Två syrianer mördade i släktfejd

NORRKÖPING. Fyra personer har gripits efter att två män skjutits till döds och minst sex skadats vid en skottlossning i Hageby i Norrköping i går kväll. Enligt polisen kan ännu fler ha skadats i samband med våldsamheterna.

Milad Mourad är en av de inblandade
Milad Mourad är en av de inblandade, kanske lite för inblandad

Fyra personer har gripits, misstänkta för mord eller medhjälp till mord, uppger polisen i Östergötland. Ytterligare två personer har sökt sjukhusvård efter gårdagskvällens tumult. Därmed har sammanlagt sex personer skadats, förutom de två som avlidit.

Två av de skadade är hemmahörande i Södertälje, en 34-årig man som skottskadades allvarligt och som har opererats akut under natten och en 40-årig man som knivskadades lindigt, enligt sjukvården.

”Eventuellt finns ytterligare skadade som ännu inte sökt vård”, skriver polisen på sin hemsida.

Larmet kom in klockan 21.56 på kvällen, varpå polis och ambulans åkte till platsen, som enligt polisen var ”mycket rörig, med mycket människor och bilar”.

– När polisen kom till platsen påträffades fyra svårt skadade män. En stund senare hittades ytterligare två män svårt skadade i närheten. De fördes till olika sjukhus och där konstaterades två av de skadade som avlidna, säger Fredrik Kliman.

De två mördade männen är i 40-årsåldern. De fyra som skadats är enligt polisen ”i 25-40-årsåldern”, och har både skott- och skärskador.

– Vi tror inte att det här våldsdådet har någonting att göra med de kriminella gäng som drabbat samman i länet tidigare. De skadade personerna har inte någon direkt koppling, vad vi vet, till de gängen som varit aktiva i Linköping den senaste tiden, säger Fredrik Kliman.

En bil har enligt Stockholmspolisen setts avvika från brottsplatsen. Polisen kontrollerade under natten fordon på E4 utanför Södertälje.

– Vi har satt upp en kontroll om det skulle komma några misstänkta gärningsmän. Bilen är registrerad på en person som bor i Stockholms län, säger Mikael Petterson på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Under natten var det även stökigt vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

-Pettersson säger att det är två syrianska familjer som råkat i luven på varandra långt tidigare, det har varit mordförsök och grov brottslighet i familjerna men det är inget att gnälla över.

Vi har beställt det vi fått mångkultur med klanfejder. Läs gärna om deras affärer i Södertälje som har blivit huvudstad för dem HÄR.

På en Facebooksida står följande. Automat översatt arabiska. Så där har vi tydligen offren, sedan översätter google till Allah, men dessa släkter är kristna, men tillhör samma lättkränkta kaosfolk som de andra från Mellanöstern. (Ali kanske kan översätta exakt och mejla mig)

”Herre låt dem vila i frid”

De har martyrer maalikis. Konstnären Bassam Touma och hans bror Naim Thomas

Jag har dödats på måndagen i staden Norrköping i Sverige. Efter en tvist med förövarna av brottet

Vi ber Allah att godtagbara i den ostadiga. Och ger hopp och tålamod av sina föräldrar och sin familj och alla deras Lovings. Och att förlåta förövarna

Vi tackar också Gud för säkerhet son till Maliki ”ära rose”

سنفور_مشاغب

2014-04-22_1031

295 thoughts on “Två syrianer mördade i släktfejd

    • Drägg som inte skall vara i Sverige och skall utvisas tillsammans med Röfven och hans bruna kår.

  1. Våldsam har jag lärt mig att man inte ska vara, oavsett hur andra är mot mig. Detta för att jag är västerbottning och hela livet levat i fred. Många från mellanöstern kommer från stater som inte fungerar och de har lärt sig att man måste ta rättvisan i egna händer, ungefär som det var i Sverige på tolv-trettonhundratalet.
    På trettonhundratalet löste man i vårt land politiska strider med att låsa in motståndarna i en fuktig källare och lämna dem där. http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyk%C3%B6pings_g%C3%A4stabud

    Blodshämnd var huvudregeln i vårt land innan det fanns en stark stat och en rättvisa man kunde lita på. Fortfarande tar man helst lagen i egna händer i länder där rättssamhället aldrig funnits.

    Utan blodshämnd hade vi inte haft våra isländska sagor.
    http://literature-connoisseur.blogspot.se/2012/10/bokrecension-islandska-sagor-vol-iv.html

    • Tack för förtroendet, jag ska inte göra er besvikna. Men vårt första mål måste bli att hitta en så liten Republik, att vi kan få majoritet. Först då kan man ju hålla ett val. 😉

      • Olli! Starkt att bemöta dessa primitiva kvarlevor från Helvetet! Att argumentera med dessa Araber, Syrianer, Maffia Kurder… är som att tala till en vägg, lönlöst, hopplöst, utsiktslöst, Jag spyr galla..Lämnar nu denna hates idioti….. Ett vet jag? Sunni mot Dummi, shia mot pia… Slakten forsätter i Syrien… Faaaaaaan om dessa kunde självdö!

  2. Kalmarpedofilen vem det nu är, lämnar vi till andra att ta upp, här har vi Thoralfs blogg från Kalmar, som finns med bland våra blogglänkar. Så här är det honom du ska vända dig till. Du förstår Ali att 4,5 tjänster är ungefär det vi har, räcker inte för att skriva om allt i hela Världen som du påstår att vi ska göra. Dagstidningarna har hundratals journalister men täcker inte allt ändå. Kvällstidningarna har ändå mer folk, men täcker endast en liten del av nyhetsflödet. Du begär samma av en trampbil som av en Rolls Roys. Men det ingår väl i din profil, som måste vara abnorm. De stora tidningarna köper dessutom från TT (Tidningarnas telegrambyrå) som ägs av tidningarna tillsammans. Där har Aftonbladet 10 eller 15 % som största ägare. Där har man också en flera hundra journalister stor organisation. Då anser du att våra 4-4,5 dagsarbeten, lagda utanpå vår ordinarie tid, när journalisterna är upptagna med att supa, som de har gjort från tidernas begynnelse och det pågår än. Hur mycket gör du själv Ali och skulle du lyckas med att hitta allt som är nyheter utan att värdera dom och slänga det mesta. Jag tror inte det Ali. Men begära att andra ska kunna ta allt är ju enkelt. Är du inte nöjd med det du får på den här bloggen, och klagar en enda gång till, så ska vi därefter köra dina kommentarer olästa i spamfiltret.

    • Och du ligger lika illa till om du fortsätter så som du har gjort hittills. Det är ingen rättighet att komma in på andras bloggar, det är en ynnest

    • Ollie
      Om inte ni bättrar er ser jag mej tyvärr tvungen att fortsätta att skärskåda era ibland unkna värderingar. Då tänker jag främst på kommentarerna, där även ni 4,5 ingår.
      Men jag tror inte ni vågar stoppa oss vanliga svenskar. Ni känner ju er själva stoppade av gammelmedia, ska ni bli likadana.
      Näe, smickra som Vargen det är det ni gillar.

      Vem är det som betalar dig för att snoka här, din jävla femtekolonnare. Är det Piscator AB och Arselbögen Robert, som betalar dig din jävla lilla råtta, så kan du räkna med att vi inte kommer att sitta still i båten.

      • Olli
        Vi arbetar helt ideellt, men vist vore det bra om en och annan spänn flöt in.
        Så kul är det ju inte att kväll efter kväll bemöta ett antal förvånansvärda fördomar .
        Ditt språkbruk är t.ex. inte så kul att komma hem till. Där har du nåt att jobba med kanske skulle du rådgöra med Pastorn han är ju lite mer belevad, även om han också går över sin egen gräns ibland.

    • Olli. Ni dammsuger media. Du kan väl inte ha missat kalmar . Men när ni såg att det var en svensk sket ni i att rapportera. Försök inte med mig. Jag har synat ert skitsnack för länge sedan.

      Konstigt att du skyller på att ni inte har resurser samtidigt som du damsuger israelsk media o kommer med skit därifrån. Skäms du inte över ditt barnsliga beteende?

      Olli. Inte ens sveriges mest högerextrema parti tål dig o ditt ständiga sionistskitsnack. Jag tror att de hatar din profil mer än vad de hatar invandrare. Eller vad tror du?

      • Ali.
        Inrikta dig nu även på oss andra…Har nu tre gånger frågat om du tittat på Videon jag lade upp enkom för dig ?
        Ännu inget svar !

      • Oberoende svenskvänliga nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet, rasism, natur, livet och musik.
        Detta står överst på ramen och är det vi skriver om, om detta inte är till belåtenhet, så tackar vi för titten och du vandrar vidare. Ska det vara så svårt att förstå. Jag ser inget som vi inte har tagit upp, är du inte nöjd finns det tusentals ja till och med tiotusentals bloggar att besöka, vi klarar oss bra utan dig.

      • Olli. Ditt nästa desperata drag är värre. Du skriver ” svenskvänliga nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet,

        Anser inte du att nyheten om kalmarpedofilen är journalistik eller brottslighet? Är det inte Sverigevänligt att rapportera om denna idiot för att fler avenska föräldrar ska vara vaksamma och samtidigt fråga sina barn om de blivit drabbade? Er tystnad kan anses vara ett indirekt försvar o framförallt att du står fast vid att det är en nyhet som inte är värd att ta upp. O vad har dina återkommande israelartiklar med svenskvänlighet att göra? Israel är en skurkstat som inte angår svenskheten.

        Skärp dig o släpp ditt hat. Vakna och lär dig skaka hand. Lär dig propagera för fred istället för hat.

      • Kalmar är ingen metropol, fast de har några dummerjönsar i hönspartiet (S) som är muslimer och t.o.m har haft Naziflaggor uppe vid ett tal av någon arabstolle för ett par år sedan. Han heter ungefär som Naserallah i Hizbollah. de kanske är släkt. Det finns heller inget intressant i närheten. Östra Småland är lite trist och glest befolkat.

      • Jag har inte sett något från kalmar på evigheter, men jag brukar läsa Thoralf Alfssons blogg som ingår bland våra länkar.
        Gör det du också. Dessutom har jag varit sjuk och inte orkat skriva något själv. Har endast presenterat några videor och sätt till så att lotl fått ut sin hårdrock. Mitt eget senaste var the Shadows för tre veckor sedan. Känner du till Shadows, de är troligen Världens bästa instrumentala grupp, startade med Apache 1960 6 veckor på topp i UK och guldskiva i deras första egna försök som grupp. Man har även varit kompband till Cliff Richard. Skriv bara the Shadows i sökluckan på Pettersson så får du tillgång till de flesta stora låtar med bandet. Både med och utan Cliff.

      • Nej men jag skäms över din barnslighet. Om två papperstidningar och två internettidningar i Kalmar inte kan få ut informationen, varför skulle vi få ut den infon. Dessutom har säkert Alfsson också haft det på sin blogg. Som sagt själv har jag inte sett något om pedofiler i Kalmar, men en hel hop i Mena – länderna, särskilt i egypten där urbefolkningen de kristna kopterna är särskilt förföljda av Imamer och andra pedofiler från salifisternas unkna skara, nästan lika äckliga som dina Sunnimuslimer, men jag har inte sett att du haft något emot detta. Inte heller när dina sunnimuslimer i Syrien fick en 17-årig kristen flicka att våldta dagligen tills hon begick självmord. Jag tycker att det är konstigt att du skyller på oss om en enda pedofil som jag missat, när du själv skulle ha kunnat rädda dussintals. Du ser hellre grandet i din broders öga än bjälken i ditt eget öga. Se där ett bibelspråk som stämde in. Nu är du konverterad till kristendomen, då det är så ni tvingar folk att konvertera till MUS-Lim. Ja dina jävla pajaser till människor i ditt PA-distrikt kan bara ha fred med en i taget, så nu har de valt Hamas. Det tycker jag att även du ska göra, så vi slipper att försörja ett tiotal ungar, dig och din fruga, samt dina föräldrar.

      • Både Pettersson och jag har nyligen lagt ut svenskar på bloggen, om du inte tror oss så får du väl söka på bloggen. Det går rätt fort om man söker på varje skribent. Då kan du ju få se att vi tar upp udda händelser med svenskar inblandade. Men det som står korrekt i alla dagstidningar, tillhör inte vår nisch.
        Har du hört talas om vad en Nisch är? Om inte så kan du ju googla.

  3. Jag är inte etnisk svensk, och kommer att ha fler grammatiska samt stav stavnings fel, just på grund av att som läkare dikterar jag nästan allt, sen har jag några etnisk svenska kollegor som skriver 😉
    Vill bara säga att ignoransen här är så stor att det borde finnas en diagnos för det. Jag menar de invandrare som kommenterar håller bara på att hänga ut svenskar och säga att alla är rasister och att de är mycket bättre och sånt trams, och svenskarna tror att våra familjeträffar är en scen från någon action-film.
    Skärp er och lugna ner er båda. En sådan händelse som i Norrköping har vi sett över allt, där det är olika folkgrupper som kan vara inblandade.
    Sluta skriva som att Sverige är er egendom. Ett land är tillför alla och de som bryter mot lagar skall straffas oavsett etnisk bakgrund eller andra ointressanta aspekter.

    • var har du fått att ett land är till för alla i från? En tämligen grov missuppfattning.

      från Tino.us
      ”Att svenska medborgare har äganderätt över den svenska staten och beslutanderätt över migration är inte bara en löst grundad teori, det är vad Sveriges grundlag säger. Denna ordning är inget tvångsförtryck, utan hur väljare i Sverige (och andra länder) frivilligt valt att organisera sina demokratier.”

      • Jag blir alltid lika glad när jag får ett citat från någon källa som inte hänvisar till någon referens, men om det är så som du säger så äger jag Sverige lika mycket som någon annan etnisk svensk. Anledningen till det är att det står varje blåögd, blond medborgare, utan SVENSK MEDBORGARE.
        Att ett land är tillför alla är bara en egen slutsats, tyckte den kändes rymlig 🙂

      • Ja du AUS, det här med ”svensk medborgare” säger inte mycket längre. De flesta andra länder har någon sorts ”lojalitetstest” innan du får bli fullvärdig medborgare. Nuförtiden så räcker det att komma till Sverige och vara kränkt så får man automatiskt PUT. Jag hoppas att detta kommer att ändras iframtiden och jag anser även att medborgarskap skall vara på prov samt kunna tas tillbaks vid exempelvis terrorhandlingar etc.

      • Freja. Nöjer du dig då om detta införs? Du gnäller på allt och alla och kommer säkert bara med nya krav hela tiden. Du verkar ju inte ens välkomna de invandrare som sköter sig och skaffar bra jobb.

        Jag föreslår att du spelar in ditt gnällande över en dag och där granskar dig själv. Det finns ett vackert uttryck som heter Negodil. Vet du vad det betyder?

      • Ja du FREJA, det där med ”lojalitetstest” i de flesta länder har jag svårt att tro på, men är öppen för någon länk (som inte är tagen från någons blogg) där det står vilka länder det och vad det för lojalitetstest de här.
        Däremot det där med att medborgarskap ska vara på prov är en intressant idé. Jag menar jag hade gått med på det, men du menar väl inte att de tar tillbaka min medborgarskap om jag får parkeringsböter.

      • AUS, jag ”saxade” detta från ovan länk

        ”The United States has a long history of welcoming immigrants from all parts of the world. America values the contributions of immigrants who continue to enrich this country and preserve its legacy as a land of freedom and opportunity.

