Varför är araber snyltare?

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om varför araberna inte bygger några flygplan HÄR. Det är för att araber och andra muslimer fortfarande tror på de syner en påtänd gubbe hade på berget Hira för länge sedan. Det är verkligheten, de ägnar kraft och tid åt någon som påstod att han skapade den perfekta världen för 1 400 år sedan.

De arabiska länderna ligger långt efter andra delar av världen när det gäller vetenskap och forskning. I regionen finns endast 371 forskare på 1 miljon invånare medan snittet i världen ligger på 979. Både utbud, efterfrågan och spridning av vetenskap är präglad av ineffektivitet och brist på innovation. I de arabiska områdena bor c:a 5 % av världens befolkning men bara 1 % av världens böcker produceras här. När det gäller patent och uppfinningar är de arabiska länderna så gott som helt frånvarande. Det finns inte fria medier eller oberoende domstolar.

Araberna var framstående INNAN islam introducerades i regionen, sedan dess har det gått utför för dem. Utan västvärlden skulle de inte ha ett skit mer än sand och olja som ingen köpte. Utan västvärlden skulle de rida kamel och inte ha el, avsaltningsanläggningar, TV, radio, bilar, cyklar, flygplan, läkemedel, datorer, Internet, kylskåp, boktryckarkonsten osv. De skulle leva kvar i medeltiden.

− Pettersson anser att araberna är parasiter för de bidrar inte med något bra. Det enda de har att komma med är en ideologi som förespråkar våld och hat som talar om att alla andra är underlägsna muslimer. Rätta mig om jag har fel.

De muslimska länderna är sociala och ekonomiska katastrofer. De saknar teknologisk och humanitär kompetens, men om nu ideologin islam är viktigare än sociala framstig för dem, låt dem ha skiten men se för fan till att den aldrig, aldrig får något inflytande här.

− Det är hårda ord men vi har facit i världens 57 muslimska länder. Det räcker!

1 thoughts on “Varför är araber snyltare?

Kommentera