Pinsamt av AFS

INRIKES. Alternativ för Sverige (AFS) är ett svenskt nationalistiskt politiskt parti. Partiet betecknade sig inför de allmänna valen 2022 som nationalkonservativt. Partiledare är sedan 2018 Gustav Kasselstrand, och partisymbolen utgörs av Sveriges flagga formad som ett hjärta.

Alternativ för Sverige registrerades och grundades i februari 2017 och lanserades i mars 2018 av uteslutna och avhoppade medlemmar ur Sverigedemokraterna, varav de ledande kom från dess tidigare ungdomsförbund Sverigedemokratisk ungdom.

Inför riksdagsvalet 2018 beskrev partiledaren Gustav Kasselstrand hade på förhand beskrivit valet som Sveriges ”största politiska jordbävning i modern tid”. Valet blev ett fiasko med 0,31 % av rösterna. I valet 2022 gick det ändå sämre. AfS fick då 0,26 procent av rösterna.

Kasselstrand är för övrigt registrerad som utvandrad från Sverige och skriven i Helsingfors, Finland. Han sköter alltså Alternativ för Sverige på distans.

-Pettersson tycker Alternativ för Sverige har en del bra mål i sitt partiprogram, men när de lägger delar av sin begränsade kassa på Victoria Silvstedt känns det bara pinsamt. Dessutom genom att lura Victoria Silvstedt är det inte snyggt, det är desperat för att få uppmärksamhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Pinsamt av AFS

  1. ”Kasselstrand är för övrigt registrerad som utvandrad från Sverige och skriven i Helsingfors, Finland.”

    Pettersson! Är det förbjudet för en partiledare att vara skriven utomlands? Måste en svensk partiledare vara svensk medborgare? Skärpning Pettersson, Sverige är ingen diktatur.

    10
    14
    • Pelle Jöns, var har du läst att jag skrivit att det är förbjudet att vara skriven i Helsingfors, Finland? Där bor rätt många helt lagligt.

      Jag vet att Sverige inte är en diktatur, det finns till och med folk som bor i Blekinge.

      Sedan är det en sak för AFS medlemmar om de tycker det är lämpligt att en stor del av partiets inkomst går till lön och resor till partiledaren boende i Finland.

      16
      8
    • En partiledare måste vara medveten om signalpolitik och intryck om sig själv och partiet !

      När Kasselstrand har ”lämna Sverige” så kan det tolkas som att han väntr på att något ska hända och därför överger landet . . . Typ så eller liknande 🤔 🤕

      4
      1
  2. AFS har mycket som är bra i deras politik men Kasselstrand saknar helt Karisma och bör bytas ut och dom måste visa upp en bredare politik. F ö är väl Silvstedt
    en av Sveriges mest pinsamma o tillgjorda personer så vet inte om det är speciellt smart drag PR-mässigt…

    26
    2

Kommentera