        Deciding to become a U.S. citizen is one of the most important decisions in an individual’s life. If you decidy e to apply to become a U.S. citizen, you will be showing your commitment to the United States and your loyaltto its Constitution. In return, you are rewarded with all the rights and privileges that are part of U.S. citizenship. ”

      • Jag utgick från att en läkare kunde inse vad en hemsida är och är sökbar med lite fantasi, men tyvärr visade sig.

        då tar vi hela för de som behöver lite mer hjälp på vägen.
        http://www.tino.us/2013/12/dns-lena-andersson-forvirrad-om-aganderatten/

        Med lite logik så är vi svenskar solidariskt delägare till landet Sverige med cirka en 9 miljondel per person. Med det inses att ingen regering kan hur som helst dela ut andelar utan att informera andra delägare. Detta är logik.

        Undanhåller man konsekvenserna kommer förr eller senare en motreaktion och ju mer denna trycks ner desto kraftigare kommer reaktionen att bli, detta är också logik.

        Nicolae Ceaușescu och nu senast Muhammar Gadaffi insåg allt för sent att de spelat för högt och förlorade. Detta är också logik.

      • Vi backar några år till en tid illusionen om vår nutida välstånd skapades.

        I början på 70-talet låg vi och kivades om 3e platsen tillsammans med Lichtenstein i väldens välståndsliga efter USA och Schweiz. 1975 togs Olof Palme och drev utan debatt igenom att Sverige skulle vara multikulturellt. Detta har vi lärt oss i efterhand. Ingen frågade oss om vår syn på saken, allt i sann socialistisk anda.

        Sen dess har vi kämpat med väldens högsta skattetryck och acceptansen för denna har alltid varit att vi som betalt har haft garantier för att få tillbaka högklassisk service i gengäld.

        Vi är i förhållande till vår lilla folkmängd ett innovativt folk med en tämligen utpräglad entreprenörsanda. SKF, SSAB, varv som vi hade en gång, teko, Volvo, Saab, AGA, Atlas-copco, Skanska you name it.

        Allt drevs av idoga händer som ”frivilligt” avstod skattepengar till framtida behov men även en liten solidarisk del för mindre lottade medborgare. Men vi betalar faktiskt skatt för egen del, betalar tillbaka för utbildning och vård i efterhand och sen till framtida kostnader. Vi lånar mellan generationerna för finansiering för att rent praktiskt få saker och ting att fungera. Detta är känt mer eller mindre som ”den svenska modellen.”

        Vad som är mindre debatterat är det faktum att med världens högsta skattetryck kommer även värdens högsta produktionskostnader. Och när vi inte längre kan rationalisera vår produktion så kan vi inte sälja våra allt mer för dyra produkter. Vår industri säljs ut och produktionen flyttar till billigare länder.

        Med världens högsta skattetryck borde vi få tillbaka världens bästa service. Vi talar om vårt försvar, vår skola, vår äldrevård, vår infrastruktur, våra pensioner, vår sjukvård, allt som är kopplat till de gemensamma utgifterna. Allt!

        Vad får vi tillbaka? Har vi världens bästa skola? Försvar? Äldrevård? Sjukvård? Kan vi se fram mot världens bästa pensioner då vi faktiskt betalt för detta? Är vi världsledande på något offentligt åtagande mer än ”elefanten i rummet”?

        Vi har sagt ja till flyktingar men när 90% får grönt ljus och PUT utan att vi har en susning om deras identitet och bakgrund så är detta en tickande bomb som pysande väntar på att brisera. Detta kommer att ske den dagen när fasaden spricker och illusionen försvinner och ersätts med en allmän insikt om att landet som var ett föredöme ersatts med historiens största offentliga bedrägeri. Vi är inte så långt bort från detta då ingen verkar vilja ta tag i problemen innan dessa växer sig över huvudet på ansvariga politiker.

        Fler måste inse att de vi tror är flyktingar är i stället investeringar som någon vill ha avkastning på insatt kapital. När värdet på en biljett till Sverige från Afghanistan ligger på 30 lärarårslöner så måste man inse det orimliga i att det är ett fattigt barn som lyckts med detta konststycke. Någon har hostat upp stålarna och vill ha tillbaka avkastning. Det är vi som förväntas avstå vår välfärd för denna. Är vi det?

      • Naivtive! Du är rolig när du använder ordet logik i dina långa kommentarer 😛
        1. Jag hade hittat till själva artikeln igår, men fortfarande, ingen backup på vad det här kommer ifrån. Det är just det jag menade med att denna artikeln saknade referens, men vi struntar i det.

        2. Min 9 miljondel i Sverige har jag köpt med all skattepengar som jag betalar, jag har inte fått gratis. Jag har CSN-lån som jag betalar med ganska hög ränta, och den mycket högre än andra just på grund av den långa utbildning som jag har valt för att hjälpa människor oavsett, kön, färg eller andra ointressanta aspekter som ni väljer att beskriva folk med.

        3. Jag läste inte hela din sista kommentar och därför kommer jag inte att kommentera den. Läste delar av den, och tyckte att vissa stämde medan andra tydde på att du inte vet något om det du snackar om.

        Jag tackar för mig med den här kommentaren och hoppas att ni hittar en lösning till detta som ni anser vara ett problem. Vet inte riktigt vad era mål är och hoppas att de är lika illa som jag tror att dem är.

      • FREJA!
        USA är inte de flesta länder i världen dock kan jag första att du tror det :), och även med detta som du saxade så finns det ingen lojalitetstest. Man ska typ säga att man svär på sin heder och samvete att man ska vara lojal till USA. Dvs har man inte heder och samvete så kommer man inte vara lojal, och då spelar det ingen roll.
        Säg mig något konkret! blodprov, Klamydiatest, språktest, historia, ska de kunna nationalsången baklänges? Vad är det du vill att vi ska införa som test innan de får sin medborgarskap?

      • och FREJA!
        jag såg nu vad det för tester som man gör i USA. Historia och engelska. Känns inte som värsta testerna faktiskt, så jag kan tänka mig göra båda två (+ geografi) och kommer med störst sannolikhet snitta högre än dig lilla du 😛

      • Till Aus : I Canada får du och hela din familj göra alla medicinska tester som landet kräver av en godkänd läkare alltså ingen som du kan ”köpa” resultaten från. Du får läsa in landets historia och du ska bevisa från de platser som du har bott på sedan du fyllt 18 år, (det sker med polisintyg från varje församling) och att du INTE är straffad ! Även dina barn blir intervjuvade vänligt men bestämt och var du har dina värderingar angående tex ”kvinnors lika rätt”. Att du har arbetsintyg och är inbjuden av ett företag i landet för att arbeta för dem samt alla dina examen, samt din familjs namn på bådas sidor.

      • Till Lena:
        Jag antar att du menar att här kan man köpa de labbsvar läkarintyg som man vill när du säger att i Canada man inta kan köpa dem. Du ska veta att vi har ett ganska strängt system här i Sverige och om du tror att du kan handla läkarintyg så har du helt fel. I så fall måste du ha betalat mycket för det, för då är det en självklar läxmaria och läkaren i kommer att förlora sin legitimation.

        Utöver det så verkar du inte ha någon koll på hur det funkar för asylsökande när de kommer till Sverige från sjukvården vinkel. De undersöks och man tar alla labbprover som vi anser vara relevanta för att skydda vårt samhälle från infektion. Det vore iaf högst oetiskt att vi skickar tillbaka folk på grund av de har en sjukdom och tror verkligen inte att det år så man hanterar sånt i Canada. Medicinska tester gör man för att veta om de behöver mediciner, hjälp eller årskontroller av någon slag.

        Angående värderingar så kan vem som helst ljuga, och ett exempel på det har vi här. Alla smygrasister som uttalad sig hur som helst här medan de aldrig skulle göra det öppet. Det är att ljuga om värderingar.

        Till sist, vill jag berätta för dig att jag har släktingar som bor i Canada och är medborgare, och det verkar inte så ”bestämt” som du påstår i din kommentar ovan.

      • Till Aus : Varför skulle jag fara med osanning, du verkar inte att veta , vilket jag gör. I Canada är det OBLIGATORISKT med läkarundersökning , i Sverige FRIVILLIGT, punkt. Om dina släktingar uttalar sig så , då vet jag att de är ”kvotflyktingar” , de går under andra bestämmelser.

      • Aus: ”andra tydde på att du inte vet något om det du snackar om.”

        För mig får du gärna utveckla lite av det som du anser att jag inte vet vad jag snackar om. Jag är öppen för all relevant kunskap. Halal-hippies och batik-häxor har ännu inte skapat så mycket i den vägen mer än myter och illusioner.

    • Du träffar huvudet på spiken..Det du kallar ignorans (mobbing) är det man oftast från de nytillkomna,som ursprungssvensk upplever.
      Men blir det inte på detta sätt,när man inför mångkultur i ett land, som tidigare varit en lugn och harmonisk stat som Sverige ?
      Att blanda olika religioner och folkslag har jag upplevt i andra delar av världen. Har dock aldrig upptäckt att denna form skapar ett bättre samhälle.Tvärtom går många obildade i tron,att USA är ett möjligheternas land.Det jag själv upplevt i större USA-städer,är en kriminallitet likt den som allt mer styr dagens Sverige.
      Samma tendens råder ju numera i stora delar av Europa,i takt med att allt fler s.k. ”asylanter” söker sig hit.

      • Men Stenbock!
        Jag är ingen ”nytillkommen” och uttrycket ignorans används för att beskriva kommentarer som beskriver en händelse som en kulturell drag för de inblandade.
        Att blanda ihop kulturer har båda sina för- och nackdelar, och jag håller inte med dig om att kriminallitet styr dagens Sverige. Du spekulerar där ;P

    • Aus

      Det finns en slags diagnos man kan ställa på de flesta kommentatorer här men du vill eller vågar inte skriva ner den. Tyvärr hjälper nog ingen medicin mot den sjukan.
      Vadå stavfel, det som betyder nåt är väl om vi förstår.’

      • Oberoende svenskvänliga nyheter, satir och allvar om politik, journalistik, invandring, mångkultur, islam, brottslighet, rasism, natur, livet och musik. Det är vad vi ska ta upp, det varierar vad som är mest, men allt förekommer.
        Vill man inte ha sånt så byter man enkelt blogg, till det man gillar bättre. Förstå det eller försvinn!

      • Kära Ed Crane!
        Jag har hittat deras medicin. Jag hade sådana som klasskamrater när jag gick gymnasiet. De snackade inte med mig, hälsade aldrig, höll sig till sina landsmän.
        Vet du när de var glada, öppna och kramiga. Efter champagnefrukosten 😀

    • Lugna ner dig Olli!
      Jag kritiserade inte bloggen, och meningen med hela internet är utbytte av åsikter, därför är jag här. Du däremot är här för att bilda en ”republik” men det kommer du aldrig lyckas med. Slutligen kommer du att hamna i depression när du har märkt att inga av dina insatser har ändrat något i Sverige, eller i ditt liv. Du kommer att vända dig till alkohol, och eventuellt hamna hos mig. När den dagen kommer, och den kommer att komma, så kommer du att få den bästa värd och behandling som du någonsin kan tänka dig. (ingen sarkasm)

      Jag vill gärna att den bloggen kommer med fler sådana artiklar, för jag vill se hur ni tänker och vad ni har för idéer 😉

      • För det första är du ingen läkare, det finns inget i det du skriver som tyder på något högre intellekt, men mycket av det du skriver passar bra in i en marxistisk dogmatisk ideologi. Du verkar som sådana inte förstå humor ens till någon gräns, då de som markerat att de vill ha mig till president givetvis gjort detta på skoj, vilket jag som skribent spelat med i.
        Dessutom går du på detta skämt så till den milde grad att man undrar om du har alla hönsen hemma.

        Aus Skriver (Jag citerar)
        ”Du däremot är här för att bilda en ”republik” men det kommer du aldrig lyckas med. Slutligen kommer du att hamna i depression när du har märkt att inga av dina insatser har ändrat något i Sverige, eller i ditt liv. Du kommer att vända dig till alkohol, och eventuellt hamna hos mig. När den dagen kommer, och den kommer att komma, så kommer du att få den bästa värd och behandling som du någonsin kan tänka dig. (ingen sarkasm)”(Slut på citatet)

        Jag är en mycket måttlig man med all alkohol, för mig räcker ett glas gott välkylt öl, som jag sedan smuttar på mest hela hela
        aftonen. Det kan bli en skvätt likör till kaffet, men sedan är det slut. I yngre dagar spottade jag inte i glaset, men hade även då en god balans av vita dagar mellan festerna.
        Jag är medveten om att det kanske blir så eländigt här i landet, och att många städer har blivit så arabskadade att de inte längre är beboeliga för vanliga svenskar. Vi har ju redan blivit nr1 genom en landsförrädare som heter Anders Lago(s) samma namn som en av Afrikas farligaste städer.Han bor ju fortfarande kvar i Södertälje, och driver väl fortfarande invandringsindustrin framåt, och ni följer efter och tar över all kommunal service, och plockar ut ur företagen som de vore era egna. Skamligt är vad det är. Men nu sitter ju en hel del av maffian bakom lås och bom och ska förhoppningsvis sitta där i många långa år.

        Det enda som kan göras åt Slöddertälje, är att bygga höga murar runt skiten, förstärka avkröningen med glaskross enligt Mena-metoden och att dra oisolerade elkablar med hög spänning på avkröningen. Dessa murar får avgränsa hela Slöddertälje. Detsamma ska göras i Malmö. All industri lämnar självklart sådana hålor. Ja jag behöver ju inte räkna upp alla Sveriges städer, som är i behov av samma koncept, men rätt så många är dom.

        Själv har jag för länge sedan flyttat till min nya släkt i Australien.
        En läkare hade aldrig slängt ur sig så mycket skit som du. Du tillhör troligen Ali-boys sällskap, mycket av vad du skriver, känner jag igen som hans käpphästar.

        Mvh Olli Rein ekonom på högskolenivå och f.d Plutonsofficer i svenska armén.

      • Olli. När jag läser dina kommentarer ser jag hur du har spårat ur. Hela hatbloggen har fått skräpstatus nu. Läsarna har hittills läst era löjliga , barnsliga och hatiska kommentarer. O de har läst våra motargument. Det är upp till var o en att avgöra vem av oss som är rasist och vem det är som är barnslig o vem det är som är senil. Vi borde avrunda denna diskussion o låta läsarna avgöra. Om det nu finns fler läsare än den lilla krets slavist nickar o bugar när stornazisten pratar

        Du snackar som du har förstånd till Ali. Petterssonsblogg äger medan Islamskinfo suger. Har du aldrig hört vad man säger over there. The World is a stage, if you play good you will win in the end. If, you play bad there is no other way for you to go than out. And you`ll never get a second chance. Who is intrested in a looser. You will never get another chance.
        Denna blogg har nu haft nästan 21 000 besökare på tre dagar. En fråga Ali: Hur många besökare har din blogg Islamskinfo haft, mer än mamma och pappa och dina fyra bröder. Har du konverterat någon idag eller igår. Om man showar lite, så kommer besökarna, men man måste jobba hårt med sig själv och inte deppa nu Aliponken, nu när du kan gå ut och pinkelera dig under äppelträdet. Men se upp för juden! Ingen är som juden, glad, rolig, underhållande och effektiv. Det gör dom alla till vinnare. Så upp och hoppa Ali,så du tappar dina pyjamasbyxor.

