Ett globalt kalifat

Hizb ut-Tahrir finns nu i Sverige och deras mål är ett globalt kalifat som regeras med sharia-lagar.

Artikeln detta är hämtat från har två år på nacken, men idag när IS härjar i Mellanöstern och Hizb ut-Tahrirs svenska gren gör sig allt mer hörd, så är det viktigt att vi påminns om de hot som västvärlden de facto står inför.

I oktober 2012 samlades 1 000 anhängare till Hizb ut-Tahrir i Köpenhamn. Från talarstolen gavs en tydlig signal. ”Kalifatet kommer att uppstå i Syrien. Därifrån ska vi sprida en radikal förändring i hela världen” och dessa ord möttes av tusen strupar som skrek ”Allahu akbar”.

I Sverige är Hizb ut-Tahrir nu etablerat, utan att riksdag och regering reagerat. I Danmark har de funnits länge och varit ett ständigt föremål för diskussioner och diverse problem. I Tyskland och även i ett antal muslimska länder är partiet förbjudet.

Konferensen som hålls av Hizb ut-Tahrirs skandinaviska gren har underrubriken ”Kan islams system införas omgående eller måste det ske gradvis och taktiskt?”

Här får vi läsa om hur…

  • …det råder en strikt uppdelning mellan könen, som visar sig redan i foajén.
  • …kvinnorna direkt slussas till de bakersta bänkraderna i hörsalen.
  • …samtliga kvinnor är iklädda hijab och fotsida kappor.
  • …deltagarna tycker det är dags för världens muslimer att resa sig.
  • …det visas film från arabvärlden där stora människomassor ropar efter sharia.
  • …USA är den stora fienden.
  • …det finns en detaljerad plan för att införa ett kalifat i väst.
  • …Hizb ut-Tahrir är emot demokratiska val och lagar.
  • …både Sverige och Danmark är planerade att ingå i det nya kalifatet.
  • …västvärlden inte ska tillåtas att diktera villkoren för muslimerna.
  • …män och kvinnor ska hållas isär om det inte finns en särskild anledning för dem att mötas.

Artikeln har som sagt två år på nacken, men när ni läser den ska ni ha i tankarna att Hizb ut-Tahrir faktiskt finns i Sverige, att de växer och att de blir mer högljudda. Tänk också på att IS växer sig större i Mellanöstern, att tusentals muslimer från västvärlden anslutit sig och att IS finns i Europa inklusive Sverige. Minns också att antalet muslimer i väst, inklusive Sverige, växer rekordartat och hur många av dessa tror ni är radikala muslimer som lyder varje ord som predikas från imamer och extremister från IS, al-Qaida och liknande grupper?

Tror någon att detta är en bagatell och myter, ska ni nog tänka om. Det är en verklighet som idag finns mitt bland oss i Sverige och övriga Europa.

Källa: Sydsvenskan

5 thoughts on “Ett globalt kalifat

  1. Från begravningen av Hizb ut-Tahrirmedlemmen Jamil (Abo Homam) någonstans i Sverige https://www.youtube.com/watch?v=GTeOAAKe6cc. Lägg märke till att islams svarta (Jihads) flagga används i ”krigets hus” (Dar al-Harb). Dessa människor verkar för det globala kalifatet. När detta kalifat har etablerats används i stället den gröna flaggan som symboliserar att islam härskar i ”islams hus” (Dar al-Islam).

  2. Kan man inte TVINGA den s.k. regeringen att läsa sådant här. Det kan dom fördriva tiden med i de maddraserade cellerna på mentalsjukhuset.

  3. 750.000 muslimer har redan kommit – Tänk när de andra 750.000 kommer ! Då har de 87% idioter börjat vakna – men jag kan lova er att då är det försent. Har Sverige 1,5 miljoner muslimer inom kort så räknar de sig som de har egen majoritet och andra dumhuven skall vara riktigt riktigt försiktiga och för säkerhets skull vara mycket tysta. I Annat fall kan deras DUM ”Huvud sitta på stolpar längs Svenska gator o torg. Man kan börja undra om det där med S&M = sadomasochism. Jag vet vem som är vem i detta rollspel !

Kommentera