Nobelpris på gång

Nanopartiklar i kamelurin kan behandla cancer

Dr Faten Abdel-Rahman Khorshid är ansvarig för det Saudiska  kungarikets största nationella framgångar inom vetenskap. Hennes för att från kamelurin framställa en potentiell bot mot cancer.
 Efter att ha ägnat mer än fem års forskning i laboratoriet  har hon upptäckt att nanopartiklar i urinen från kameler kan angripa cancerceller med framgång.
Denne Saudiska forskare och lärare, medlem från King Abdul Aziz Universitetet (KAAU) och ordförande på King Fahds centrum för medicinsk forskning.

Dr Faten Abdel-Rahman Khorshid

”Vi har forskat och studerat kamel urin i sju år, under vilken vi har testat effektiviteten av kamel urin i kampen mot cancer . Enligt en av henne publicerad studie i ämnet, om den kliniska prövningen som hennes team utförs på patienter visar att medicinen (kapslar och sirap) inte medför några skadliga biverkningar.”

Dr Khorshid berättar att hon var inspirerad av profeten Muhammeds  medicinsk rådgivning om kamel urins förträfflighet som hjälp mot allehanda sjukdomar.

Kamel-urin-islam-Muhammed

Saudi Gazette

FjärranÖsternRedaktionen påpekar: att ingen muslimsk forskare hittills har erhållit Nobels pris i medicin.

22 thoughts on “Nobelpris på gång

  1. ”Löfman”:
    Du fick ju ett tipps igår här på bloggen !
    Läser och beundrar du kanske enbart dina egna kommentarer ? Annars gavs exempel på en lämplig blogg,för din intressesfär..Ali`s Islaminfo!

  2. Vi här i Sverige har tvingats studera arab-skit i över 40 år, men ännu inte hittat något positivt.

    Kanske vi skulle ha importerat kameler i stället?

  3. Muslimer, muslimer, mycket prat om muslimer på denna blogg. Visst är det trist att det finns många problem i den muslimska världen, men inte blir det bättre av att håna dom dag ut dag in.

    • Håna?? Jag rapporterar om seriös forskning utförd på Saudi Arabiens främsta forskningsinstitut! Att forskningen är inspirerad av Muhammed hjälper henne säkert att få pengar anslagna till forskningsprojektet.

    • Gör åtminstone ett försök till att försöka förstå den sista meningen. ”Generalisering. Ofta skriver vi kritiskt om invandrare, invandrarungdomar, muslimer osv. Det är naturligtvis en generalisering och innebär inte att alla invandrare eller muslimer är det som påstås i inläggen. Det finns alltid undantag, flera av dem lysande, men att ta upp det i varje inlägg känns onödigt. Det begriper den intelligente läsaren.”

      • Det finns tydligen några ”tummen ner” tryckare som är missnöjda med vad som stipuleras av bloggen. 😉

    • Lasse Löfman, om du inte vill läsa om muslimer, Islam och den terror och kriminalitet som följer i dess spår så är du definitivt på fel sida. Om du väljer att blunda för sanningen så kan jag rekommendera dig att läsa Aftonbladet istället 🙂

      • ”Lasse Löfman”!
        Du kan ju vänta tills inbördeskriget, för att försvara oss mot muslimerna, kommer igång. Då kan du fasa eller glädja dig beroende på inställning till muslimerna/islam.
        Under tiden kan du söka rätt på de referat och hänvisningar till texter i koranen, som jag brukar kalla ”mitt mantra”.
        Såvitt du inte är hjärntvättad muslim själv så är det nog värdefull läsning för dig.
        Du finner min text i ett antal tidigare inlägg/kommentarer, som anknyter till ämnet islam/muslimer.
        //age

Kommentera