      • Olli
        Om du har studerat till civilingenjör vet du att vetenskapliga studier används för att bevisa fakta.Men även en civilingenjör kan låta känslorna ta överhand
        Du tar ju ofta i ordentligt, jag undrar varför?
        Vilka erfarenheter har du, som format dina synpunkter?
        .

      • Olli
        Du må vara måttlig när det gäller alkohol, men ditt språkbruk är inte måttligt, ta en sup och var som folk.

      • Ed. Om det stämmer så är det en intressant nyhet att veta att olli trots allt är så här märklig även i nyktert tillstånd.

        Jag har ofta misstänkt alkoholproblem men nu menar han att det är ett normaltillstånd för honom.

      • Min svenska flickvän som sitter bredvid mig nu och skrattar högt, just sa ”ATT DU ORKAR”
        Vi kan tack vare dig inte sluta skratta Olli, men nu till allvaret 😛

        Jag är läkare, behöver förklara mig för dig eller gå igenom min utbildning och sånt. Att du inte hittar någon intellekt i det jag skriver tyder på att du inte förstår intellektualiteimusium.

        Enligt Google finns inte detta ord, om det inte är felstavat. Jasså du tordes inte plockas ned helt på Jorden, din lilla lögnare. Vore du läkare så kunde du ju nu dissekera det jag skrivit och påtala mina brister, men det törs du tydligen inte.

        Sist vill jag bara säga en sista grej. Att vara ekonom på högskolenivå är inget att skryta om. TRO MIG!
        Varför inte det! Jag behöver inte gå omkring på ett och samma ställe jämt, samt tjänar nog som Cfo betydligt mer än en ung läkare, dessutom hägrar högre befattning, vilket nog sker i höst. Då drar jag iväg så långt att inte ens Karolinskas professorer tjänar mera. Min militära bakgrund gör att jag inte har några problem att visa vem som bestämmer. Du verkar ju endast tramsig och lite dum och det kvinnliga sällskapet är väl en liten sjuksköterska, som du inbillar dig att du behärskar. Kom igen om 10 år och tala om hur det gick.

      • Det här ordet ”intellektualiteimusium” får du nog ta och utveckla och definiera lite närmre. 😉

      • Olli! En läkare som skall anmäla en annan enl. ”läxmaria”, det säger väl allt! 🙂

      • Ali
        Jag ibland tror man inte sina ögon när man läser honom, önskar folk som han inte känner döden. Alla har föräldrar ,syskon eller barn och de vill inte förlora dem.
        Det är därför jag frågar Olli, hur och varför han fått sin våldsamt negativa syn på folk.
        Men det kanske är natt i Australien och han ligger och sover. Visst vore det intressant om han beskrev hur livet format hans fördomsfulla syn.
        Hans ilska och våldsamma språkbruk måste ha en förklaring, nåt liknande har åtminstone aldrig jag stött på.
        En fördel som han har är att han inte är taktiskt, som en del andra

      • Ed. Ja . Det är verkligen märkligt. Min gissning är att olli är falsk nick flera personer använder. För han säger att han bor i australien o samtidigt är han vaken o skriver nästan dygnet runt trots att det är nattetid i australien.

        Jag har tidigare hävdat/gissat att han är sionist som bor i utlandet o som har syftet att sprida hat o uppvigla o hetsa för att skapa konflikter i detta vackra fredliga land.

        Nu han han iaf erkännt att han inte bor i Sverige. Jag väntar på dagen där han erkänner att han får betalt av sionisterna.
        Hans ip-adress är skum. Men vi palestinier vet hur dessa sionister jobbar

      • Ruben!
        intellektualiteimusium motsvarar påhittad intellektualitet för sådana som Olli och hands kamrater i kampen för ett blåögd, blont Sverige.
        Jag har copyrights på det 😛

      • Hippokrates måtte vrida sig i vånda, när han i sin himmel beskådar vad påstådda adepter presterar. 😉

      • hahaha… Smickrad är jag Ruben.
        Nej, men ärligt talat. Kan inte vi sluta här och mysa istället. Jag menar ni försöker provisera mig, men det funkar inte 😉

        Och förresten… Jag älskar dig Olli. Hoppas att du inte är sur på mig eller så 😛

      • Snälla AUS, vill du vara snäll och förklara vad ”provisera” betyder? Är det möjligen PROVOCERA som du menar? Kanske dags att gå om din SFI kurs? Du skriver också

        ”jag kan tänka mig göra båda två (+ geografi) och kommer med störst sannolikhet snitta högre än dig lilla du”

        Med den frasen försvann ALL din eventuella trovärdighet. Att spekulera i min utbildning framställer dig enbart som patetisk.

        Du vet ingenting om min utbildning eller karriär, men om du visste, så tror jag att du skullle vara lite me sparsmakad med dina antaganden. Och jag är definitvt inte ”lilla du” med dig!

      • Freja 🙂
        Jag undrade faktiskt ganska länge om när en sådan kommentar skulle komma där någon rättar till min svenska och säger att jag borde gå om SFI.
        Sedan att Du ifrågasätter mitt yrke eller utbildning kliar inte mig någonstans, räcker för mig att jag VET om att jag har en högre utbildning än dig 😛
        Sist vill jag bara säga att om du läser mitt första inlägg eller kommentar så skriver jag klart och tydligt, att jag kommer att ha stavnings eller grammatiska fel, så att du påpekar det tyder bara på att jag går på din nerver för en anledning.
        Undrar vad det kan vara? är det att du inte kan försvara dina argument eller faktumet att jag har en högre utbildning än dig, fastän jag inte ha bott här i mer än 10 år 😀

  4. Undrande för att svara lite på din kommentar: jag hade kunnat skriva allmänt om invandrare för vi finns i hela Sverige. Men just detta blogg inlägg handlade om Syrianer. Jag har inget emot svenskar jag är tacksam som har fått gå i skola och ha tak över huvudet. Jag studerar och arbetar samtidigt och hela min familj betalar skatt eller snarare hela min släkt för alla är välutbildade. Jag säger inte att vi anser oss vara bättre än något annat folkslag eftersom jag hade kunnat ta hem och presentera en svensk kille för min familj. Min släkt och många andra invandrares släkter har integrerat sig väl i svenska samhället. Ni ser på den lilla andelen som bor i förorterna som inte får chansen att utvecklas och integrera för de inte beblandas med ”svenskar” de har inte en svensk granne att dricka kaffe med och diskutera saker och ring, nej allt detta på grund av miljonprogrammet osv.
    Sedan ska vi inte tala om de svenskar som begår brott utomlands, eller alla svenskar som finns med på Interpols efterlysningslista. Och ja jag kallade svenskar för fega för ni skulle aldrig våga ha den här diskussionen öga mot öga med någon exempelvis på ert arbete därför kallade jag er för TROLL, ni måste sitta bakom en skärm för att uttrycka era åsikter! Och det är pinsamt. ”Allt är svartskallarnas fel” så patetiskt men det är säkert så det låter! Ni vänder er till Åkesson som iallafall vågar att uttrycka sin åsikt jämfört med er, han vill ha en ”bättre” invandringspolitik, även fast det är skitsnack så står han ju för att han på sätt och vis är rasist. Även fast han inte har kompetensen och har klarat ca 80 HP av 280 eller vad det nu än är och även om han inte kan ett skit om brottsstatistik så vågar han stå framför hela Sverige som en politiker och säga rakt ut vad han tycker. Jag har större respekt för honom än folk som dummar sig på nätet istället för att göra något vettigt!

    Jag inte emot någon alls. Jag är invandrare och jag älskar MITT Sverige.

    • Ann:
      Du inledde din kommentar på ett vettigt sätt,som om du vore en välutbildad och självkritisk person.Tyvärr blev nu ditt inlägg allt för långt,och på slutet spårar det ur,och visar upp ditt rätta inre jag…Tråkigt men sant !
      Merparten av oss pursvenskar,upplever er nytillkomna just p.g.a.detta fazettrika uppträdande,exakt som mönster vår Judas gjorde enl. Bibeln.

      • Precis som du visar ditt rätta inre jag och drar den mest idiotiska slutsatsen av ”nykomlingar” eftersom många av oss är födda i Sverige. Jag vill varken framställa mig som välutbildad eller självkritisk, eftersom jag inte kommenterar för att du/ni ska lära känna min personlighet via nätet. Kan hålla med dig att det blev ett långt inlägg. Men det är tyvärr också mycket stor sanning i det hela.

    • Ann,
      ”allt detta på grund av miljonprogrammet osv.”
      Om inte miljonprogrammet hade byggts hade det inte funnits några bostäder att bo i.
      En sak jag har svårt att förstå är att många invandrare är förbannade på sverige och svenskar.
      Som en kompis från Iran uttryckte det: -Så länge jag inte är i mitt hemland är jag utlänning, om jag inte tycker att det är bra här, är det bara att åka någonannanstans, jag är lika mycket utlänning där.

      Fråga: Om man inte gillar invandringspolitiken som förs i Sverige, är man då per automatik rasist som hatar?

      • Framstod det som att jag är förbannad på svenskar? Absolut inte. Tycker om svenskar och jag älskar Sverige. Jag bor hellre här än någon annanstans på jorden, trivs som fisken i vattnet!
        Varför lägger staten pengar på ett extremt uselt bygge för att ge hem åt människor i förorten, som nu möglar och är byggda med blåbetong och innehåller radon. Dessa byggnationer måste renoveras och kostar ytterligare miljoner. Då kommer min fråga till dig undrande: Hade det då inte varit bättre att satsa på ett hållbart byggande och inte bara i förorten? Samtidigt som man nästan tvingar människor att integrera. Precis som i Iran där man är TVUNGEN att bära slöja om man är kvinna vart man än kommer ifrån.

      • Men om man då anpassar sig och sköter sig och knyter kontakt med ”etniska Svenskar” och blir ändå inte accepterad. Vad ska man göra då tycker du?
        Handlar allting om hur man ser ut?
        Eller ska blonda blåögda Svenskar ha förutfattade meningar om folk som har mena utseende.?
        (Obs! Det här gäller naturligtvis inte alla blonda och blåögda naturligtvis)

    • Ann, om du tycker så illa om dennabloggen så är det ingen som tvingar dig att vara här. Vidare så tycker jag inte att du skall bespotta människor som kommenterar på bloggar som denna, vi har trots allt rösträtt. Det vore bättre om du grunnade över hur det kommer sig att vanliga svenskar väljer att kommentera på dessa bloggar. Kan det månne vara så att människor som du, våra politiker och journalister devalverar ordet rasist och snabbt stämplar och åsiktsregistrerar människor som skulle våga yppa minsta lilla kritik med dagens absurda invandringspolitik? Kan det vara så att människor idag i vår ”demokrati” blir av med sina arbeten eller får påhälsning av Aschberg om man öppet vågar kritisera? Jag vet inte riktigt vart du vill komma med dina inlägg här så jag frågar dig, vilket sorts Sverige vill du ha? Ett Sverige anpassat till Islam där man inte vågar ifrågasätta grova övergrepp mot kvinnor typ hedersmord och könsstympning? Ett samhälla där man likt forna Östtyskland åsiktsregistrerar människor. Jag antar att dina föräldrar kanske en gång flydde hit till Sverige just för att undslippa dylikt? Jag har en hel del utländska vänner och de är mycket kritiska til den invandringen vi har idag. hederliga, hårt arbetande invandrare inser att denna ofantliga invandring av individer från MENA länder, individer som varken delar våra lagar eller värderingar, inte är en tillgång till vårt land.

      • Jag vill ha ett Sverige som vågar tro på sina åsikter som har traditioner och kultur så ni inte blir stämplade som kalla människor och blir överkörda. Det är ni själva som har satt er i skiten där ni blir stämplade som rasister så fort ni har en åsikt, ni anpassar er efter andra och andra inte efter er för ni har glömt er kultur och era traditioner. Jag vill inte att Sverige ska anpassa sig efter någon annan religion i världen. Jag har har varken sagt vi eller bä om invandringspolitiken för jag vet inte vad jag tycker ÄN.
        Jag älskade att gå till kyrkan på skolavslutningen eller klä mig som pepparkaka på julavslutningen men det går ju inte för det är diskriminerande.
        Våga stå för vad ni tycker i verkliga livet! Vem fan bryr sig om någon kallar er för rasist för vad ni tycker? Dessutom så vill jag tillägga att jag inte drar alla över en kam men det finns många som skriver hatiska och rasistiska inlägg här.

      • FEL Ann, det är just vi som är här på bloggen som INTE har glömt våra seder och traditioner, men när vi vill hålla fast vid dessa så blir vi stämplade som rasister. Det räcker att säga att man inte vill att någon religion överhuvudtaget skall få styra över våra liv, då är journalister och vänsteranhängare genast där och stämplar dig som rasist. Du har rätt i en sak, det är att man bryr sig inte om rasiststämpeln längre, ordet har blivit så urlakat. Jag tycker du skall läsa lie mer här på bloggen så inser du att människor här inte är rasister men de är starkt kritiska till den invandrigspolitik som förs. Jag tycker att man skal anpass invandringen till kvoter liknande vår grannländers, vi skall ocks se över och anpassa vårt bidragssystem. Något är mycket sjukt i vårt land när vi inför fri sjuk-, tandvård samt mediciner till människor som vistas här illegalt samtidigt som det finns svenskar som inte har råd att går till läkare och tandläkare, därför blir det ABSURT att att dessa svenskar är med och bekostar tand- och sjukvård för papperslösa, samma vård som svenskarna inte har råd med själva

  5. I dag när man läser nyheter Expressen står de mordet på Gabriel. Kusin barn mörda Gabriel! Va en svensk kille mörda sin släkting =o

    • Han var ju en kriminell typ, dessa smeks medhårs och får inga straff de första upp till 19 belastningarna på listan. Det har ju en av de troliga mördarna i detta fall, den här mannen hade kanske färre men värre punkter i belastningsregistret. Hur som helst var det tvungen att gå till mord innan det blev något. I Sverige finns det inget tvång att gilla släkten. Många känner knappt sina kusiner.

  6. Är mer svensk än vad du är ska du se!!
    Tycker ni rasister är en skam för Sverige!

    Kan lova att du är kompis med han du köper pizza av!

    Tony och Andreas! Pucko!

    Finns fler mycket sjuka svenska kriminella!
    De är inte bara invandrare!

    Ni är verkligen en skam för Sverige!
    Ni gömmer i bakom artiklar och kastar skit men ni är så jävla rädda i samhället!

    Visst tycker de är synd att vi inte får sjunga svenska nationalsången på skolavslutningen, att vi inte får ha svenska flaggan hissad mm.
    Tycker inte vi ska bygga moskéer heller!

    Vi lever i Sverige och vi ska följa svenska traditionen och högtider!

    Vi är ett land som har anpassat oss efter andra kulturer och tror inte att dessa länder skulle anpassa sig så mycket som Sverige!

    De Sverige har tappat bort är respekt till andra människor. Spelar ingen roll om de är invandrar, gamla eller dina grannar!

      • Till en viss del håller jag med Ann, och en del inte!

        Är stolt svensk! Men vi saknar respekt till andra människor!

      • April,
        Människor från alla världens hörn kommer till Sverige och begär skydd, sedan ska de styra och ställa och förändra det samhälle som de har bett om hjälp ifrån, så att det passar dem.
        Tycker du på riktigt att svensken bara ska stå med mössan i handen och acceptera?

