”leka” moderator. Jag vill skriva vad jag tycker i olika ämnen. Vilket jag gör.

        Det är det som är det fina med Petterssons blogg. Som de ska ha mycket beröm för. Möjligheten till yttrandefrihet och åsiktsfrihet på en blogg, som skapar förutsättningar till en direkt-debatt för människor.

        Trevlig fortsättning på sommaren önskar jag er, ”Albin”.

  11. Snälla lilla Albin kan du inte vara lite glad för våran skull. Eller unnar du inte andra lite framgång och glädje.

      • Albin en liten fråga vad röstar du på? Själv är jag rätt gammal och röstat i många val. Har röstat på de flesta partier genom åren. Jag började långt åt vänster som ung, men har sett och själv upplevt alla orättvisor, mygel, dubbelmoral, rövslickandet, och inbördes ryggdunkar. Har också sett människor med endast ett livsmotto ”slicka uppåt sparka neråt”. Fick nog av VPK när fyllkärringen äntrade scenen. Fick nog när skenheliga Sossetoppar vände kappan efter vinden och gick över till att få höga befattningar inom den privata sfären. Fick nog när Moderattoppar och en gapig Centerkärring skulle vara duktiga och öppna alla dörrar på vid gavel.

      • ingetattförlora , Ja jag är ganska opolitisk, antagligen S eller M, Eller FP om de vore liberala.
        Men inte C eller KD OCH inte heller V. om jag kunde lita på vad SD säger så kanske även på dem, men som du säkert förstår så är det vissa saker hos det partiet som jag stör mig på.
        MP glömde jag, men de har inte min sympati,

  12. Det är ju het fantastiskt. Tack Jimmie Åkesson. Tack alla Sverigevänner. Nu är vi äntligen störst.

  13. Stämmer rätt bra med mina helt ovetenskapliga undersökningar. Den är så enkel som mun mot mun metoden. Allt fler säger mig att dom sympatiserar med SD. Sverige är sig inte likt längre. Men vi får ALDRIG bruka våld.

  14. Om så fall mkt förståeligt då nuvarande politiker som skall verka för sina medborgares bästa prioriterar andra länders medborgare, då skall dem helt enkelt inte vara just politiker.

    • rostaratt (@rostaratt)
      Du har missuppfattat demokratin, det är väljarna som bestämmer vilka som skall vara politiker.

      • Nu tog du väl i Albin .

        Hur många av de politiker som står på den partilista du väljer, har du valt själv?

        Fakta.

        Om personröstning …………….

        Hur gör jag för att personrösta?

        Du röstar i första hand på ett parti. Om du vill kan du också sätta ett kryss på valsedeln för den kandidat du helst vill ska bli vald. Du får bara kryssa för en person.

      • Ja, och enligt undersökningen ovan vill svenska folket har SD som sina politiker!

  15. Enligt opinionsmätningar i Juli har SD gått över alla partier och är Sveriges största parti! GRATULERAR! Jag tackar Gud och önskar all gott för Jimmie Åkesson!
    Fattar inte, hur han har orkat stå i rampljuset alla dessa år, när andra partier och massmedia hela tiden har nedvärderar och pratar och skriver så nedlåtande av honom, gång efter gång! Jag har bett och ber för styrka och välsignelse över dig och din familj och ditt arbete och hela SD!

    • Ossie, vad menar du med PK, får man inte ha en åsikt som inte stämmer överens med din. Ett samhälle är uppbyggt av olika åsikter.
      Men du verkar tycka att bara en har rätt att existera.

    • Ja, Sverige behöver i sanning verkligen en rejäl intellektuell och politisk tarmsköljning.

      Sedan är det bara att kratta ut fekalier likt ullenhag och romson.

  16. Enda möjligheten om svenska folket önskar en framtid för barn och barnbarn och ett bra boende, för sina föräldrar, ett värdigt sådant !

Kommentera