Terrorister tar sig in i Europa som “flyktingar”

ISLAM. Den amerikanska underrättelsetjänsten CIA misstänker att terrorister från ISIS tar sig in i Europa genom att under falska identiteter utge sig för att vara flyktingar.

Hundratusentals asylsökande kommer årligen till Västeuropa från länder som Syrien, Irak och Afghanistan. En stor del av dessa saknar identitetshandlingar, medan många tros använda sig av förfalskade pass. Migrationsverket uppskattar att bara i år kommer 68 000 asylsökande utan giltiga idhandlingar men där väljer tjänstemännen att lita på människornas berättelser trots att det är omöjligt att 80-90 % av de asylsökande har ”tappat” sina pass.

De flesta i denna människoström har naturligtvis skäl för sin flykt, andra har det inte utan är ekonomiska flyktingar. Risken är stor att det döljer sig en många terrorister, krigsförbrytare, grova brottslingar och vanliga latmaskar bland dem.

Den dansk-svenska bloggen Snaphanen har publicerat en artikel baserad på uppgifter från den tyska tidningen Bild. I artikeln uppges att CIA lyckats avkoda krypterad kommunikation mellan ledande personer inom ISIS. De avkodade meddelandena ska ha avslöjat att mindre grupper av IS-terrorister regelbundet tar sig från Syrien eller Irak över gränsen till Turkiet. Väl i Turkiet kan de med hjälp av falska pass ta sig till Europa, där de kan utge sig för att vara “flyktingar” och söka asyl. På grund av skärpta säkerhetskontroller på flygplatser anser ISIS att detta numera är det mest effektiva sättet att smuggla in terrorister i Västeuropa.

Sverige ger alla ”flyktingar från Syrien permanent uppehållstillstånd, PUT. Tillsammans med Sveriges generösa bidragssystem har vi blivit det land i Europa som tar emot i särklass flest syriska och andra asylsökande.

Det är troligen bara en tidsfråga innan ett större islamistiskt terrordåd kommer att begås i Sverige eller av personer som utgår från Sverige.

11 thoughts on “Terrorister tar sig in i Europa som “flyktingar”

  1. Och i menlösa och naiva Sverige kan precis vem fan som helst
    släppas in, oavsett vilka skändliga brott vederbörande begått,
    bara man kommer in i Sverige så omvandlas sjuka dårar till
    söndagsskolebarn, enligt slappa myndigheter!

    • Jupp, Sverige torde vara allsköns MENA-terroristers favorittillhåll när de vilar upp sig mellan krigen och attackerna. Även om det nu skulle finnas intresse hos enskilda migrationstjänstemän att försöka upprätthålla någonting som ens påminner om gränskontroll så får de snabbt lära sig vad som händer om de dristar sig till att göra sitt jobb, är det inte kommunister, folk som gömmer illegala invandrare så är det media som drar igång drev medelst snyfthistorier, det är lättare att få stanna än att bli utvisad.

  2. Ja jag är rädd för att en självmordsbombare kommer att lyckas döda och
    skada ett stort antal mäniskor i Sverige.Men det är väl det som skall till
    innan 7klövern vaknar !!!

    • Pffft, de vaknade ju inte av självmordsbombaren i STHLM för några år sedan, men men det var ju ingen som dog, förutom peddodåren själv >:)

    • Det kommer inte att ske i Sverige, de är inte så dumt att såga av kvisten de sitter på, de vill ha Sverige som transit land, med put i handen kan de röra sig fritt utan kontroller igenom hela EU område.
      Skulle de ställa till med skit i Sverige kommer även de muslimvänliga politiker i Sverige att dra öronen åt sig och skärpa reglarna, något som IS mm. inte alls är intresserad av, varför stänga en öppen dörr?

      • Där håller jag med dig Kurt. De kackar inte i eget bo. Det finns inget annat land i världen som tar hand om terrorister så bra som Sverige.

Kommentera