Kristen präst till FN: ”Israel enda landet i mellanöstern som inte förföljer kristna”

Kära herrar, medan jag står framför er här i dag, så färjas  jorden i Mellanöstern rött av blod från kristna.

Vet ni att i början av nittonhundratalet så var 20% av befolkningen i Mellanöstern kristna? Idag utgör de bara 4%..

Vet ni att under de senaste åren cirka 100.000 kristna har mördats årligen?  Varför?  Inte för brott som de har begått, utan bara för att de tror på Kristus.

Bara i Irak, har mer än 77% av de kristna flytt under 2000 talet, förutom tusentals dödade och utvisade.

Cirka 2 miljoner kristna levde i Syrien, men i dag är det mindre än 250.000.

Kristna i dessa länder behandlas som andra klassens medborgare; de utsätts för raslig , religiös, ekonomisk och social diskriminering.

Varför händer detta? Endast på grund av deras religion, en religion som förespråkar kärlek och fred mellan människor.

Det finns ett ställe där de är skyddade, åtnjuter religionsfrihet och yttrandefrihet, där de kan leva  i fred och inte utsätts för förföljelser och folkmord. Det är Israel, det land jag bor i. Den judiska staten är den enda säkra platsen i mellanöstern där de kristna kan leva i trygghet.

Kristna och judar bor i Israel, inte bara därför att Kristus var ursprungligen judisk, född i judisk Betlehem, men eftersom de delar ett gemensamt öde, och en sann förhoppning att samexistera i fred.

Har världen gett Israel något erkännande för att de skyddar sina kristna?  Många i det internationella samfundet har istället  valt att kritisera Israel. Detta, i mina ögon, är en dubbel brott: för därigenom bidrar det internationella samfundet till (muslimernas) strävan att förinta judarna, kristna, druser och Yazidis för politiska ändamål.

Det är dags för världen att vakna och inse sanningen om de som vill förgöra den judiska staten.

Jag, Fader Gabrial Naddaf från Nasaret, står inför er och vädjar: O världens ledare och anhängare av fred, stoppa dem som vill förstöra den enda fria judisk stat i regionen.

Jag ber er från djupet av mitt hjärta att höra ropet från de kristna i Mellanöstern innan det är för sent, och du kan bara läsa om dem i historieböckerna.

Eder FjärranÖsternRapportör säger: En skam för Sverige att vår maktkåte syltrygg till ”statsminister” skämmer ut Svea rike genom att ”erkänna” palestian!

OBS att den kristna pastorn inte med ett ord nämner vilka det är som mördar, våldtar och förföljer de kristna, behövs liksom inte, alla vet vilka det är!

4 thoughts on “Kristen präst till FN: ”Israel enda landet i mellanöstern som inte förföljer kristna”

  1. Margot Wallstrom ar en typisk, hjarndod svensk socialdemokrat..hon ar falskad i sina inkomster och formaner fran EU….ca 20milj kr. Margot struntar i de kristna i mellanostern..hon ar som Andersson och Palme var, foralskad i PLO…..

  2. Oj då förföljer inte Israel kristna. Det måste vi bestraffa tycker Sveriges muslimska regering. Vad Svenska folket tycker det ger vi faderulingen i.

  3. Om Hamas hade satt sig ned i Egypten och förhandlat fram fred mellan Israel och Palestina och om de hade erkänt Israel som stat skulle de inte ha några problem att få erkännande från EU och många andra länder.

    Med det kommer inte att hända under min livstid.

    Nu har Israels ambassadör kallats hem, en klar markering mot Sveriges agerande. De kan väl köpa bättre saker från Gaza? Men Stefan och Margot verkar obekymrade trots att ambassadören sa att Sveriges erkännande snarare kommer att försämra möjligheten till fred. Hamas har ju firat stort i dag och tror nu att världssamfundet kommer att hjälpa dem mot de stygga judarna.

Kommentera