Spottsäsong med Erik ”Loskan” Svensson igen

Professor Svensson är ett levande bevis på att lärdom, fina titlar och sunt förnuft inte alltid följs åt.

Erik ”Loskan” Svensson var en följetång på vår och andra alternativa media sedan han sagt …”kristendomen är en vidrig religion och Ingrid Carlqvist är en av denna religions vidriga representanter” och ”jag vill inte kramas med dig Ingrid Carlqvist, jag vill spotta dig i ansiktet” och mycket annat dumt. Professor Erik Svensson vid Lunds Universitet uppträdde som en näthatare av värsta sort.

Nåväl nu är professorn tillbaka på bloggen Gates of Vienna för att klargöra att han hatar alternativa medier och jämställer dem med fascister och nazister samt att han själv är en stolt socialist och marxist. Originalposten HÄR. Följetongen på Petterssons HÄR.

-Pettersson trodde nog att en så pass välutbildad man som en professor borde begripa när det är bäst att vara tyst…han är ett fint föredöme för studenterna på universitetet.

2013-12-28_2030

20 thoughts on “Spottsäsong med Erik ”Loskan” Svensson igen

  1. Man ska inte förväxla akademisk titel med intelligens & sunt förnuft. Det finns många dumskallar som (av skäl som är outgrundlia för oss ”vanliga”) har erhållit professurer. Och många smarta människor som inte har mer än gymnasie-utbildning. Nej, jag är inte avundsjuk – jag har själv en M.Sc.Eng från KTH, vilket bara betyder att jag är utbildad men inte nödvändigtvis har gott omdöme. Men människor (?) som Erik Svensson bevisar att flera års studier inte räcker – om man är ”dum-i-huvet” redan från början…

  2. En jävla pajas är vad han är, att han sen kallar sig för stolt
    marxist, visar bara på att vilket stolpskott som helst kan
    uppbära vilken fin titel som helst i det korkade Sverige!

  3. Problemet med såna här individer som kallar sig antifascister och antirasister är att de anser att bara de ska få hata ifred. Jag förstår inte hur de kan tro att hyckleri ska kunna göra någonting bättre.

  4. Japp inspirerar till att börja att läsa igen….blir säkert raketforskare snabbt på hans instititution . . .men redan området ”Evolutionär ekologi” blir dimmigt…nåja söka går ju alltid….

    • Läs Ian McEwans ”Solar”. Sök sedan in och läs ”evolutionär biologi” under Erik ”Loskan” Svensson. Upprepa ofta fraserna ”hegemoni”, ”social konstruktion” och ”relativism” högt så att han hör det. Då har du snart en betald tjänst på institiutionen! Alla vet ju att t.ex. könet bara är en social konstruktion – att bara kvinnor kan bli gravida ska snart rättas till. Tyngdkraften är också en konstruktion, påhittad av vita män. I en annan ”kontext” finns den egentligen inte. Osv, osv…

  5. Kanske inte så konstigt att nån skämdes för sin pappa vid lunds universitet och sköt honom?

    • Din kommentar är mycket osmaklig. Hur förknippar du en troligtvis psykotisk doktorands mord på sin pappa, med att en ”professor” i humaniora vräker ut sig verbal skit över sina meningsmotståndare??? Lågt och plumpt av dig, verkligen…

  6. Stackarn att han inte lär sig. Hoppas ledningen vid Lunds Universitet får reda på detta och kickar denne synnerlige olämplige man innan han gör något ännu värre och skämmer ut dem.

  7. Hajajjajajjj..
    Denne professor måste gå på LSD…Har ”Loskan” möjligen tagit en överdos !!

  8. ”Loskan” kan man möjligtvis ta i med en griptång, men använd för helsike inte ”följetången” Pettersson! 😉

Kommentera