Förföljelse av kristna

RELIGION. 80 % av alla som förföljs i världen på grund av sin tro är kristna. I vissa delar av Mellanöstern kan man prata om etnisk rensning men varken Sverige, EU eller någon annan verkar vilja agera.

Åtskilliga är de människor som tar ton för religionsfrihet i vårt land och påstått förfölja muslimers rättigheter, men i övrigt är de rätt tysta.

Titta på kartan nedan från Open Doors. Punkterna symboliserar de länder där kristna förföljs mest. Punkten längst till vänster gäller Colombia där kristna förföljs för att de försöker bekämpa narkotikakartellerna. Längst höger har vi Nordkorea där runt 70 000 sitter i arbetsläger för sin tro.

Övriga påminner om den religiösa och etniska rensning som förekommer av dem med samma tro som den som breder ut sig här och i Europa och som svarar för 90 % av alla väpnade konflikter i världen…

Kristna_förföljelse

2 thoughts on “Förföljelse av kristna

  1. Fasansfullt. Och att inget görs, bevisar bara hur fördärvat väst är av islam. En fruktansvärd tragedi utan motstycke, är vad det är. Väst vill inte, för att de styrande stalinisterna, är för islam, och mot kristendom. Så enkelt är det. Så har det alltid varit i deras svarta själar. Och så kommer det alltid att förbli, så länge de asen styr världen. Enda hoppet är nationalistgruppernas stora framarsch i EU-valet. Då, men först då, kanske det kan bli en förändring till det bättre.

Kommentera