Trollen i Riksdagen

EU-VALET. I går var det partiledardebatt i Riksdagen inför EU-valet den 9 juni. I stället för EU diskuterades ”TV4 Kalla faktas” granskning av Sverigedemokraternas anonyma konton. 31 gånger nämndes ”troll” och oppositionsledarna ägnade stora delar av sina anföranden åt att prata om anonyma konton under den tre timmar lång debatten.

Låt inte det politiska spelet blockera de viktiga sakfrågorna, försökte statsminister Ulf Kristersson (M) utan att lyckas. Trollen förstörde debatten totalt.

Trollen Demirok, Dadgostar och Lind. Det största trollet nedan. Bild SVT.

Oppositionen är utan tvekan galna och enade i sitt hat mot Sverigedemokraterna. EU har enorma problem med migration, krig i Ukraina, energisystemen, handeln med Kina osv. I Sverige rånas och mördas barn och vuxna, hus och villor sprängs varje vecka, det skjuts med automatvapen på gatorna.

Då tycker trollkvartetten att det ska diskuteras värdegrund, sammankallas möten och pressträffar, kräva utredningar och lagstiftning mot några anonyma som gör satir på nätet. Sådant som alla sysslat med länge men som inte varit något problem innan SD började.

-Pettersson kan inte minnas att det var krav på förbud och lagstiftning när Jimmie Åkesson skulle gasas som en kackerlacka, men det är skillnad det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Trollen i Riksdagen

  1. Nu svänger Aftonhoran narrativet. Nu skall det vara synd om TV 4 och Kalla Fakta. Folk har hört av sig till dem och klarat ut vilket undermåligt, patetiskt och dåligt reportage de gjort om inbillade ”trollfabriker”. Vakter har behövts hyras in mm.
    Opinionen verkar också snarare vara till SD fördel än den förväntade negativa effekt reportaget skulle utgöra för SD i EU-valet.
    Stor humor och en sanslös satir kringgärdar detta journalistiskt granskande moras. SD kan skratta hela vägen till EU. Minst ett par mandat till blir det. Något, några partier kommer inte bli representerade ö h t i EU parlamentet. Grattis.

    20
  2. Vem står bakom TV4:s märkliga aktion mot SD? Den ekonomiskt svaga kanalen har fått ekonomisk hjälp av någon utomstående, vem?
    Mitt tidigare inlägg försvann när frågan ställdes. Känsliga grejer när man ser hela sammanhanget!

    20
  3. Om vi hade en värld utan muslimer och och vänsterkommunister, hade vi då haft himmelriket på jorden?

    17
  4. Kan man annat än må illa när en person som denna Sosse topp vräker ur sig rena skiten,
    hur kan ett stort parti som S låta denna avskyvärda ljugande,skit spridare få vara kvar i partiet ?

    29
  5. Saxat från Aftonbladet; ”För SD är stödet oförändrat trots avslöjandet om användning av anonyma konton.

    – Det har inte gett någon som helst tydlig effekt på väljarstödet, säger Johan Martinsson, opinionschef på Demoskop.”
    Varför inte rösta på Sverigedemokraterna när SD fortfarande är bästa alternativet.

    39
  6. Märkligt…När Ljugar-Magda var i blåsväder pga. påståendet ”att vi har alltid fört en stram migrations-politik” ; då var det nödutgången med ”Här och nu” som gällde. Nu verkar det snarare vara en konstgjord upprördhet med ”Där och då”.

    36
  7. Vilken sandlåda ! Det enda som saknas är hink och spaden.Detta gott folk ska vara folkvalda företrädare för det Svenska folket,men dom beter sig som små barn i trotsåldern….

    43
  8. Säger Bara NORSBORG , MALMÖ , GÖTEBORG , KALMAR .
    där den Socialdemokratiska nisskötseln firar nya segrar dagligen .

    47
  9. Arja Maggan är en mycket falsk person.
    Enda hon har i skallen är hatet mot SD.
    Undrar vilka järnspöken som florerar där.

    59
    2
  10. Glöm inte bort Anders Lindberg AFTONBLADET (S) och hans ”trollande” för att förringa Fredrik Reinfeldt.

    När (S) trollar säger de att de gör det för att rädda demokratin.

    JAG TROR ATT DE GÖR DET FÖR ATT FÅ MAKTEN!!!! Folket skiter man i!

    66

Kommentera