        Vore det inte att visa respekt för Sverige och samhället att integrera sig och acceptera svenskens kultur och sedvänjor.
        Man har ju ändå sökt sig hit, det finns ju hundratals andra länder…

  7. Ehh!
    Vad är de för fel på folk här! Vart är respekten till människan!
    Ärlig talat så skiter jag i vart man kommer i från men 2 människor har dött!
    VI svenska är FAN inte så mycket bättre! 2 svenska killar hade i hjäl poliser i Malexander! Tänkte inte på de! Ska jag dra upp fler??
    Lägg ner efter skitsnack om invandrare utan visa respekt till varandra de kommer man längst på!

    • Nej du kan nog inte finna många fler !
      ”VI svenska” tyder på att du är en av de importer som avslutat kursen vid SFI i förtid ! Får du möjlighet att få deltaga i en fortsättningskurs så acceptera omgående…. 😉

      • Är mer svensk än vad du är ska du se!!
        Tycker ni rasister är en skam för Sverige!

        Kan lova att du är kompis med han du köper pizza av!

      • April:
        Nu gissar du på nytt fel.. Äter inte sådan svartskallekost… Ej hellre arabiska andrahandsprodukter,som Falafal och Kebab !

      • Och pedofilen i Kalmar, och englamannen. Och mördaren i Öland och maffiakungen Orredsson som smugglat knark för miljardbelopp. Göteborgs muthärva, bert milton, insiderhandlarna. Listan är lång. Men på denna lögnblogg döljer man halva sanningen för att lura folket att tro att allt är invandrarnas eller t.o.m. muslimernas fel.
        Vi har förklarat varför vi inte kan täcka hela Sverige med nyheter varje dag, men det är då din plikt att läsa alla andra bloggar och se vad de har. Alla stora tidningar i Sverige har hundratals medarbetare, och jobbar heltid med detta. Vi har vanliga jobb och skriver på vår fritid. Vi är i bästa fall 6 som skriver. Tyvärr är alla förhindrade av sina jobb eller sjukdom att jobba mer än ett tiotal timmar per dag i sju dagar i veckan. Klarar du av att förstå skillnaden, eller är du så ända in i helvete dum så du inte förstår det. Sen undanber jag mig personligen dina hot om att du vet allt om mig. När du har chansen att visa det, så är inte en enda siffra rätt. Men om du dyker upp i omgivning med föresatsen av att hota, vandalisera, stjäla eller göra något annat olagligt, så tänker jag använda mig av min rätt till självförsvar, oavsett vad det innebär för dig, och de du tagit med dig, eftersom ingen arab någonsin törs gå till anfall ensam mot en ensam fiende.

      • Varför ska vi ta upp gammal skit, det här är till största delen en nyhetsblogg, och den är specialiserad på islam, invandring och integrering, fatta det. Vi har inte resurser till allt. Det har snart inte heller de stora drakarna om de inte får mer presstöd. Men om ni uppträder som ni ska, så har vi ju inget att skriva om, det skulle vi tycka var bra, men troligtvis inte du och de andra kriminella inom islam. Därför lär vi få fortsätta. Det är nästan aldrig nyhetstorka i den här sortens nyheter. Vi har hittat vår nisch. Och har cirka 25-30 000 läsare per vecka 7 dagar. Så många lösnummer skulle vi kunna sälja idag. Men vi är inte beroende av pengar, så vi gör det ideélt, men det vet inte klanmaffian från Södertälje eller muslimmaffian vad det är.

      • Olli. För att ni även hoppar över och slukar färskt skit. Olli. ni skämmer ständigt ut er. Som jag nämnt tidigare så brukar ert jobb bara leda till nyfikenhet om islam. När folk frågar oss och får reda på sanningen som ni avsiktlit döljer ökar deras intresse ännu mer och vissa blir övertygade och konverterar till den underbara religionen islam. Så du kan aldrig någonsin vinna över Guds vilja.

        Och nu ser jag att du/ni börjar kaxa er mot syrianerna också. Och ni fortsätter med ert skitsnack om att det är klanstrider. Olli glöm aldrig att ”klanen” som ni snackar skit om bor rätt nära Sörmland.

      • Ali,
        Du har helt rätt!
        Vi har väldigt många ”etniskt” svenska idioter, väldigt många, så många att jag tycker att vi inte behöver importera flera…eller?

      • Undrande. Du kanske borde komma fram till slutsatsen att alla folkgrupper har en blandning av goda och onda människor. Det finns inga undantag.

        Du borde inse att man bara kan lösa problem genom en bra problemlösningsmetod och inte genom att sprida hat och sitta och hoppa på varandra. Tänk gärna på att vi tillsammans ska bygga vidare detta land. Sverige kan inte fortsätta växa om ni slänger ut en miljon invandrare.

      • Ali,
        Tycker du att jag spride hat? Kan du utveckla…
        Har du svar på någon ”problemlösningsmetod” som funkar på människor som inte vill integrera sig i vårt svenska samhälle?

        Människor från alla världens hörn kommer till Sverige och begär skydd, sedan sak de styra och ställa och förändra det samhälle som de har bett om hjälp ifrån, så att det passar dem.
        Tycker du på riktigt att svensken bara ska stå med mössan i handen och acceptera?

      • Undrande. Nja. Jag minns inte exakt vad du har sakt. Däremot sprider denna blogg hat. Kan du erkänna det?

        Vad svensken bör göra? Höja straffen och sluta lulla med kriminella. Kriminella har det relativt bra. Det är nyckeln till deras framfart.

      • Ali,
        Det kanske är en framkomlig väg, att höja straffsatserna…?
        Ett problem är dock att människor med invandrar bakgrund och utlänningar är överrepresenterade i svenska fängelser.
        Befolkningsmässigt utgör denna grupp bara 10 -15 % av befolkningen, men utgör 60-70% av internerna.
        Något att fundera på, detta är fakta, inte hat!

      • Jag tror inte på dina siffror. Samtidigt upprepar jag min mening att om Sverige hade haft mindre respekt för de som begår brott så hade vi troligen inte haft lika många interner. etnisk bakgrund kan ha flera orsaker. Nummer ett är att de flesta getton/problemområden bebos av invandrare.

        Du kan ju fundera över sannolikheten för en Danderydspojke att stjäla. Han har det redan bra och får allt och behöver inte stjäla. Sannolikheten är mycket större att den fattigaste pojken från gettot håller på med sådant.

        Gettoproblemet är känt fenomen i hela världen. Även i tex. USA, mexiko och brasilien.

      • Ali,
        På tal om hat… det är April som kallar mig för ”pucko”
        Jag har aldrig gått till personangrepp med tillmälen.

      • Ali,
        Vilken av siffrorna tror du inte på?
        Ang. Danderydspojken…
        Tror du att hans föräldrar eller förfäder bara fick en stor påse pengar från ingenstans.
        De har nog fått slita ihop det själva.
        Någonstans får alla börja med två tomma händer, men en del vill ta genvägen genom att stjäla…

      • Undrande. Siffran med andelen invandrare i fängelser.

        För övrigt gav jag dig bara ett exempel som visar att de fattigaste löper större risk att begå brott eftersom de har sämre förutsättningar och att de inte är inkluderade i samhället. det är bara en del av förklaringen. Samtidigt som vi har denna förklaring måste samhället ställa högre krav på de som begår brott oavsett bakgrund.

        Räcker inte det som en grund att komma överens om?

      • Det stämmer inte helt att fattiga löper större risk att begå brott. Det är ett kulturarv. Människor från Mellanöstern och Nordafrika är enormt mycket mer överrepresenterade i statistiken. Medan exempelvis thailändare, både kvinnor och män skaffar sig arbete i Sverige och till och med förekommer mindre ofta en svenskar i brottstatistiken.

        En enkel test som alla kan göra är att titta ut över gator och torg och titta vad det är för folk som går omkring och driver på dagarna. Det är ytterst sällan man ser kineser, vietnameser, indier, thailändare som dagdrivare. Och de måste ha det precis lika svårt med språket som araber.

        http://petterssonsblogg.se/2011/03/20/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet/

      • Åååh vad vetenskapligt bevisat. Kan du inte göra ett test och se hur många miljoner kineser vi har i detta land? Varför ser vi inga kriminella från Nya zeeland i Sverige? Kan du ge rimligt svar på det?

        Nä petterssons logiska tänkande är någonstans på vift om han ens har haft det någon gång.

      • Ali,
        Håller med dig på att samhället måste ställa högre krav.
        Min svåger är polis (krim.) sedan många år tillbaka.
        Vid ett tillfälle frågade jag om hur det var på svenska anstalter, ang. förhållandet svenskar/invandrare/utlänningar.
        Jag har hört att det är så mycket som 50% av de intagna som har utlänsk härkomst sa jag.
        Oh, det räcker inte på långa vägar sa han, jag skulle uppskatta att det är 80 – 90% i dagsläget.
        Det ska erkännas att denna diskutionen ägde rum för ett par år sedan och jag tror inte att siffrorna har ändrat sig nämnvärt.
        Tvärtom om så är mitt påstående 60-70% nog i underkant.
        Tyvärr finns det inte några siffror på detta hos Kriminalvården, det anses kränkande, så detta är så nära en sanning man kan komma.
        Folk som arbetar med detta dagligen har ju ganska bra koll.

      • Undrande. Bra att du håller med om något.

        Däremot är det märkligt att du utgår från en källa som heter gissning. Skaffa fakta om dessa siffror och sprid inga falska uppgifter. Du förstör för denna redan misshandlade bloggen som har trovärdigheten noll.

      • Ali,
        Nu läser du som du vill…
        Uppskattning, inte gissning.
        Om du ställer en fråga till en professionell person innom vilket yrke som helst, tex. en snickare.
        Vad kostar det att bygga mitt garage?
        Tror du att denna person bara gissar, eller tror du att han gör en uppskattning, baserat på sin yrkeserfarenhet?

        Ali nu måste t.o.m. du ge dig!

      • Undrande. Och du utgår alltså från en persons uppskattning. Uppskattning kan ju ibland vara proffsig och mera noga och den kan också vara en ren gissning som är långt i från verkligheten. Eller så kan den vara utifrån en isolerad erfarenhet. Han kanske jobbar på ett av landets fängelser som ligger nära en förort. Samtidigt kan den person i din krets likna de på denna blogg och därför ger dig ett mer rasistisk ”uppskattning”.

        Jag går iväg en bra stund nu. Vi hörs en annan gång

      • April. Wow man måste gräva upp ett 15-år gammalt våldsdåd för att matcha dagens. Vilken fantastisk bragd.

      • Det var ju han Arklöv som stod för avrättningarna, han var ju utbildad på sånt från Bosnien. Tony Olsson var den andra och Andreas Axelsson den tredje. Det märks att brottet är gammalt det utfördes för ca 15 år sedan 1999. Jag har skrivit i den här tråden om det, men nu är det dax att stänga den här tråden, då ingenting längre fungerar. Det finns andra trådar.

    • Malexandermorden – Wikipedia
      sv.wikipedia.org/wiki/Malexandermorden‎
      Malexandermorden var ett av 1999 års mest omskrivna brott i Sverige. Under jakten på bankrånarna Tony Olsson, Andreas Axelsson och Jackie Arklöv den 28 … Jackie Arklöv var neger och hade tjänstgjort i fånglägren i Bosnien och varit synnerligen behjälplig med tortyr och andra övergrepp. Det var han som avrättade de svårt skadade poliserna med deras egna tjänstevapen, efter att man stannat i en kurva i uppförsbacke och bränt av ett fullt magasin mot polisbilens framruta. De båda svenska marodörerna var inte verksamma i detta, då Andreas Axelsson låg svårt skadad och Tiony Olsson överlät till Jackie Arklöv att avrätta de två poliskonstaplarna. Minst straff har jag för mig att den importerade gangstern fick, då han skulle vara galen. Tony Olsson sitter fortfarande inne efter flyktförsök i ett teaterprojekt. Det finns att läsa om Tony Olsson här på Petterssons, så att vi inte tar upp det 15 år gamla mordet, som inte visar några som helst likheter med era klanmord borde även ni inse. Om inte borde ni lobotomeras, så kanske era kriminella hjärnor får lindring.
      ‎Jackie Arklöv – ‎Tony Olsson – ‎Andreas Axelsson

      på petterssons http://petterssonsblogg.se/2013/07/30/tony-olsson-polismordare-och-vansterpartist/

    • Mr Q förstår att du är aktiv med i SD!
      Tycker de är synd att man inte kan visa respekt till andra människor!

      Gäller Ann med!
      Kan hålla med dig till en viss del! Men att komma hit och börja styra och ställa och ta över vårt land.
      Vi är alla lika mycket värda. Vart vi än kommer i från! Och vi ska ha respekt för varandra!
      Varför gå och blänga på människor!
      Varför inte ge ett leende till den du möter!

      Tycker de mesta handlar om avundsjuk!

      Åter igen visa lite respekt till varandra!

      Jag önskar alla här inne en bra dag =)

      • Nu gissar du åter fel…Man behöver inte vara politiskt ansluten för att se vart detta land är på väg.
        Fanns en fråga från igår på bloggen,som du inte besvarat.
        Vad heter ”Hej” på zigenska och arabiska..Frågan ställes p.g.a. ditt förslag att säga detta ord till mina grannar.I mitt ghetto bor enbart sådana nydanare !

  8. Det är så roligt att ni sitter och slösar er tid på att skriva hatiska, okunniga och dömande kommentarer. Vi Assyrier/Syrianer är de mest integrerade befolkningen i Sverige, vi finns överallt som politiker, jurister, doktorer av olika slag, poliser, ingenjörer och en massa annat. Det finns inget ni kan göra för att få ut oss ur Sverige!
    Ni troll som sitter och kommenterar att ”vi” borde åka hem och försvinna ur ”ert” land, wake up call! Detta är lika mycket mitt land.
    Vi brukar säga hemma att svenskar är väldigt fega människor. Ni är smygrasister hela högen som inte kan stå för era åsikter i verkliga livet, det är därför ni söker er till dessa hemsidor/bloggar.
    Jag tycker synd om er, att ni inte kan vara mer pålästa när det gäller brottslig statistik. Är det vad Åkesson lurat in i er hjärna? För han blev grillad av en kvinnlig brittisk reporter på utländsk TV. Hela världen kommer skratta åt er ”etniska svenskar” för vad definierar er? Ert polska, italienska, tyska, belgiska eller ungerska blod. Jo just det många av er är ju inte ”etniska svenskar” även om ni tror det. Usch på er, ni är hemska! Se till att skaffa en hobby.

    • Ann,
      Mycket intressant att läsa ditt inlägg…
      Som jag förstår så är/känner ni er assyrier/syrianer överlägsna oss övriga, ni tillhör samhällets toppskikt, läkare, jurister mm.
      Ni ser svensken som feg och löjlig.
      Tack för att ni kom till just mitt land.
      Själv ser jag mig som etnisk svensk, trots att jag bara kan garantera att mina förfäder bott här sedan 1796, men förmodligen mycket tidigare.

    • Ja nu när halva stan sitter inne på kåken och den andra halvan väntar på detsamma, så kanske det blir stopp på kriminaliteten åtminstone någon tid. Ett antal livstidsstraff har utmätts och de hoppas jag att ni håller med om var befogade, och att ingen benådning någonsin ens tas upp till granskning. Livstid ska ge ett liv i fängelse och även en död utan att samhället griper in. Då kanske såna kräk som ni fattar vad ni hart gjort. Respekt har man inte för halmgubbar som er. Om era föräldrar varit kloka, hade de använt kondom. Då hade de fått min respekt.

