HOPP OCH FRÄLSNING

Insändare.

HOPP OCH FRÄLSNING.

På denna videosnutt får vi oss till livs en alldeles tvättäkta invandrande tillgång och ovärderlig potentiell svensk medborgare och inte minst vårt absoluta framtida hopp och frälsning!

Damen (eller vad det nu är) behärskar ju både språket, lagar och förordningar och passar som handsken även hos RFSU som föreläsare om den kvinnliga anatomins funktion och mysterier!

Hur har vi kunnat leva utan dessa fantastiska invandrande tillgångar tidigare? Det här är ju den klockrena önskedrömmen för alla svenskar -åtminstone om vi får (ska) tro regering och riksdag, kommuner och landsting, politiker och politruker och naturligtvis hela den mediala sagovärldens alla lögnhalsar!

Men av någon outgrundlig anledning så väcker ändå filmen varken glädje eller förhoppning, i alla fall inte hos mig, tvärt om så blir jag både nedstämd, bedrövad och arg och drabbas även av täta anfall av ej säsongsbunden kräksjuka!  Och istället för ljuva tankar om den fantastiskt berikande och blomstrande framtid som väntar oss, så kommer istället märkliga tankar om ett omedelbart behov av bedövningspil och frakt till närmaste zoo!

Med vänlig hälsning, Janne

14 thoughts on “HOPP OCH FRÄLSNING

  1. Strunta i den där Gubben, han mår tydligen inte riktigt bra och borde kanske söka för det…..

  2. Här sitter jag i min ensamhet, på min kyliga kammare, veden till kaminen
    är på slutet, känner nu att kylan kommer och biter sig fast i mina vader, benen är som isbitar, knappt jag kan röra mig, då ser jag ljuset, Janne skriver, IQ fiskpinne…..nu jäklar kom skrattmusklerna igång, och som Ni vet så är rörelseenergi värme, så nu måste jag öppna fönstret, vilket i sig inte riktigt är en sanning, lagom värme i Thailand, ha det gott Janne…

  3. Janne eller va i he..Du heter…så jefla klockrent, tänk att Tomten kom med ett så gott skratt i mellandagarna. Ej säsongsbunden kräksjuka. Tänk om jag själv kunde få alfabetets bokstäver i rätt ordning i min texter….

    Janne, skriv mera och förgyll våran svåra dag, alla våra dagar…..

    • Du med din barmhärtighet kanske kan vara en hjälpande ängel ?
      Kostnaderna står ju 7-klövern för…(läs vi skattebetalare)
      Vad tror du en sådan människa kan arbeta med efter sitt tillfrisknande ?

    • Ja det är beklagligt.
      Vet inte om jag ska skratta eller gråta,
      Men varför ska vi i detta land vara de som ska hjälpa all världens befolkning?
      Visst är det synd om henne men det rör sej alldeles för många utlänningar på våra gator som är trasiga och krigsskadade. De är som tickande bomber.

    • Hej Gubben och God fortsättning..
      Du har antagligen helt rätt i Ditt antagande att ”damen” är sjuk på ett eller annat sätt, men fel i att JAG hänger ut henne, hon hänger faktiskt ut sig själv. Så här beter man sig inte bland andra människor och det förstår alla med högre IQ än en fiskpinne!
      Och tyvärr är inte hon den enda importerade evangeliska uppenbarelsen, bara i fjol kom det 111.000 nya potentiella välfärdsräddare. Årets siffror har vi inte än, men mitt stalltips är en kraftig ökning! Och inför år 2014 förväntas en ännu kraftigare ökning!
      Det är ingen måtta på Guden Fredriks enorma välvilja och godhet…
      MVH
      Janne

Kommentera