Nytt gripande på Arlanda – man bar på ett kilo guld

BROTTSLIGHET. På tisdagen greps en man på Arlanda med drygt ett kilo guld i bagaget – värt omkring 800.000 kronor. Han misstänks för grovt penningtvättsbrott.

De senaste veckorna har flera personer gripits på flygplatsen efter att ha ertappats med dyra klockor, guld och stora mängder kontanter. Även de misstänks för penningtvättbrott.

Om valutasmugglare på bloggen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Nytt gripande på Arlanda – man bar på ett kilo guld

  1. Det är tydligt att Sverige har alldeles för stora och generösa bidrag eftersom så stora mängder valuta kan skickas utomlands varje år. Mestadels till Turkiet. Självklart är det mesta från kriminella gäng men mycket är nog också från olika bidrag som generöst delas ut. Det är ju bara stor kontroll av att varje krona går till någon som har rätt till det om det är svenska familjer som söker. En bidragstagare som inte är svensk är det inte värt att kontrollera för mycket för då kommer anklagelser om rasism och främlingsfientlighet direkt.

  2. Ha som svartskalle bör man ju ha alle sina tillgångar i en fet guld kedja runt halsen ..
    Det är ju skillnad på folk och fän även om kommer krypande över gränserna

    23
    1
  3. Turkish airways turk på väg hem till mamma med knarkpengar/ guld.
    Hur länge ska vi tillåta detta ?
    Tydligen bara Sverigedemokraterna som vill bidra till att utvisa dessa invandrargrupper som endast ägnar sig åt knark och kriminalitet.
    Ni som tycker det är bra i Sverige nu… kan rösta som ni vill i framtiden ni som vill se förändringar ska definitivt rösta på Sverigedemokraterna.

    48
    1

Kommentera