    • Vem slaktar i Syrien? 165.000 avlivade, Sunni mot ”dummi” Shia mot ”pia” Vem? 3 miljoner på flykt, vem? Mitt svar? Assad.. Den bör ju besöka krigstribunalen! Hat? föder Hat, edra heders traditioner, kvarleva från Medeltid…

  9. Haha tillhör samma lättkränkta folkgrupp som som resten av Mellanöstern.. Det visar hur allmänbildad skribenten av denna text är. För det första, så betyder ordet ”Allah” Gud på arabiska. Tror skribenten verkligen att Jesus, från Mellanöstern, talade svenska eller engelska? Då ska jag förklara för er att Jesus talade gammal arameiska, även kallad akkadiska eller gammal assyriska. Jesus sa inte Gud. Han sa” Elhi”, på arabiska är det ”Allah”, att påstå eller tro något annat visar vilken låg allmänbildning och intelligens man verkligen har. Inte kunna något utanför sin lilla kaviar ätande bubbla.

    Assyrier och syrianer härstammar från de antika folket i de stora emperiumen Assyrien och Babylonien. Som grundades i det område som idag är Irak. Araber härstammar från Saudarabiska halv-ön. Därför är assyrier och syrianer vita och de första folkgrupper till att bli kristna.
    Att jämföra araber och assyrier/syrianer är som att jämföra ”etniska” svenskar och bosnier. Helt ologiskt och rent ut sagt efterblivet. Visar verkligen hur utbildade vissa människor är. Tack för mig.

    • Fast, du behövde inte dra upp historia lektioner för att försöka på något sätt gottgöra det som hänt. Idioter finns bland alla folkslag.
      Sedan så spelar väl fan ingen roll vilken/a folkgrupp som har gjort detta, viktiga är ändå att inte generalisera.

      Sluta upp med sådana barnsliga inlägg är min rekommendation till dig, du gör narr av dig själv när du beskriver det hela som du gör.

    • Det har tyvärr visat sig att det inte är någon skillnad på syrianerna och muslimerna. Det är samma sorts klanidioter, som måste vara 10 mot en eller 25 mot tre när de överföll 2 svenska flickor och en ung svensk man. Det och när syrianerna besköt en polisstation i Slöddertälje är den rätta bilden av de mäktiga syrianerna. Fega äckliga små maffiaråttor, som nu har börjat lagfaras för sina brottsliga gärningar. Bygg murar med med Mena-glas på toppen, men eftersom vi är ett bildat folk så ska vi lägga till starkströmdsledningar.

  10. Pettersson blogg sjunk i mina ögon i och med detta. Jag har alltid tyckt att bloggen har rätt nyanserade artiklar trots en hel del vinkling men det här var bara smaklöst. Att försöka vinna röster på sitta vinklade antaganden är rent av psykopatisk.

    Det finns tusentals syrianer som är skilda och gifta med andra folkgrupper och det här är första gången som det har renderat i en sådan drastisk åtgärd. Problemet är att det blev bråk mellan dessa familjer dagen innan och man trodde att det var sen lugnt. Vad som triggade denna psykopat att gå bärsärkagång kan ha bero på många anledningar. Hur som helst är detta första gången något sådant renderar i en sådan tragik händelse blandsyrianer.

    Att påstå att det har med kulturellt visar att man är ute efter smutskastning och inget annat. Det är som att lyfta det Anders Eklund gjorde som en del av svensk kultur. Sen har jag faktiskt sett svenskar slåss i grupp och där en t.o.m renderade i mord i Södertälje. Mordet framför krogen Sledgehammar tror det var för 15-20 år sedan. En som hade fått stryk rakt fram och avrättade den andra med pistol. Är det också en del av svensk kultur?

    Faktum är att mord mellan olika familjer är otroligt ovanligt bland syrianer. Den är förmodligen mycket högre bland svenskar.

  11. Ed C:
    Petterssons blogg är en politisk blogg,och delar av dem som besöker honom och hans sidor,blandar ofta ihop ämnen.Ingen censur förekommer mig veterligen,och varje kommentator får stå för sina nedplitade ord.
    Att det skulle skrämmas bort personer från bloggen,kan jag inte tänka mig.Vad menar du det skall vara för innehåll på hans blogg ?
    Urvattnat och vinklat likt hela svenska skandalpressen ?

  12. Asse:
    Nej långt om länge,tvingades skandalblaskorna skriva ner några vinklade rader kring händelsen.Kanske för att det inom svensk kultur,inte är vardagsmat,att familjer träffas för att skjuta eller knivskära ihjäl varandra.
    När det gäller signaturen ”Ed Crane”,har denne liksom du just hittat till Petterssons blogg.Låt dig inte skrämmas av hans bryska ordbehandling !
    Absoluta majoriteten här har en helt annan uppfattning än dennes ”alias”…

      • I detta fall återger jag endast vad svensk PK-press skrivit i dagens artiklar,
        Där stod,att den ena familjen kallat den andra upp,för att lösa tvisten.Vidare att även äldre damer i åldern 55-65 år deltog i fighten med sina järnrör !Polisen uppger att såväl pistoler som knivar brukades.Resultatet känner vi ju båda till !

    • Vad då för kultur?
      Det händer enstaka saker och ser det som kultur?
      Det finns faktiskt extrimster bland invandrare också inte bara svenskar.

      Senast var det väl i Bollnäs när den tjej till en nazist anmälde en falsk våldtäkt. Han ringde sina kompisar och tog på sig sina kostymer med slagträn och sköldar för att lyncha den osynliga våldtäktsmannen.

  13. Ed C:
    Nu har du fått en ny motståndare på bloggen,som du kan utbyta dina åsikter med.Han skriver som du så gärna vill…rakt på svenska.
    Att han kallar dig ”RASIST” med versaler,kan du strunta i…

    • Jag struntar inte i vad folk tycker, men det är klart ibland blir man förvånad. Som sagt, vi lever i ett fritt land och får tycka vad vi vill. Alltid intressant med oväntade svar.

  14. Ed C:
    Du får förlåta men jag vet inte hellre vem denne ”asse” är !
    Strunta i honom och fortsätt på ditt vanliga manér… 😉

  15. Här är mannen som skapade det nya Södertälje och åkte över till USA och Kanada och frågade dem varför de inte hade gjort detsamma. Om ni vill vara med och gratulera den här mannen för det han har gjort, så har jag hans adress och telefonnummer här, ärligt hämtat från Eniro.

    Jan Anders LagoKarta, Tele

    Övre Torekällgatan 31 lgh 1201, 151 33 Södertälje På samma adress Fyller 58 år om 259 dagar, född den 31 oktober 1956

    • Det är inget problem varken i Sverige eller Södertälje. Ända problemet är att det har blivit svårare förlorare som dig att klara sig.

      • Vadå integrerad! Vad är det för språk du försöker plita ned efter 40 år i Sverige.
        ”Ända problemet är att det har blivit svårare förlorare som dig att klara sig.” Fel från första bokstav till nästan den sista”. Integrerad i ändan kanske.

      • Alltså, om man skall kommentera på en blogg så borde det väl åtminstone vara självklart att kunna skilja på ”ända” och ”enda” !!!! Ända = det du sitter på, enda = endast en, enstaka, bara en. Så när du Peter skriver om ”ända problemet” så undrar jag om du måhända syftar på hemorojder?

      • Tack rättelsen!
        Att man kan sitt eget modersmål är det minsta man kan begära av en person. Bra jobbat! Årets svensk! LoL!!!!

        Jag sitter inte lusläser varenda inlägg jag skriver och för det mesta använder jag telefonen. Till skillnad från er så jobbar jag och har inte den tiden.

        Det är klart ni är förlorare. Ni klarar er inte själva och skyller ert misslyckande på andra. Det spelar ingen roll hur fint ni skriver eller tror att ni är bättre än andra. Faktum är att fortfarande är värdelösa. En apa i kostym blir inte automatisk människa.

  16. Vad är det här för jävla skit blogg som hänger ut folk höger och vänster,
    din patetiska människa.
    Du visar verkligen att du gör skillnad din fule fan.
    Du hade aldrig skrivit om det, om det hade varit så kallade ” etniska Svenskar”, vad??!
    Men du har mage att hänga ut och dra alla Syrianer över en kam.
    Ni som skriver här borde rannsaka er själva istället.

    • Ta nu lärdom av detta Ed…”Asse” skriver i varje fall rak och riktig svenska åt dig !

      • Mr Q
        Okej, din fule fan vad är du för människa som älskar att häckla inlägg. Är du på denna skitblogg bara för att vara elak och förtala folk.
        Ungefär så va? Men det är inte min stil men vad gör man inte för att glädja sin nästa.

    • Asse . Du har helt rätt. De undviker att rapportera om svenska brott för att lura läsarna att tro att det bara är en grupp som håller på med sånt. Varför nämner de exemplevis inte den där pedofilen i kalmar som alla tidningar pratar om. Han misstänks vara svensk o misstänks ha våldtagit över 14 barn.

      Varför rapporterar inte denna fördumningsblogg om detta?

      • Ali:
        Du som varit hos Pettersson i många år borde känna till,att bloggen i första hand skriver kring de händelser som PK-pressen ”glömmer” bort att nämna…Kanske därför ditt exempel inte varit ett ämne på denna blogg.
        Sen får du väl i ärlighetens namn tillstå att svenska kriminella, sedan massinvandringen uppstod,blivit en liten minoritet..

      • Lars Å Månsson

        Men detta har de väl inte glömt nämna, det står ju i varenda tidning.

      • Därför han fördöms av alla och framför allt han hyllas inte i sin religion och kultur för han efterliknar sin pedofet Muhamad. Thats why!

      • Lars Å
        Ja faktiskt tycker jag att ni är modiga som skriver så mycket om brottslingar.
        Å andra sidan skrämmer ni bort folk från bloggen med ett grovt och ofta oförskämt språk.

      • Cathrin. Sämsta argumentet någonsin. I en sund rapportering ska man rapportera om det som är väsentligt. Grova brott ska rapporteras oavsett vem förövaren är. Men detta gäller som sagt bara seriös rapportering o inte oseriösa bloggar som denna som har ett mål att lura svenskarna o som driver en klar sionistisk agenda. Vissa av er har redan blivit lurade av denna hatblogg.

      • Njaa, senast var det väl en svensk som sköt sitt ex med en avsågad hagelgevär. Sen när han blev släppt så stympades han slängdes i en sjö. Men i detta fall kallas det för AVUNDSJUKA och HÄMND. Hänger du med eller ska vi ta fram papper och krita?

      • Ja du Ali tycker du inte att det är konstigt att man skriver spaltmeter efter spaltmeter om denne svenske pedofil men knappt ett ord om muslimer som legaliserar pedofili, tänker närmast på Irak som nu vill lagstifta om rättigheter att gifta sig med 9 åriga flickebarn. Kan du nämna några kristna länder där det är legalt att gifta sig med minderåriga?

      • Freja. Diskussionen handlar inte om det. Den övervägande majoriteten av de dömda pedofiler o pedofilnätverken i europa o usa är väl icke-muslimer. Vad andra länder gör kan vi absolut kritisera, men i sverige har vi tillräckligt med problem för att vi ska lägga oss i andra länders problem.

      • Och som vanligt byter Ali ämne….. Nu frågar jag DIG igen Ali, vad tycker DU om muslimska länders lagar som legaliserar pedofili? (men du kan väl inte svara?)
        Här anser jag att du ska kunna svara Ali, det är inte alls särskilt långt från det vi håller på med. Lagar som skrivs och som redan år fel från början kan det aldrig vara fel att svara på. Det är ju din Islam som skriver lagarna och imamerna som tolkar dem./Olli
        PS Alla lagar ska vara skrivna för de svaga och ska ta hänsyn till de fattiga och de som ännu är barn. Islam gör ju tvärt om

      • Freja. Det är ju du som byter ämne. Vi diskuterade helgens mord och du babblade om andra länders lagar. Vi bor ju inte i Irak så varför ska du sitta o blanda dig i andra länder när du inte ens klarar av att diskutera svenskrelaterade problem på ett vettigt sätt?

      • Nej Ali, det är DU som byter ämne genom att ta upp pedofilen i Kalmar. Du har FORTFARANDE inte svarat på vad du tycker om den legaliserade pedofili som finns i muslimska länder. Apropå det du nämner som ”svenskrelaterde” problem, jo du Ali, det är därför som människor är här på bloggen för dessa ”svenskrelaterde” problem är exakt de problem som vi inte vill ha i vårt land och det är därför som vi tänker rösta på SD.

      • Freja. Är inte kalmarpedofilen ibtressant för denna blogg? Hade ni kanske rapporterat om han nu inte hade varit svensk? Jag tog upp det exemplet bland många andra för att visa er fula metod att helt tiga om dessa brott i ett försök att förvränga sanningen. Kalmarexemplet är bara ett av flera hundra.

        Freja. Du byter samtalsämne o du har fått mitt svar.

      • därför att det inte är inskrivet som ett upphöjt sanktionerat beteende för alla troende kristna att följa utan i stället ett av alla fördömt svineri, vilket det är.

    • Asse . Bra skrivet. På denna skitblogg har de fortsatt snacka skit om araber troligen för att vi har varit snälla o tama.

      Nu tror jag att ”bloggarna” får
      Skrämselhicka o kommer troligen inte våga snacka skit om syrianer. Deras rädsla för det de kallar för ”klanen” kan få dem att skärpa sig. De är inte vana vid denna retorik

      • Du är en lismare Ali…Försök nu inte att förleda Assa i en fientlig ställning mot bloggen..Du vet lika väl som alla oss andra,att skrämma någon till tystnad här hos Pettersson är förgäves !

      • Stenbock. Leker du lite tuff nu? Nä som jag sagt innan så bevakas denna hatblogg av flera muslimer men de ignorerar er eftersom de ser er som töntar. O vår snälla attityd gör att ni fortsätter med ert skitsnack.

        Samtidigt ser vi att ni skämmer ut er ordentligt varje dag.

      • Intressant att få se hur ”ynkedomen” börjar få lite ryggrad, kanske fronten nästa? 🙂

  17. Ed C:
    När skall du sluta använda ordet ”vi”,i var och varannan kommentar ?
    Alla på bloggen inser att du en egendomlig ensamgångare !

    • @Mr Q
      Hen är ”språkrör” för hela släkten, de flesta är ej skriv och läskunniga! 😉

    • Mr Q
      Du blir ju bara otrevligare och otrevligare, vi föreslår att du tar en paus från bloggen , lugnar ner dej och återkommer som en mer sansad människa.
      Vi önskar dej lycka till i så fall.

      • Kan inte ni pö denna blogg sluta med löjliga personangrepp o istället bara hålla er till relevanta sakfrågor? Och det ska du säga!

      • islamskinfo
        Nej de kan inte sluta ,vad skulle de då tala om? Sakfrågor, nej deras intresse är enbart att stoppa invandringen och att förtala araber och afrikaner, Och i brist på dessa får ryssar , östeuropéer och sydamerikaner o.s.v duga.

    • Mr Q
      I sådana fall inser vi att vi inte är ensamma. Fast vi andra har en mer allmänt accepterad samhällssyn . Alltså är vi inte ensamma,vi står för de förhärskande idéerna i vårt samhälle, vi har i generationer kämpat oss till ett demokratiskt samhälle som vi numera (efter vår kamp) kan kalla vårt.
      Det är vi naturligtvis stolta över.
      Snart är det första maj då tågar vi igen, för vår kamp för rättvisa.
      Vi är inte framför allt mot utan vi är för.

