Vänsterpartist: ”Djupt provocerande bilder från Israel”

INRIKES. Kristdemokraternas partiledarkandidat Ebba Busch Thor får kritik för bilderna från hennes studieresa till Israel 2009. På fotona, som DN uppmärksammat, syns hon bland annat posera vid ett militärfordon och i en t-shirt från israeliska armén.

2015-02-14_0656

– Det är djupt provocerande att Ebba Busch Thor poserar framför militärfordon som tillhör en armé som beskjutit skolor, ambulanser och sjukhus, säger Hans Linde, Vänsterpartiets utrikespolitiska talesperson, till Expressen.

-Pettersson tycker nog att hans Linde har betydligt mer i sitt eget parti att bli djupt upprörd för, men det är klart Israel är en demokrati som hotas av terrorister och diktaturer och då vet vi vad Hans Linde och V föredrar…

2015-02-14_0757

12 thoughts on “Vänsterpartist: ”Djupt provocerande bilder från Israel”

  1. Vad som är ”djupt provocerande” har Vänsterpartiets utrikespolitiska talesperson Hans Linde och jag, olika uppfattningar om.

    Hans partikamrat, Rossana Dinamarca, brukar ju också springa runt i T-shirt.

    Vet inte om han tyckte det också var ”djupt provocerande” ?

  2. Ja hon skulle naturligtvis gjort som kommunisten Lars Ohly
    när han poserade med en Palestinaschal runt halsen med
    en bild av Mellanöstern där Israel var utraderat, det hade
    väl passat Hans Linde och andra rödingar?
    Förstår inte varför detta lilla obetydliga parti ges så stort
    utrymme i media,visserligen har dom nästlat in sig på
    många ledande poster i samhället men får alldeles
    för mycket uppmärksamhet i förhållande till sin betydelse,
    speciellt i Radio och TV där deras kamrater jobbar??

  3. Jag har inte själv bestämt mig on hon är fågel eller fisk. Kan mycket väl vara en trojansk häst som säger en sak och gör en annan. Tiden och hennes vandel får utvisa vad hon är.

    • Hennes vandel Argus! Nu är du ute på hal ISIS. Betvivla en kvinnas vandel, när hon är tänkt som ordförande för Sjuklöverns allra minsta parti för tillfället, kådisarna. Där måste man ju tro på det som sägs.

  4. Att Israel skjuter på skolor beror på att Hamas använder dessa som avskjutningsplatser för sina Kasaam raketer, dessa raketer riktas enbart mot civila mål. Medan IDF riktar sina vapen mot de hot mot Israels befolkning som de upptäcker.

    Det är en djävla skillnad och dessutom faktiskt en plikt från IDF sida.

    Eller hur Ali?

  5. Snygg T-shirt och snygg donna. Annat än Dinamarcas klädsel och uppträdande i Riksdagen. Men det har väl kommunisten Linde missat.

  6. Vänstern och sitt hyckleri! Att posera med en karta över mellanöstern där Israel är raderat och att bjuda in Abbas som betalar lön till barnmördare är ok…makalös logik!!!!!

      • Margot Wallström och Stefan Löfven har ju nyligen bjudit in en av Mellanösterns värsta nazistledare i form av Mahmoud Abbas, till Sverige. Abbas anser att alla trogna palestinier, precis som han själv, stormuftin Al Husseini och hela ledarskapet hos Fatah och Hamas ska anse sig som trogna nazistiska terrorister.
        Vad ska man då tro om Wallström och Löfven , som genom en 50- procentig höjning av penningbidraget som de förärade nazisten Abbas utan någon som helst motprestation och i ett huj gör nazismen rumsren. Har dessa sossar aldrig lärt sig av Chamberleins eftergifter från före andra världskrigets start, att detta inte är rätt politik ens mot någon nazist överhuvudtaget, och att inte gå på det en inbiten nazist som Abbas säger, vilket ju endast är en stor islamistisk lögn för hans nazipolitik .
        Se vad Abbas framför angående nazismen i de nedan publicerade länkarna. Han höjer nazismens vidrigheter till skyarna. Ska vi samarbete med en sådan nazist, så är våra ledare Margot Wallström och Stefan Löfven lika stora nazister som Abbas utmärkt sig för att vara och samma gäller hans organisation Fatha. Dessa har inget emot att göra Hitlerhälsningar och skandera nazipropaganda. Våra ombud borde skämmas ögonen ur skallen, när de går på sånt. Eller är det så illa att de är samma sorts nazister som Abbas! Detta är då verkligen något att skämmas för, och jämfört med Ebbas små felsteg helt enkelt vidrigt.

        http://petterssonsblogg.se/2015/02/11/mahmoud-abbas-en-vardig-representant-for-nazismen-i-mo/

        http://petterssonsblogg.se/2013/05/22/stormuftin-abbas-och-fatahs-idol/

        http://jihadimalmo.blogspot.se/2010/08/stormuftin-tankte-bygga.html

Kommentera