Zlatans nya tatuering

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic har presenterat en ny tatuering på sitt officiella Twitterkonto, ett väldigt viktigt namn för mig skriver Zlatan utan att förklara sig närmare varför det står Abdullah på hans kropp…

-Pettersson antar att det är någon skånsk hjälte han hyllar eftersom Zlatan är född i Malmö eller fejk, men förklaringen kommer nog…

2015-02-14_2025

 

Cykeltjuven Zlatan

26 thoughts on “Zlatans nya tatuering

  1. Vilka smyg rasister det finns här! skriv era riktiga namn och vart ni bor så alla vet vilka jävla as ni är. finns inget värre än sådana som inte riktigt vågar stå för vad dom skriver här. Ni är problemet inte alla andra

  2. Har hört honom kallas av bosnier för Zlatan Muslimovic. Kan Abdullah vara hans mellannamn, eller ett framträdande namn i hans släkt?

  3. Han är ju äcklig hela fanskapet så det spelar väl ingen roll vad han gör med sin kropp.
    Varför skulle han tala in Sveriges nationalsång för han är ju inte svensk.

  4. Jag har för mig att pressen hade en del emot honom för många år sedan i början av hans karriär som fotbollsspelare – han lydde dom inte riktigt.

    Men idag tycks han vara pressens favvo,och det kanske är för att dom nu förstår att han tillber Islam.

  5. Det är sällan man ser något så äckligt och motbjudande som denna utländska kriminella muslim pajas! Och vad han nu än tatuerar så kan slutresultatet i alla fall inte bli sämre än det redan är! Och att han sen skriver abdullah faller naturligtvis i sakens natur!
    Han är ett av dom första utländska äcklen som bör utvisas för tid och evighet!
    MVH
    Janne

      • Adonaj tack, du är verkligen kunnig det var för mig helt nya kunskaper,tex enligt judisk tradition så följer barnet sin mors tradition hur är det med bosnier, serber, macedonier och kroater kanske helt individuellt. Om jag får fråga en fråga till………..var alla slaver före Ottomanska riket och kroaterna var katoliker, serber blev ortodoxa, tacksam om du orkar att ge information, jag som många svenskar är okunnig tyvärr.

      • Lena!
        Det fordras en hel utläggning av det här som jag dessvärre för tillfället inte anser mig ha tid till. (för att inga missförstånd skall uppstå) Det finns en hel del eminenta skribenter och kommentatorer här på bloggen som är i besittning av historiska kunskaper, som kanske skulle kunna rycka in och ge dig ett litet snabbt sammandrag.

      • Adonaj du ska ett stort tack för ditt svar som jag trodde att du skulle svara, ja visst är det komplext, kanske en dag att någon som du skriver ”här på bloggen som besitter historiska kunskaper” och som har tid att sammanfatta, tror dock att det är en massiv uppgift. Vi är nog många som inte riktigt förstår, ha en fortsatt bra söndagskväll.

      • Om han är muhammedan eller inte låter jag vara osagt, däremot är modern kroat och fadern bosniak.
        Bosniaker (bosniska: Bošnjaci) är en sydslavisk folkgrupp som huvudsakligen bor i Bosnien-Hercegovina och i regionen Sandžak, vilken ingår i både Serbien och Montenegro. Det finns uppskattningsvis 2,4 miljoner bosniaker runt om i världen. Bosniaker brukar karakteriseras av sin anknytning till den historiska regionen Bosnien, av att traditionellt bekänna sig till islam sedan 1400- och 1500-talet samt gemensamhet gällande kultur och språk.

      • Adonaj kan hans namn för och efternamn ge någon vägledning, inte för att jag är specifikt intresserad av just honom, endast av intresse.

      • Lena!
        Själv har jag ej heller mycket till övers för odågan. Hade inte fotbollen kommit in i hans liv, så fanns det ett ämne till en storgangster. Efternamnet kan ge en hint om vilken riktning tron pekar åt.
        ”Ibrāhīm (arabiska: ابراهيم), den bibliska patriarken Abraham, är en av de viktigaste profeterna inom islam. Han var Tarakhs son och fader till profeten Ismail (Ismael), hans förstfödde son, som anses vara arabernas stamfader. Ibrahim kallas vanligen ”Khalil Allah”, Guds vän. Hans far dog när han var mycket ung och han uppfostrades sålunda av sin polyteistiske farbror, Azar.”

  6. Det finns många skåningar som heter Abdullah, det kanske är nån av dom.
    Vem bryr sig , folk tatuerar ju sig nuförtiden hur som helst. Snyggt-Nej, viktigt-Nej.

Kommentera