  18. @Ruben
    Ed C är en stalinistisk demokrat…Den ryska är något annorlunda,än den vi två växt upp i.Troligen därför han uppträder som en landsförrädare !

    • @Stenbock
      Kranen har som alltid många strängar på sin lyra, såg just att han reciterade bibeln i ett annat inlägg. 😉 Saliga äro de saktmodiga, ty de skulle besitta jorden. 🙂

  19. Jag såg en stund på Tv-nyheterna angående släktfejden. Den hade startat med någon örfil under kyrkobesöket på påsk aftonen. Då hade den mindre gruppen ringt och kallat fler att komma upp och hjälpa deras släkt och klan med rättvisa.
    En kvinna tillhörig den ena släkten, tyckte att det var pinsamt att de inte hade gjort upp i godo. Nu förväntade hon sig mycket kritik för vad de hade gjort. Det var sånt hon tänkte på inte de två döda.
    På lokalradion Östnytt framträdde en äldre svensk man ca 60 -70 år. Han var förvånad över att inte fler hade blivit skadade eller dödade då alla i båda släkterna slogs hej vilt och med tillhyggen de hittat. Och de här med järnrör som varit omtalade mycket senaste året hade två äldre damer mellan 55-65 år hittat några av och deltog i slagsmålet med dessa, mot andra som var utrustade med knivar och andra tillhyggen, någon till och med med skjutvapen, och det var ju genom skjutning den största skadan skedde. Det var väl den tillresta släkten från söder som hade sånt med sig, men det fattades nog inte heller hos den andra klanen. Bästa straffet livstidsutvisning från Sverige och 10 år i sina respektive länders fängelser för de värsta och sedan i fallande skala.
    Barnen får lämnas till respektive lands barnavård. Det är en rättvis dom!

    • Örfilen kanske utlöste slagsmålet och morden men klanfejden började långt innan. Det har varit mordförsök, ouppklarade affärer som inte är rumsrena, indragna sprittillstånd på krogar, fängelsestraff, misshandel och mycket annat i klanerna tidigare…dessutom hade de skjutvapen med sig så vi kan nog utesluta att det var hederliga familjer som sinnet rann över på.

      • Men nu sitter du bara och gissar Herr Petterson. Bättre än så kan du om du ska tas för en seriös bloggare.

        Huvudmedia har inte hållit det under mattan, Nyheten är faktiskt på varje tidnings huvudsida där man t.o.m har intervjuat vitten och släktingar med namn.

        Kille som faktiskt är misstänkt GM är en sångare och har inte haft något med krogar att göra. Det är en skilsmässa där barn är inblandade som har urartat till en tragedi. Som ett exempel kan vi ta svensken som låste sina barn för att bränna dem som hämnd mot sin ex. Det slog slint i huvudet i honom och har inget med svensk kultur att göra.

        Jag har inget emot att man kritiserar invandringen på konstruktivt sett men att utnyttja en tragedi är osmakligt och göra hela din blogg oseriös.

  20. Ali:
    Tack för ditt svar.Det är inte varje dag du ger mig sådana på min frågor till dig.Att de är ”egna företagare” visste jag redan,genom Petterssons utmärkta reportage om företagsklimatet i Södertälje.
    Tillhörde dessa nu döda även den klan,som bedrev olika kriminella företag och som lurat staden/staten på otaliga miljoner ?
    Slutligen känner de till att du är Sunnit?

    • Stenbock. Var så god. De jag umgås med är bra syrianer. Jag väljer mina vänner med omsorg. De vet att jag är sunnimuslim ja.vad du verkar nyfiken. Vet du inte vad social sammanhållning är?

      • Jo just därför Ali,är jag bekymrad för dig om du nu umgås i kretsen av några av dina värsta fiender.(otroende)
        Har inte dessa ”syrianer” flytt från Syrien p.g.a de inre striderna med dina trosbröder ?Eller varför kom de hit ?
        Är det kanske enbart skenbara ”syrianer”,som liksom du i grunden är ”Palestinier” ?
        I N-Afrika väntar nu ytterligare minst 100.000 s.k. ”syrier”,på att vattnet skall bli varmare,för att kunna simma över till EU.

      • Du omger dig ju för helvete med rena gangsters Ali, det är vad du kallar valda med omsorg. Det blir ett mejl till Säpo idag om en notorisk lögnare och farlig terrorist med många alias, bland de mer kända är Ali, Aliboy, Ali 1948, islamskinfo med flera. Han umgås numera med maffian i Södertälje.

      • Olli. Vad är du så himla rädd för? Fattar du inte att det finns många riktigt goa och bra syrianer. Jag umgås gärna med dem och ja, jag väljer mina vänner med omsorg. Att du kallar mina vänner för gangsters visar bara att du har en sjuk människosyn. Sök hjälp.

        Du bevisar också att du inte klarar av en demokratisk diskussion. I vår debatt har du kommit med lögner, rasistiska påhopp, personliga angrepp och hot om Säpo. Du bevisar att du är en dålig förlorare i denna debatt.

        Anmäl du mig om du vill. Jag är en skötsam person. Du kommer ingenstans. Troligen tar Säpo dig. Du har ju redan skrivit över 10 kommentarer som kvalificerar dig för Säpos fängelser. Är du redo för det kontaktar jag Säpo direkt.

  21. Är inte muslim utan har hört massa snyfthistorier från Syrianer angående Seyfo. Än idag försöker ni måla upp er som offer (Gå vidare för i helvete) när det riktiga offret är svenska samhället. Ni tycker så jävla synd om er själva, men ingen tycker synd om er. Ni är värre än zigenare, ni har haft 40 år på er att anpassa er till svenska samhället men beter er som jäkla övermänniskor som håller på med organiserad kriminalitet. Sverige har gett er allt, ni har inte gett Sverige något. Riktigt jävla äckliga flockmänniskor är vad ni är.
    förövrigt så är inte alla syrianer likadana, finns väl någon bra här och där men har tyvärr sett för mycket skit från eran folkgrupp, speciellt i Södertälje.

    • Du har en vis poäng i det du säger, man ska gå vidare och bara acceptera att man har blivit rövknullad av både Turkar och Araber, så that’s fine.
      Dock vill jag tillägga att du i din ignorans visar ingen som helst respekt för folkgruppen som sådan, för att först i din inlägg skriva ”värre än zigenare” och sedan förstår du själv hur du på något ansträngt sätt försöker (förgäves) fixa till din extrem nedvärderande bullshit inlägg genom att texta ;
      ”förövrigt så är inte alla syrianer likadana, finns väl någon bra här och där men har tyvärr sett för mycket skit från eran folkgrupp”
      Hur får du ihop detta?
      Känner du några Syrianer överhuvudtaget?
      Vad vet du om att Syrianer inte gett Sverige något?
      Du verkar ha drabbats av ”dra nästan alla över en kam” sjuka.

  22. Ali, du skriver mycket om sionisterna, hörde igår på p1 att fler och fler araber i Israel gör militärtjänst i landet då de hellre står under israeliskt flagg än Palestinskt. Jag förstår dem faktiskt, hur illa det än kan låta. Deras skräck är att hamna under ett muslimskt styresskick. Hur ser du på de frågan?

  23. När jag började läsa här fanns det flera stavfel. De 69 kommentarerna innehöll också ord som inte finns bland belevat folk. Jag föreslår att Pettersson skapar en kurs i svensk stavning och ordkunskap för sina kommentatorer
    Det är inte sverigevänligt att t.ex. inte kunna skilja de båda objekten åt.
    Sakfelen är också alarmerade, men de ingår väl i konceptet.
    Speciellt irriterande är när kommentatorerna blandar ihop ,de och dem.
    Det blir grötigt och skapar en otrevlig känsla av att ha och göra med en obildad skara.
    Skärpning behövs och emotses med det snaraste.

    • Så du menar att populärsvensk dagspress och övrig media ger det svenska språket rättvisa?
      I vilket skåp har du låst in dig det senaste decenniet?

      • Ja visst kan jag vara rolig, men ett erbarmligt och ibland otryckbart språk är inte kul.

    • Tranan Ed, håll dig till ämnet nu. Debatten är fri och tyvärr så är inte du ordningsman på denna blogg, även om du har fått det för dig.

      Själv kan du ju inte ens skriva under med ditt eget namn. Sorgligt att du då samtidigt ställer krav på andras inlägg. Skärpning.

      Demokrati råder och som sagt var, debatten är fri för ALLA.

      • Jag vet, men en ordningsman behövs där instämmer jag. Det är ju helt upp och ner jämfört vad vi fick lära oss som små.
        Ilskna känslor störtar fram som en vårflod, lite besinning vore verkligen på plats. Ordningsman, kul ide, men det är tyvärr alldeles alltför mycket att hålla ordning på. Så låt flödet av känslor och ilskna kommentarer rinna på, på ett sätt kul. I livet utanför bloggen är ju folk mer försiktiga med svordomar och orättvisa påhopp. Men här säg vilka otrevligheter som helst, no ptoblem

    • Härligt att höra någon som uttrycker sig och stavar sämre än en förstaklassare klaga på andra. Det är väl ingen tävling i rättstavning?
      Den som vet vad ptoblem är, kan ju översätta! No, är väl knappast ett svenskt ord? Ha och göra med? Ha att göra med, hette det när jag gick i skolan, men det är ju klart, det var innan skolan blev berikad. Måste tyvärr sova nu, annars kunde jag nog fortsatt rätt länge med det här!

  24. Och den där Steve som intervjuas i Aftonbladet uttrycker sig ”Hur kan det hända i Sverige?”. Skylla på Sverige??? Han borde ju öppna ögonen lite mera och iaktta sin egen omgivning lite mera innan han skyller på ”sverige”.

    Pfffffft.

  25. Så jävla less på den där ”hedern”. De kommer hit och är vilsna och rädda, p.g.a krig/konflikter i deras hemland. Börjar om från start i Sverige. Fortsätter sprida den ”ideologi” som de har just flytt från/resultat. VAD I HELVETE?? Skicka tillbaks dom så kan dom få ”vanhedra/hedra” varann bäst fan dom vill. Men här? Disrespekt för värdlandet som tar emot dom. Vafan liksom

  26. Nääää, nu har det gått för lång dessa syrianer/assyrier är inblandae i all sorts kriminalitet så som mord, kidnappning, blåser staten på pengar genom sina assistansbolag, narkotikabrott, korruption m.m vad ska vi had detta folk till. Dem är ta mig fan värre än någon annan folkgrupp i Sverige. Dem förstör vårat vackra land dessa kristna araber.

  27. Är sorgligt att man inte ens längre kan vara stolt över sitt land. Där man är född och uppvuxen. Man ser allt mer hur Sverige förändras till de sämre. Sverige håller på och islamiseras och vi svenskar kan inte göra annat än att bara stå och kolla på. Så fort man nämner invandrare eller något annat så blir man stämplad som rasist. Och många drar det till sin fördel, tyvärr. Polisen är helt maktlösa och när inte ens de kan få göra sitt jobb ordentligt vem ska då kunna sätta stopp för de våld och uppror som skapats i Sverige? Jag har inget emot invandrare och man ska inte heller dra alla över en kant. Men tyvärr så finns det alltför många som inte ens vill bli kallade svenskar. Utan försöker bara att göra om Sverige till de land de kommit ifrån från början. tycker att alla som får en chans att komma till ett fint och trevligt land borde vara tacksamma. Att man får tillgång till gratis skola, sjukvård mm. Men tyvärr är det många som inte tycker att de räcker. Utan ska börja ändra på allt som vi i Sverige tycker är bra. Nu är det inte okej att ha skolavslutning i kyrkan, ändrar maten i skolan och mycket mer. Men vi kan inte längre blunda för det som håller på och hända i vårt land. Att man bosätter alla invandrare, eller förlåt. Alla nya så kallade svenskar på samma ställe. Det är helt idiotiskt! På så sett lär de sig inte språket, de blir bråk mellan familjer och alla andra nackdelar som skapas. Våra förorter som man kunde bo i och röra sitt fritt ute helt utan att behöva tänka sig för, det har blivit till rena krigszonen. Det har gått alldeles för långt och det här är något vi måste börja inse, att så här har vårt Sverige blivit. Till följd av att vi tar in alldeles för mycket flyktingar. Många personer kommer endast hit på grund av att vi har ett så bra och mesigt system. De behöver inte göra mycket för att få sina bidrag. De får allt gratis. Och visst om man kommer från ett krigsdrabbat land och verkligen vill leva efter Sveriges lagar och regler. ja, då har jag inget att invända emot. De är de personer som bara tar och tar och bara ger trubbel och våld tillbaka till de personer som betalar dennes hyra, mat, kläder, tandvård mm. de är de personerna som jag inte förstår mig på. Borde man inte visa lite tacksamhet och visa att man vill anpassa sig? Alla säger att det är så bra att Sverige tar emot flyktingar och visst självklart är det bra. Det behöver alla länder göra för att välfärden ska fungera. Men när vi aldrig sätter stopp. Ja, då blir det endast en kostnad. Och det får våra barn och våra äldre betala för. Vi måste börja vakna och se vad som händer i vårt land innan det är alldeles för sent!!

  28. Ali 1948, du kan inte jämföra klanvåld/hedersvåld med det våld som utövas av västerlänningar. I västerlandet sitter inte hedern i kvinnans kön och beteende. I västelandet finns ingen tradition som säger att någon som inte underordnar sig klanens/släktens regler skall mördas eller avlögsnas från sin familj/släkt. I västerlandet mördar inte en släkt som blivit osams varandra på det sätt man ibland gör i mellanöstern. Så länge ni inte erkänner priblemtiken och ljuger om den, så är ni inte trovärdiga någonstans. Läs ”varför mördar man sin dotter?” Så blir du klokare och kan förhoppningsvis erkänna problematiken. Då först kan du bli respekterad på riktigt, det är nämligen skillnad på rädsla och respekt.

    • Helena. Invänta mer info så får du se att ert skitsnack om klantänk i detta fall bara var skitsnack. Rykten säger att detta handlade om svartsjukedrama. Och sånt förekommer överallt i hela Europa.

      • Umgås du i dessa syrianska kretsar Ali? Var försiktig så du inte nämner vilken sekt du tillhör… 😉

      • Stenbock. Jag känner en hel del av dem ja. De jag känner är trevliga skötsamma. Många driver eget o vissa är akademiker

      • Litteraturhänvisning till ditt påstående tack? Skitsnack? Läs mordet om Pela, Fadime och som sagt ”varför mördar man sin dotter” och återkom gärna sedan om att mitt påstående om hederskulturer är falskt!! Det jag läst mig till hittills i detta fal beskrivs vara hedersmord, du vet att även män och söner dras med i detta va? Berätta gärna för mig om om en enda västerländsk familj som mördat sin dotter för att hon haft sex före äktenskapet eller bara som Pela och Fadime, själva velat bestämma över sina liv och rätta sig efter statens lagar, inte familjens. Du ska veta en sak: jag är till motsats från många här inne för en human flyktingpolitik men har no mercy med förtryck!!

      • Helena. Idag diskuterar vi morden i norrköping. O du talar som om detta är hedersmord. Vad har fadime med gårdagens mord att göra? Vet du om det var heders-, gangster- eller svartsjukemord? Hur kan du utgå från något utan att hitta bevis.

