Försäkringskassans generaldirektör kräks

-Pettersson ser att hatet mot Sverigedemokraterna även gäller statens högsta tjänstemän, som generaldirektör Dan Eliasson. Helt klart är att den mannen sitter på en position där han inte är lämplig, han är sjuk och bör sjukskriva sig om inte bör regeringen plocka bort honom…

2014-02-28_0900

 

2014-02-28_0859 Twitter 

25 thoughts on “Försäkringskassans generaldirektör kräks

  1. Ser att ” Tranan ” Dan Eliasson läser Petterssons. Precis som många andra.

  2. Det största ” kräket ” är nog sossen Dan Eliasson själv. Tycker det är pinsamt att han själv säger sig vara så ” solidarisk ” och ” punkig ” .

    Att han toppar generaldirektörslistan över bäst betalda GD är av samma ” label ” som när han en gång gav ut en vinyl 7:a på Bad Productions.

    Att han inte har någon större koll på FK , måste väl passa ypperligt i Bad Productions anda och utgivningar.

    Välbetalda och duktiga generaldirektörer ??? . Avgör själv när ni kollar på länken nedan.

    http://www.dn.se/nyheter/sverige/bara-tva-kvinnor-bland-de-tio-hogst-betalda/

  3. Så den som styr över sjukpengarna är den sjukaste. Lider han av tvångssyndrom, eller vinterkräksjuka månne. Kanske paranoia och veritofobi också kanske. Och mera därtill. Rejält sjuk är han i alla fall, och borde sjukskriva sig bums. Kanske för evig tid.

  4. Vem har inte kräkts på försäkringskassan. Det är mycket om honom på nyheterna. Han får nog snart göra en pudel, det aset ha ha. Det bevisar vad det är för drägg som styr oss. Inget vett att föra sig i offentliheten. Uppkomlingar från -68 hela högen.

  5. Var det inte under Eliassons tid som chef för migrationsverket som den gamle sjuke damen Ganna skulle slängas ut? Då kräktes jag. Knepigt !

  6. Förvånande att , slask och skitpressen publicerar detta pinsamma övertramp av en pinsam gråsosse.

  7. Kräks gör jag också när överbetalda skitstövlar, som inte på
    grund av sin egen skicklighet , utan på sin politiska tillhörighet
    får sig tilldelad en tjänst, som han uppenbart inte klarar av med
    tanke på allt det Assistansfusk som förekommit mot FK , där
    hundratals miljoner försvunnit ur landet på grund av obefintlig
    kontroll av vilka figurer som fått starta assistansbolag!
    När man då hör denne Pajas uttala sig nedlåtande om J.Åkesson
    får man lust att på ren Skånska uttrycka ”ah ta och håll flabben”

  8. Sverige styrs av sjuka människor och det är bara att försöka ignorera dem och göra sin plikt i riksdagsvalet. Det blir SD i kvadrat!

  9. Och en sån utlänningssuporter, ska styra över våra SVENSKA sjukpengar, va. Är inte det jäv.

  10. Undrar hur mycket brottslighet Socialdemokraternas generaldirektör i försäkringskassan Dan Eliason har ägnat sin tid åt – när han känner sig kräk färdig?

    Hur många fall kan det vara som han har varit behjälplig,tillsammans med försäkringskassans läkare att utfärda intyg om påhittade förlamningar och dylika sjukdomstillstånd – där miljoner kronor rasar ut i utbetalningar i rena bedrägerier?.Socialdemokraterna toppar listan på brottsdömda politiker med 51 stycken.

  11. Ja, som flera här redan har antytt, är det nog fler som kräks på Försäkringskassan än på Sverigedemokraterna!

    All mobbning har alltid sitt ursprung i att någon känner sig hotad.

  12. Grejen är den att ha gör det på ett officiellt twitterkonto vilket bevisar att han tycker så som den myndighetsperson han är. I allra högsta grad olämpligt och bevisar att hans omdöme är nedsatt. Förmodligen av droger eller alkohol, eller båda delarna?

  13. Du får nog vackert vänta tills i höst, ossie!
    Berätta sanningen för folk, så de kan göra skillnad i september!

  14. Hade jag också jobbat på försäkringskassan hade jag med kräkts gå omkring bland massa sossar som vänder papper åt varnadra.

  15. Ett Sossesvin som inte gör annat än att sprida hat, lögner och vrångbilder om SD. Sparka honom omedelbart han är totalt olämplig för sitt jobb.

  16. Eliasson? Var det inte över honom en av FK:s toppchefer spydde för en tid sedan och tackade för sig. Vill minnas att jag läste om detta för en tid sedan.

Kommentera