Hamas officiellt: araber är utlänningar i landet Israel-Palestina

Hamas minister av inre och yttre nationell säkerhet Fathi Hammad erkänner de ändlösa muslimska lögnerna och förnekar att det finns några människor som är ”palestinier” på Al-Hekma TV (Egypten).

”Palestinierna”, en militant skapelse leda av stormuftin al-Hussaini för att fortsätta förföljelsen av judar i enlighet med Koranen. Dagens palestinier har aldrig existerat före 1930! ”Palestiniena” är araber fån Egypten och Saudiarabien. Punkt.

7 thoughts on “Hamas officiellt: araber är utlänningar i landet Israel-Palestina

    • Suck, över 60 kommentarer av en som inte tycker saken är värt att kommentera…enligt BornagainChristian egna ord ”om denna i ärlighetens namn, ickefråga”

  1. Detta borde väl vara intressant även för Ali? Han har ju missat en hel del i sin historieutbildning. Och han måste väl tro på de sina? Han förstår väl arabiska?

    Funderar fortfarande varför så många syriska flyktingar som kommer hit är ”palestinier”? Det tycks som om det finns miljoner ”palestinier” i alla krigsdrabbade mellanösternländer. Kanske dags att tänka på familjeplanering?

  2. Det har jag alltid sagt och str fr. Har aldrig existerat ngot land som heter Palestina – endast ett muslimskt OMRDE: Hlsningar Siv med sign. Elisabeth eller Heima. Brukar kommentera Jan Milllds blogg och Vr stund i Sverige och ibland ven andra. Jafghar ett ovanligt efternamn och vill inte rka illa ut

    Date: Sat, 28 Sep 2013 07:22:22 +0000 ven To: sivrochat@hotmail.com

  3. Araber är ulänningar i hela norra Afrika inkl. Syrien och Libanon. Ockupanter för att tala klarspråk.

Kommentera