        För övrigt verkade fadimes bror vara kriminell o totalt skadad i huvudet. Många mördare har psykopatliknande tillstånd. Fadimes mördare var inget undantag.

        För övrigt kul att se att du har ett humant tänk. Fredliga hälsningar på dig.

      • Ali: jag ser paralleller med mördandet. I alla dessa fall jag räknat upp + fallet Abbas Reza så finns en klan bakom det hela, familjemedlemmar som stöttar och stödjer mördaren, så även i detta fall. Jag har aldrig, aldrig hört talas om något likvärdigt i västerlandet. Vi måste våga tala om allt som är svårt, även hederskulturen. Har du hört talas om Shariffs hjältar? Fredlig hälsning!!

      • med 30 personer inblandade? Är verkligen detta att jämföra med något vanligt förekommande bråk? Tämligen ovanligt skulle jag säga.

      • Ali1948: nu har jag den information jag behöver, det hela handlar om släktfejder, klansammanslutningar och mord i hederns namn. Det är så, våga se det. Med detta menar jag inte att alla från mellanöstern tycker att detta är okej eller kan tänka sig att göra så men det existerar och finns i en kontext som vi i Västerlandet inte har erfarenhet av.

    • Ja det bör ju du veta om du följer bloggen, bloggens tema är ju att spela på rädsla. Att äta nåt annat än falukorv är inte farligt.

      • Ed Crane : ”Att äta något annat än falukorv är inte farligt”, för vem ? För köttdjuren så är nutiden ett veritabelt helvete, religiös slakt, för förskräckligt att ens tänka på. Dessutom så finns dessa arma djur i något som vi benämner produktion. Du kan inte vara omedveten om hur djuren har det, i muslimska länder är det en än värre monstuös tillvaro.

      • Jag ser att du ömmar för djur det är bra, men jag ömmar också för folk.
        Djur, min fru vill alltid att jag ska köpa svenskt kött för våra djur har det bättre tror hon.Men de flesta svenskar ser till priset, och köper danskt fläsk till oförståeligt låga priser.
        De finns andra som vill ha typ halal(dock inte jag) men det intresserar inte sig bloggen för. Varför, jo bloggen tycker om att se oegentligheter hos araber. Skulle araberna försvinna skulle de andra få på nöten. Trist men troligen sant. I alla fall om de kom till Sverige, där vi är etniska svenskar.

  29. Tjena, det är ”Ali” här. Jag gör ett försök att översätta den text på arabiska som har angivits i artikeln från Facebook. Jag arbetar med IT och inte som arabisk-svensk tolk. Medger ’även att jag är dålig på propositioner och grammatik. Vill någon etnisk svensk sparka ut mig från Sverige, får de gärna göra det, men börja med att sluta exploatera olja från Mellanöstern innan så att kriget där avtar och jag kan återvända hem.

    ”Gud, ge de den eviga vilan” (Detta är ett talesätt, som använt av kristna för att beklaga sorgen när någon nära har dött).

    De äro Malikias martyrer, konstnären Bassam Touma och hans bror Naim Touma.
    De dödades idag, måndag i Norrköping, Sverige, på grund av en fejd mellan de och personerna som har begått brottet.
    Vi ber Gud att ta emot de i Hans famn samt skänka hopp och tålamod till deras familjer, släktingar och alla som har de kära samt att förlåta de som har begått detta brott.
    Vi tackar även Gud för att han bevarade livet på Malikias son ”Majd Warda”

    #Busig Smurf (Personens signatur)

  30. Jag är sjukskriven o de första gången jag är sjuk från jobbet på 2 år, kraftig förkylning men det går nog över snart tillbax på jobb om 2 dagar för vem har tid o hålla på med er ensamma deprimerande individer, jag bygger inte hyddor av bajs utan efter svenska normer o lagar , att använda ordet ”ne…” Är ju bara helt sjukt för om du läser lite av deras historia så kommer du att tycka synd om dem efter allt dom har gått igenom ,det förstås om du har sympati för dina medmänniskor. Hur ska jag flytta tillbax när jag levt i Sverige i 27 av mina 30 år, jag är mer utländsk där mina föräldrar är ifrån än vad jag är i Sverige, jag är tyvärr här för att stanna o så även min familj.
    Tyvärr så finns det inte läkemedel som kan hjälpa hans tillstånd han måste uppsöka en psykolog som kanske kan hjälpa honom, kanske får han redan hjälp och kanske tar han redan antidepressiva vem vet.
    Sluta va så hatfulla o så trångsynta våga öppna dörren o säg hej till din granne han är inte så farlig som du tror.

    • Min granne i lägenheten under och till vänster,sitter båda inne bak galler..Så de kan jag inte nå !
      Bland de andra naborna i mitt ghetto är det så,att jag inte behärskar Zigenska och Arabiska ! Du kan kanske skriva vad ”Hej” på deras språk ?

  31. Olli rein nu är du så där tuff bakom en dator i ett litet mörkt rum där ingen ser dig gå ut njut lite av solen de fint väder ute, jag har inga vapen säljer inget knark och har inga smågangstrar som gör ärenden för mig. Jag har har jobbat sen jag var 16 år gammal mina föräldrar har jobbat sen dom kom till Sverige vi har aldrig haft hjälp från socialen tillskilnad från dig och de flesta som bor i den byn som du kommer ifrån. Din bild av invandrare är inte alltid den rätta, öppna dörren o våga gå ut o lär dig något nytt istället för att sita och hata. Min pappa är läkare han är här för att ta hand om dina barn när dom är sjuka, min mamma är lärare hon är här för att lära dina barn läsa o skriva, min syster godkänner om dina barn ska få lån från banken när dom vill flytta hemifrån eller ta lån till annat, min fru är miljövetare o jobbar med att förbättra luften och miljön som dina barn vistas i, själv är jag Byggnads arbetare som ser till att dina barn har tak över huvet när det är dax att flytta hemifrån. Så som du ser så vare sig du vill eller inte som måste du acceptera att du som svensk redan är beroende av invandrare.

    • SSOE. Olli har troligen inga barn. Inga fruntimmer klarar av en så negativ o hatisk person. Jag har också gett honom tipset att njuta av solen och släppa sitt hat. Det hjälpte inte. Hans ensamhet är inte bra för honom.

      Han tror att han är anonym men hans IP-adress avslöjar honom. Han tror att vissa ska skada honom men ingen bryr sig ett dugg om hans sjuka åsikter. Ingen tar hans provokationer på allvar. Jag tror att många tycker synd om honom och vill gärna hjälpa till på något sätt. Men han är inte mottaglig. Han vill inte ens skaka en fredlig hand. Fred är något han hatar. Bara du nämner ”fred Palestina” så kommer du att se hans sionistreaktion.

      Jag vet inte om din pappa som är läkare har en tablett för att bota hans problem.

      • Kurt. Jag vet att jag inte är anonym här. Vi muslimer fruktar bara Allah och är inte rädda för döden. Samtidigt synar jag ju er och både ni och jag ska ju väl klara av en sansad dialog. Eller respekterar ni inte demokratin?

      • ali1948 : Om ni fruktar Allah då förstår jag att ni flyr till den sekulära världen. Är det inte nu dags att att vända den fruktade Allah ryggen och bli mänskliga (när människan är human och klok), den typen av human ?

      • Vems pappa frågar du efter? Har han universalmediciner, ja i så fall ska du akta dig för honom, för det är bara häxdoktorer som har universalmetoder för att bota folk från sjukdomar.

      • Ali1948
        Jag ser inga tecknen på att majoriteten på bloggen respekterar demokratin. Men bra att du finns här så att nytillkomna ser att det finns folk som respekterar just demokratin. Bloggen har fastnat i nån konstig antiarabism som är svårförståelig men jag tror att de kanske är rädda för det som de inte är vana med.

      • Ed. Jag håller med dig. De blir förvirrade när vi kommer med sanning och motargument.

        De kör en ful retorik som faktisk bara går hem hos de dumma.

        Du ser hur de försöker skylla på araber o muslimer i allt som händer.

        Kul att se att du kommer
        Med vettiga kommentarer. Det gillar inte de här 5-6 personerna på bloggen. Det enda de kommer med är personliga påhopp

      • De som för det mesta håller på att nyttja ordet ”demokrati” brukar i regel vara sådana som ej heller har upplevt det, och kommer från miserabla förhållanden. Är man uppfödd med just begreppet demokrati, så behöver det ej heller användas eller förklaras. DET SITTER I RYGGMÄRGEN!

      • ali1948
        Kul att du för förnuftets och fredens fana högt här. Utan dina kommentarer skulle bloggen vara mer ointressant.

    • Vill du vara snäll att ange på vilken plats han praktiserar,så vi kan undvika behandling av denne ”Läkare”…Att din mamma är lärare ser vi av PISA-resultaten.Tyvärr finns det allt för många sådana exotiska pedagoger i landet…Bygga den typ av hus,som du behärskar,kunde redan vikingarna på sin tid i vårt land..Eller är det negerhyddor du ”uppför” ? F.ö. är du” jost nuo sjukskrivet” ?

      • Ali som har en suspekt blogg själv, vet väl att det bara är genom bloggen man har möjlighet att på enkelt sätt läsa vilken mejladress man har och vilket IP-nummer. Det finns säkert andra metoder men det finns också alla sorters antimetoder också. När jag ser sånt åker inlägget i spamfiltret.

      • Olli. Din IP-adress är fångad för länge sedan och jag vet allt om dig. Så du behöver inte några antimetoder. Men mitt löfte är att alltid vara fredlig så länge du inte rör vid mig och att jag accepterar demokratiska spelregler.

        Som jag alltid sagt nöjer jag mig med att veta att Allah sköter den biten.

    • Vet inte i vilket land du och din familj har sina rötter i, men önskar att sådana som din familj hade stannat kvar för att bygga upp det land där era rötter härstammar. Där finns det troligtvis ett gigantiskt behov av just kunskaper som ni har. Kanske att ni överväger att en dag återvända och seriöst bygga upp.

    • Mållgan nu ljuger du friskt. Verkar vara en produkt av Ali som skriver under antaget namn och sedan svarar sig själv. Din svenska är fortfarande bedrövlig och du bevisar än en gång att du tillhör begåvningsreserven. Din användning av versaler och gemener är under all kritik och svarar mot en tioårings nivå.

      Att Mållgans föräldrar skulle vara läkare och lärare är omöjligt. En sådan dålig språkbehandling har inget barn som är uppvuxen i den miljön.

      • allemand
        Du som är så begåvad, vad tror du att ordet” begåvningsreserv” betyder?

    • Så vad har din historia att göra med den vi debatterar. Vi debatterar den sjuka klanmentaliteten bland araber, vare sig de är muslimer, kristna,druser allawiter, skiter eller några andra sekter. Vi skriver inte om Västerländsk eller Sydostasiatisk, inte heller om afrikaner,även om ni har förslavat dessa och inte heller om Amerikaner. Nej de enda som är som de som beskrivs i inlägget, som du inte ens verkar ha läst, är invånarna i Mena-länderna, Centralasien, Nord och Centralafrika, och givetvis inte Australien och Nya Zeeland . Man börjar dessutom med att presentera sig när man är på en Blogg för första gången, åtminstone synligt, då man måste skriva något för att bli synlig.
      Så min gunstig herre, mig imponerar du inte på. Förresten vad är din far läkare inom, varför har inte din mor rättat det du skriver. Men jag kan berätta för dig att det också finns rättstavningsprogram på datorer, de rättar även grammatiska fel.
      Var så god nu och presentera dig. Jag skulle inte bli förvånad över fler vanliga fel och brister du har i din svenska, och att du i verkligheten är samma man som kallar sig Ali 1948 och en hel del andra signaturer här på nätet.

      • Olli. Du vet att jag aldrig behövt använda fler än mina två nick på denna blogg. Ali1948 samt islamskinfo.

        För övrigt är det ni som försöker lura svensken att detta är klanmentalitet. I verkligheten är det exakt samma mentalitet som hela väst och den ickemuslimska världen har. Nämligen antingen maffiamentalitet eller svartsjukedrama.

        Du kommer snart att få läsa denna sanning. En sanning som är din främsta fiende. Ni kommer att stå med byxorna nere eftersom sionisten alltid försöker lura svensken och araben.

      • Om inte mitt minne sviker mig Olli,tror jag mig för c:a ett år sedan hört samma saga..Vill minnas att skribenten hörde hemma i Västernorrland… Dessa profeter är ju vana vid,att upprepa samma lögner om och om igen ! 😉

    • Menar ali1948 att om vi slutar uppfostra muslimer i deras hemländer – vilket är korkat att göra – så stannar muslimerna hemma?

      Är det ett löfte?

    • Tänk vad enkelt allting hade varit om var och en hade stannat på sin plats och skött sig själva….

  32. De så synd om er, men för att sverige ska klara av att ha detta välstånd som vi har så måste vi tyvärr ta in fler araber och andra invandrare för att att du som sitter bakom en dator, utan arbete o feg som fan ska kunna fortsätta sitta där o klaga o böla om muslimer araber o andra invandrare även under din pension, indirekt kommer du att ha mat bredvid dig i ditt mörka rum full av hat, tack vare dom invandrare som jobbar och betalar skatt för att du skall kunna överleva i misär i ett litet mörkt rum där du endast tittar ut genom nyckelhålet för att du är så himla feg rädd o full av hat tills du dör. Ditt barn o dina barnbarn kommer inte ha tid för dig eller bry sig om dig, du kommer att lämna denna värld helt ensam o dom kommer att hitta dig efter 1 – 2 veckor med en rutten kropp för att ingen bryr sig om dig. Och när ni dör kommer era barn att säga ” det var på tiden att han dog han var ändå gammal det var bara jobbigt att hälsa på honom en gång om året i hans mörka rum full av hat” . Allt medans det bara kommer fler och fler. Mmmmm Nice 2100 kommer svenskarna vara en minoritet och Sveriges premiärminister kommer att hetta Muhammed.

    • Välstånd har vi haft sedan 1960-talet, men då var det bara folk som verkligen behövde samhällets stöd som fick något. Andra skämdes för att ta ut något socialbidrag, och gick förr och halvsvälte för att slippa kallas socialfall. Sedan kommer sådana som du hit på 2000-talet eller tidigare och ägnar er endast åt att slicka i er socialhjälp från höger och vänster, samtidigt som ni ägnar er åt kriminalitet. Ett sånt skitfolk klarar ingen välfärdsstat att hantera, när de har politiker och journalister som är dödsrädda för klientelet. Jag skulle gärna stå upp mot er, om jag hade samma tillgång till vapen, pengar och knark till att förse springpojkarna med, och samma antal gangsters som ni har. Ni är en varböld på samhället, och varbölder ska opereras bort. Får vi bara ett skifte inom politiken från vilket håll spelar ingen roll. Då ska era kriminella jagas av polis och militär var de än är, era gapiga skräniga snorungar och skitstövlar till äldre.

      • Olli. Återigen visar du ditt nazibeteende. Du skriver ”sådana svin som du hit ” och du skriver ”Får vi bara skifte inom politiken, så ska ni jagas var ni än är era gapiga skräniga skitstövlar.”

        Tror du verkligen att SD ställer sig bakom din skitiga kommentar här? I så fall vill vi som väljare redan få infon om SDs politik verkligen går ut på detta?

        Olli. Du representerar väl inte SD i det kommande valet? Du hade fått åkessons spark direkt.

    • Ditt språkbruk är i klass med fyrans klass. Att du uttrycker dig som du gör förstår jag. Du och dina kompisar kallas normalt för begåvningsreserven.

