Bombdåd i Göteborg

BROTTSLIGHET. Det har skett en explosion i centrala Göteborg. Det är Bulldog Kitchen en lyxpizzeria som är måltavlan.

Wally Munteanu

Polis och räddningstjänst fick flera samtal om en hög smäll vid 23.20. De har precis kommit fram till platsen.

Man vet ännu inte vad som exploderat, och inte heller om det skett inomhus eller utomhus, men säger att det har varit en kraftig smäll.

Räddningstjänsten säger till GP att man just nu inväntar nationella bombskyddet.

Bulldog Kitchen AB har en lång rad av förluster bakom sig. Ägaren är Wally Munteanu, är tidigare dömd till tre års fängelse för bland annat grova skattebrott, m.m. Han har haft fem års näringsförbud.

Wally har arbetat som ordningsvakt i Ali Kahn kontrollerade stadsdelen Angered. Ali Khan-klanen är ökända och stamgäster på bloggen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Bombdåd i Göteborg

  1. Pizzan La Bomba har fått en ny innebörd genom namnet, kanske fanns på menyn?

  2. Även bombdåd i Malmö i natt, ett ”föremål” har exploderat, dvs en bomb, och som har kastats in i en lägenhet på Hagstorpsgatan i Kirseberg.
    https://www.pppress.se/nyhet/bombdad-mot-lagenhet-pa-kirseberg-i-natt/

    Enligt polisen finns det i Sverige 14 000 kriminella med 48 000 medhjälpare, som är aktiva i nätverk, ungefär lika många som hela Gotlands befolkning. De utmanar och söndrar Sverige och utgör enligt polisen, ett hot mot hela det svenska samhället. Sverige befinner sig i ett tillstånd av inbördeskrig, t.ex så bor det hundratusentals i områden där man inte kan utgå ifrån att bli skyddad av staten.
    Adam Cwejman i GP:
    ”Det svenska inbördeskriget är åter här. Det måste finnas en bred insikt om vad det är som pågår och om man inte är tillräckligt resolut, så kommer det att bli betydligt värre.”
    https://www.gp.se/ledare/det-svenska-inbordeskriget-ar-ater-har.e33f1ecd-7ef9-483b-a87b-95db38038e9b

    13

Kommentera