Här ljuger Bah Kuhnke öppet

I en intervju med Expressen ljuger vår nya kulturminister Alice Bah Kuhnke (Mp) helt ogenerat.

Bah Kuhnke hävdar att hon mottog ett dödshot från Vitt Ariskt Motstånd när hon var tio år. Bah Kuhnke är född 1971 och fyllde därmed tio år 1981. Vit Ariskt Motstånd bildades 1991, alltså tio år efter att Alice Bah Kuhnke (Mp) mottog det påstådda dödshotet från denna organisation.

Frågan är varför Alice Bah Kuhnke ljuger? Låter det bra, är hon okunnig eller känner hon sig tvingad? Lögner verkar vara legio när mångkulturens vurmare presterar i media.

29 thoughts on “Här ljuger Bah Kuhnke öppet

  1. Alice har aldrig riktigt lämnat den fantasifulla Disneyvärlden.
    Att värvas av miljömupparna är bara en befordran från exotisk lektant, till surrealistisk* mulatthövding (halvgambian) i det giftgröna invandringspartiet.

    Ett intressant uttalande från henne är:
    ” -Jag får aldrig så många hatbrev som när jag säger att jag är kristen. Är inte det intressant? Och då är jag ändå både svart och kvinna.”

    Inte kan väl hoten komma från ”de fredliga och humana”?
    PK kan nu i alla fall inte skylla på WAM.

    * surrealistism: En tankens diktamen befriad från varje förnuftsmässig kontroll och från varje estetisk eller moralisk beräkning

    P.S. Om Alice Bah Kuhnke blev hotad av WAM 1981, så är jag Jessica Rabbit…

  2. Araber ljuger etter värre än Negrer. Här handlar det om en Mulatt, det kanske kan vara förmildrande omständigheter.

  3. Ja hon sitter ju i en sosseregering, där lögner har varit
    deras största tillgång genom åren, så det är helt normalt
    fast det är onormalt!

  4. Det finns och har funnits en rad knepiga organisationer på den kanten, inte lätt att hänga med i vilka som kommer och går.

  5. Jag måste erkänna att mitt omdöme om denna människa inte varit överensstämmande med verkligheten. För o fatta mej kort ” Hon är inte smart den kvinnan” Det har visat sej inte minst i hennes bristande förmåga att ta till sej kritik. Det är enl mej riktigt illa då hon gett intryck av att tom stå över kritiken när den klart riktat sej till henne. Ställ diagnos den som vill.

  6. Ljuger nja, hon är helt enkelt för korkad för att kunna ljuga hon tror helt enkelt på det hon fabulerar fram. Har ni missat att hon faktiskt sitter på ett Mp mandat?

  7. Politiker och då i synnerhet 7-klöverns politiker ljuger från det dom vaknar på morgonen tills dom kryper i säng. Om en politiker säger att 2+2=4 så är det säkert lögn det också.

  8. Bara för att man är med i Disneytimmen så blir man inte räknekunnig. Det är bara Farbror Joakim som kan räkna, fast det är pengar förstås.

    • I det nya mångkulturella samhälle som politikerna förespråkar kan jag tänka mig att dödshot mot 10-åringar kan förekomma men knappast i dåtidens Sverige. Då var landet fortfarande snällt och välkomnande.

  9. Nja vi skall betänka,att det finns olika tidszoner på vår jord ! Vet inte exakt hur Hottsi och Tuttsi räknar,men bland araberna har vi ju bevis för,att deras år är betydligt längre än våra nordliga…Ett importerat 15-årigt arabiskt baaarn,blir ju enligt vår tids beräkning mellan 20-25 år !

  10. Det var väl inget konstigt med det, hon kommer ju från Disneyklubben och där är det helt i sin ordning att berätta sagor för varandra….

  11. Troligen trubbas hjärnan av när man inte får några vassa frågor längre av journalisterna. SD-politiker tvingas skärpa sina argument hela tiden plus att de som inte duger faller bort efter väldigt kort brinntid. Inte undra på att sjuklövern inte vågar ta debatten.

  12. PK-skiten ljuger mer eller mindre alltid.

    Stefan Löfven påstod i Agenda att SD är bildat ur VAM, trots att SD bildades 1988 och VAM 1991.

    Vi vet också att politiker låter sig bara intervjuas av regim-trogna ”journalister” som inte ställer några kritiska frågor.

    Om riktiga journalister ringer, t.ex. Johan Andersson på Granskning Sverige, då ser man till att ej vara anträffbar.

    Allt du hör i TV är med andra ord bara ett riggat skådespel!

Kommentera