      Ett tillrättaläggande, Sverige stavas med versal även för de som tillhör begåvningsreserven. Medans är talspråk, skrivs medan.

      Innan du ”brölar” nästa gång, tala med din svensklärare eller SFI-lärare. De kan hjälpa dig att uttrycka dig på riktig svenska.

    • Av vilken anledning skulle vi behöva importera Araber
      för att klara vårt välstånd? Vi hade bättre välstånd innan
      någon Arab satt sina plattfötter här. Och om det nu skulle
      hjälpa att importera Araber för att erhålla välstånd, varför
      finns det då inte ett enda Arabland som kan uppvisa
      välstånd?? Skryt lagom!

  33. 1. Varför kan inte polisen sköta sitt jobb ? Hur svårt kan de vara att
    ställa sig på avstånd, skydda folk runt området, och sen låta
    familjerna lösa sina problem på deras sätt.
    Det väl är bara skylla på att ”situationen var för farlig”. Var lite kreativa
    för f*n.
    Nästa gång kanske. För det kommer bli fler.

    2. Hur mycket kostade den här händelsen sjukvården den kvällen?
    100.000? 200.000? Visst är det en fjärt i rymden i relation till
    den totala budgeten, men många bäckar små.
    Hur mycket kommer rehab för de skadade kosta? 1-2 milj. 4-5 milj.

    3. Hur mycket kommer den här händelsen kosta rättsväsendet ?
    10-20 miljoner ? 50-60 ? Kanske 100 milj. när allt är utrett och
    alla är straffade. Det är inga små bäckar.

    4. Hur mycket kommer Aftonbladet, Expressen, DN, SvD, m.fl. tjäna,
    och varför kan man aldrig kommentera den här typen av nyheter
    i deras nätupplaga ? Aldrig någonsin har det förekommit möjlighet till
    kommentarer när det handlar om den här typen av nyheter.
    Varför är tidningarna så rädda för det ?
    Kanske vi borde sluta köpa dessa ”blaskor”, och betala för deras
    nätupplaga, tills det finns möjlighet till kommentarer.

    5. Hur många sjuka, långvårdspatienter, skolelever m.fl. skulle kunna
    få en bättre vård, bättre tillvaro, bättre utbildning för dessa pengar ?

    6. Vilka skall jag rösta på 2014 för att slippa dessa händelser i
    framtiden ?

  34. Lössen skulle överhuvudtaget inte fått en chans att etablera sig i landet, nu finns drägget här och fler importeras dagligen. Det måste till en radikal förändring för att förfallet av Sverige skall hejdas. Pettersson! Du gör ett bra jobb med information åt sovande svenskar. Chansen att påverka det till det bättre, finns genom att låta valurnorna tala till hösten. Säg nej till fortsatt dekadens!

    • Oavsett vad de tror,ut med skitet från landet ! Tror f-n att det saknas sjukhusplatser när detta drägg belägger 50 % p.g.a sina strider bland familjeklaner !

  35. De kom till Uppsala 1973. 1000 Stycken Syrier, nu har de likt bananflugor knullat skiten ur ”sina” förtryckta Flickor/Kvinnor. I Uppsala? Stal de Cyklar Dygnet runt! Blodbadet? fortsätter i VÅRT! land.. Sunni? Mot Dummi! Shia mot ”pia” I Syrien? 170. 000 slaktade! Stoppa Ullenhags Hyckleri! Snart? Inbördeskrig! Media? Tiger! Vidrigt! Säg för faaaaaaan sanningen! UT! NU! Åk hem och hata, döda, slakta, vore bäst för vår Värld! Jag spyr Galla!

    • Meh! Försök skilja på (muslimska) syrier och (kristna) Assyrier/Syrianer! I detta fall handlar det om de senare – som i o f sig har lite av samma sjuka ”hederskultur” som muslimer med sig från sina hemländer.

      • Göran. Jag förstår att du inte håller med mig om mycket. Men tack ändå för din kommentar. För saklighets skull vill jag ställa frågan till dig. Har du verkligen aldrig sett liknande mord av svenskar? Svenska MC-gäng skiljer sig inte mycket från dessa uppgörelser. Bråk i kombination med alkohol/droger och vapen är väl inget nytt för Sverige.

      • Göran. Jo då. Det har jag hört. Och jag är helt för att kriminella ska få hårdare straff. Det löser rätt många problem tror jag.
        Många kriminella har relativt fritt spelrum idag.

      • Problemet är att dessa inte är etniskt svenska, medan majoriteten av MC-gäng är etniskt svenska. Vi importerar inga fler problem. Om du inte kan beter sig så kommer att skickas tillbaka och flyktingar inte ha norska, svenska, danska, finska medborgarskap. Man kan ge människor en tillfällig vistelse i ett land och skickar tillbaka dem när det är säkert.

        I Norge ser vi ofta att flyktingar åka tillbaka på semester till sitt hemland när de har fått medborgarskap. Detta kvalificerar utvinsning från landet, tycker jag, men tyvärr är det inte så enkelt.

        Det bästa vore om flyktingar från muslimska länder stannar i ett muslimskt land. De hör inte hemma här, och vi behöver inte alla de problem de medför.

  36. Ali1948, du får kolla upp dina uppgifter. I Syrien är endast 10 % kristna, resten är muslimer.
    För du vill väl nte skämma ut dig och verka okunnig?

    • Yep. Men Syrianer och syrier är inte samma sak. Syrianer är nästan till 100% kristna medan majoriteten av syrierna är muslimer.

      Yep. Det skadar inte med lite kunskap. Nu har religionen inte med saken att göra men det är viktigt att ni inte ska sprida lögner och säga att de är muslimer.

      • Ali, läs inlägget och läs mina tidigare om Södertälje. Jag har varit väldigt noga med att tala om att de är kristna. Men jag har också varit väldigt, väldigt noga med att tala om att muslimer är inblandade i drygt 90 % av världens våldsamma konflikter.

        Muslimer slåss med kristna, judar, hinduer, buddister, judar och ateister. De slåss med kineser, ryssar, thailändare och indier, de slåss med afrikaner och européer men mest av allt slåss de med muslimer och konstigt nog är det alltid någon annans fel…

      • Pettersson. Inser inte du själv att du överdriver med ditt ständiga hat och dina lögner. Jag har tidigare bett dig förklara var du fått de 90 % som du ljuger om? Och vilka årtionden? Tittar du på de senaste 100 åren eller 20 åren eller 10 åren? Oavsett vilket du väljer kommer vi bara att komma fram till att dina 90 % är gravt lögnaktiga.

        För du verkar helt ta bort alla krig och mord som är utförda av ickemuslimer. Och det är klart att om du bara håller dig till likasinnade så blir du väl hjärntvättad. Eller är din fula taktik helt medveten? För SD får väl betalt av sionisterna för att driva på denna agenda.

      • ali1948, Du kan luta dig tillbaka med tillförsikt, hörde idag att vi har en ”tsunami” på väg från Afrika till Europa över Medelhavet. Det är bra badtemperatur i Medelhavet nu så de riskerar inte att frysa ihjäl. Deras mål är enligt vad som framkom i reportaget i min radio, Sverige.

      • Ali, jag menar pågående konflikter och jag har både svarat dig och skrivit om detta tidigare. Kan du inte ta in fakta?

        Du kan kolla vilka områden svenska UD avråder oss att resa till. Av 40 länder/områden där det pågår konflikter är muslimer inblandade i 37 stycken.

        Litar du inte på det kan du kolla på FN Globalis, konflikter. Slutsatsen är ungefär densamma.

        Vill du ha mer titta på hur det ser ut i världen, framförallt arabvärlden.

      • Pettersson. O det är ett sjukt sätt att se på det hela. För det är allmänt känt att USA, Ryssland och andra länder är aktiva i så gott som alla dessa länder främst Irak, Afganistan och Syrien. De är också aktiva med att stötta israel och andra regimer. Du verkar vilja förneka denna sanning som inte ens 9 åringar har missat.

        Återigen Petterson. Varför klarar du inte av att redogöra för de senaste 100 årens krig och mord och visa oss hur stor andel ickemuslimska länder står för. Bara i Europa dödade Europeer miljontals europeer. Utöver det kan vi lägga till all brutalitet som kolonialmakterna gjort och fortsätter göra.

        Pettersson. Sanningen är din största fiende.

    • Håller inte med Ali i övrigt – men man måste ändå lära sig att veta skillnaden mellan syrier, alltså människor från landet Syrien. De är mycket riktigt till övervägande delen muslimer.
      I detta fall handlar det tydligen om Syrianer (ibland kallar de sig Assyrier), som är kristna. De kan komma från bl a Turkiet, Irak eller andra länder i ”Främre Orienten” (ett begrepp som kanske inte ens finns idag?).

      • Tydligen ett land liksom Ali`s ”Palestina”,gränsar kanske rent av till varandra ? Eller finns bara i sagoboken !

    • Ali känner väl till detta…Men naturligtvis ligger han lågt i den frågan eftersom det är hans Sunniter,som ställer till med terror och krig !
      Sköna troende som samarbetar med Al-Quaida,och styckar oskyldiga i Allah`s namn ! Vem vill stå upp öppet för sådant ?

  37. Men Ali, din lilla babb. Kan inte du bara åka tillbaka till din djungel o förtrycka kvinnor o bygga hyddor av bajs istället. Vi svenskar vill inte ha denna skit i bårat land, och det är vårat land och inte ditt land. Jag vill inte ha denna skit på mina gator, en krigszon. Det räcker gott med de svenskar som inte kan vara inom lagens ram, vi behöver ingen bonus. Ut med skiten nu, mitt land ska inte vara ett libanon eller syrien. Nästa gång så kanske mitt eget barn råkar komma o korselden, är det en bra sak då ? Nae, ut med dessa babber som inte kan klara av att leva ett liv i fred.

    • Johan. Du är så omogen. Varför skriker du på mig?
      Du skriver ju på slutet ”Nae, ut med dessa babber som inte kan klara av att leva ett liv i fred.”. Jag lever ju ett liv i fred och har aldrig skadat någon. Varför skriker du på mig? Skärp dig. Jag skattar och bidrar med din kommande pension. Vi som jobbar och sliter är viktiga för detta land. Varför skriker du på mig?

      Mogna lite.

      • Vad jobbar du och sliter med Ali, du är ju mest här och klagar på att vi följer den meny vi har valt. Det går att ha åsikter någon gång, men du har det hela tiden. Läs uppe på ramen, där står vad det är vi skriver om. Det och inget annat.

  38. Kunde ge mig fan på att det var muslimer kommer från krig och död
    och fortsätter här i Sverige. 7klövern detta är nog bara början vänta till dom blivit fler då har inbördes kriget även kommit till Sverige…

    • Jajajaja. Vad om än händer så har ni för vana att antingen skrika på muslimer eller inte nämna någon religion alls. Din kommentar är inget undantag.

      Syrianer är inte muslimer. De är kristna. Något som är bra för dig att veta för att du ska slippa skämma ut dig och veka okunnig.

      Du ser samtidigt hur denna hatsajt som ofta nämner religionstillhörighet nu håller flabben eftersom det är kristna syrianer. Hatbloggens förhoppning är just att vissa ska förväxla och tro att det är muslimer. Eller hur Pettersson? Hu rkommer det sig att du nu var helt tyst om religionstillhörigheten? Du brukar vara snabb med att skrika ut det.

      Din hatiska agenda är tydlig och smutsig

      • Det är rätt detta är kristna syrianer, med en kultur sprungen ur samma region som Muhammed fick sin från.

        Jag har ingen illusion om att kristna som praktiserar hederskultur och som skapat landet som har en blodig konflikt som är på allas läppar nu skulle vara att jämföra med den kristna kultur som skapat detta land, välstånd… eller?

        Ni har tigger er in i detta landet men de som släppte in er glömde det viktigaste, fråga om acceptans hos sin uppdragsgivare, det svenska folket.

        SD tackar särskilt för ytterligare röster på grund av klankulturskonflikter likt dessa.

      • Muslimer eller kristna har ingen betydelse. Vi vill inte ha era klan krig och religiösa krig i vårt land. Vi har växt ifrån alla dessa dumheter och nu tar du och dina kompisar oss tillbaka flera hundra år bakåt i tiden.

        Innan ni satte era fötter på vår mark som kallas landet Sverige existerade inte detta skit utan vi levde med freden framför ansiktet.

        Ali, ni håller på att förstöra vårt vackra land och det är något vi inte accepterar. Prata inte om smuts och agendor till oss svenskar som bara vill leva ifred ifrån er och era krig.

        Innan du och dina kompisar dök upp hade vi en skola i världsklass. Vad har vi nu, jo en skola som inte ens kan kallas skola. Idag på nyheterna sas det att inte ens gymnasieelever har det minsta aning om grundläggande matematik. Så var det inte innan du och dina kompisar ockuperade Sverige.

        De invandrare som kom hit under 50-60-70-80 talen kom för att arbeta och för att få en dräglig tillvaro. De fick inga Ipads, tusentals kronor eller språkkurser. De var intelligenta nog att lära sig språket själva och att respektera landet Sverige och dess innevånare. De tillförde inga krig, brottslighet, gruppvåldtäkter och annat skit.

        Respektera istället att Sverige är vårt land och du är välkommen som gäst om du respekterar oss och vårt lands lagar. Inte anklagar oss för en massa skit.

      • Syriens befolkning har en etnisk sammansättning av syriska araber, kurder, arameiska talare, syriska turkar och palestiner. Av dessa är den dominerande religiösa tillhörigheten sunnimuslimer (70%), medan religiösa minoriteter är alawiter, kristna, druser och shiamuslimer. I landet lever alawiter, en minoritet (6-12% av befolkningen) med en särskild tolkning av islam som ligger nära shi’iternas (shia).
        Källa: Wikipedia

      • Dessa kristna Syrianer har ju ödelagt hela Södertälje med en vidrig kriminalitet mord utpressning och annan grov brottslighet. Med man måste ju utvidga sina revir.

      • Det räcker väl med att de är araber? Kristna eller muslimer spelar ingen större roll, same, same but different.

        Kulturmönster är det avgörande och alla araber har en liknande kultur oavsett religion.

      • Allemand, detta var bland det bästa jag har läst på bloggen, sanning på sanning!
        Men, tyvärr det är en svunnen tid som aldrig kommer igen!
        Det kommer att bli som på många håll i världen, de som har råd kommer att bo i camps som bevakas av beväpnade vakter 24/7. Det kommer att finnas ”öar” i Sverige som kommer att vara idyller, för de som har råd. Vi andra får räta in oss i ledet och se till att våra fruar och döttrar har slöja på sig innan de går utanför dörren, vänta och se…

      • Erik
        Är syrianer araber? Du är ett offer för den negativa propagandan. Men vi andra kan skilja på folk ock folk och framförallt ser vi på individen.

  39. Vi har anammat amerikansk invandringspolitik men vi saknar alla deras vapen. Hur skall vanliga svenskar kunna skydda sig mot dessa slödder utan ett rejält maskingevär?

    • Crilla
      Om folk brukar skjuta på dej rekommenderar jag att du snarast ringer polisen. Dom kommer att komma som ett skott.

  40. Kul med nya influenser, klankrig har vi inte haft i Sverige tidigare. Skönt med människor som verkligen vågar visa känslor, vi svenskar är så stela! 😉

  41. Det nya underbara Sverige, skottsäker väst får nog rekommenderas bara man vill gå ut snart.

Kommentera