Socialdemokraternas farliga kamp mot trollkonton

DEMOKRATI. Sossarna vill införa ID-krav i sociala medier, och menar att trollkontona skakar om hela Sverige, ja hela Europa. Förslaget är rent livsfarligt, har enorma integritetsrisker, och skulle kunna införas utan att det gör ett dugg för att faktiskt komma åt problemet.

Socialdemokraterna borde lägga mer tid på att utveckla egen politik – mindre på att slåss mot väderkvarnar med fullständigt ogenomtänkta förslag – det vore ett mycket bättre motmedel mot troll och påverkansoperationer.

6 thoughts on “Socialdemokraternas farliga kamp mot trollkonton

  1. Socialdemokraterna vill införa diktatur i Sverige med åsiktspoliser, åsiktsbrott och koncentrationsläger för omskolning för de som inte har samma åsikter som Socialdemokraterna och de lättledda fåren jublar och håller med.

    28
    1
  2. Magdalena hade tydligen oförskämdheten att klaga på SD när hon mötte en europeisk socialdemokrat i Bryssel. Som dessutom ljög om vilken grupp som SD samverkar med i parlamentet. Ska vi inte ha partistriden inom landet? Eller ska Bryssel bestämma valdebatten även i Sverige?

    45
    • turrim:
      ”Magdalena ljög om vilken grupp som SD samverkar med i parlamentet”

      ”Magdalena Andersson ljuger ständigt, så ihärdigt och återkommande att det ter sig som tvångsmässigt”, skriver Anders Leion i DGS, och han kallar henne för ”Sveriges obehagligaste politiker”.
      …och i sina krönikor beskriver han henne så här:
      ”Hennes enda utväg är att lämna all rimlighet och i ohämmad förljugenhet angripa motståndarna. I bästa fall har vi en människa som aldrig lämnat trotsåldern. I värsta fall har vi en klassisk diktatorstyp: trångsynt, självtillräcklig och med behov av total kontroll. För mig vittnar hennes blick om detta. Den uttrycker alltså främst rädsla. Rädda människor är farliga människor – särskilt om de har makt.” 

      Vad skall man kalla sådant beteende? Hennes uppträdande pekar mot en enda möjlig lösning: Hon övermannas själv av sina reaktioner. Hon kan inte styra sig. Hon lider alltså av ett problem, av något som tyder på något slags mental defekt. Det är inte bara farligt för hennes parti och för landet. Det är också illasinnat därför att hon förstör oersättliga värden för sin egen bekvämlighets skull. Hon är ett problem för det Sverige som hon kan komma att leda. 

      Att hon över huvud taget sågs som det socialdemokratiska partiets räddare säger mycket om tillståndet i detta förvirrade och desorienterade parti, med ett enda mål för sin existens: att bli kvar vid makten”.
      https://detgodasamhallet.com/?s=Anders+leion+Magdalena

      21
      1
  3. …..och menar att trollkontona skakar om hela Sverige, ja hela Europa. Nu har de även lyft frågan till EU då det är en toppfråga, främst för S kamp mot SD. Invandring med alla dess medföljande problem verkar vara av mindre betydelse, suck.

    ”Jag var i Sverige igår, Sverigedemokraternas trollkonton som sprider falska nyheter motsvara inte EUs grundläggande värderingar”, sa Socialdemokraternas toppkandidat, Nicolas Schmit från Luxemburg.
    https://sverigesradio.se/artikel/sds-trollkonton-debatterades-i-eu-sprider-falska-nyheter

    28
  4. Sossialdemokraterna borde kolla sina egna trollkonto som Expo och Aftonbladet och dess disinformatör.
    Sen har vi ju dessa konstigheter med fackförening. Som trollat vilt

    52
  5. Men maskeringsförbudet tar de lätt på om de maskerade har rätt värdegrund.
    Personligen är jag mer intresserad av att den som t.ex. faktiskt misshandlat mig går att identifiera, än att någon som blivit förbannad över att jag tycker olika på nätet blir identifierad.

    64

Kommentera