Paedersen, din satans jude

Paedersen, din satans jude. Jag ska skriva på din infantila skitblogg. Låt om oss icke bråka härom. Ty mitt skriftspråk är betydligt mer intressant än ditt, du äro en uppblåst nolla.

Låt mig ta ett exempel på formuleringar som kan lyfta bloggen: du skriver följande.
”En sverigedemokratisk toppolitiker i Blekinge ska enligt uppgift under natten till lördag ha våldtagit en kvinnlig partikamrat på ett hotellrum. Personen ska vara anhållen av polisen. Enligt uppgift till Riks var det under natten till lördag som toppolitikern ska ha förgripit sig på kvinna i 18-årsåldern.”

Jag skulle skriva det såhär: En demokratisk svensk toppolitiker i Blekinge påstås av polis ha våldfört sig på musen under blusen på ett hotell, i ett rum. Den misstänkte är av polisen anhållen och dramat som ingen vet är sant skall enligt den unga kvinnan vara natten mellan Frejs dag och baddagen (fornnordiska lögardagen).

Här såg du ett exempel på en färdighet du saknar. Du skriver tråkigt, kanske AI kan hjälpa dig få till något läsvärt.

Jag kollar bara den första e-posten jag gav dig innan du började jävlas med mig. Skriv om allt utom judarnas vardag för då smälla jag af.

Från signaturen Janne, idag den 30 april 2024.

Uppdaterat 1 maj 2024: Judesson. När jag skriver i kommentarsfältet på din blogg är meningen att det skall publiceras just där och inte förlöjligas genom att du gör en höna av en fjäder. Skall du och jag någonsin vara på samma linje måste du förstå att alla dina försök att smutskasta mig kommer noteras och polisanmälas. En dag blir du av med bloggen och skakar galler.

Förstora inte det jag skriver utan var man nog att upplåta plats åt mig att skriva artiklar, inte att du skriver en artikel om mig. Du har som vanligt missförstått tågordningen.

Jag klarar mig, det är du som gör åtlöje av dig själv enär du envisas med att hänga ut istället för att ta diskussionen.

När jag tagit över din blogg så kommer jag visserligen ha mindre smickrande artiklar om dig men jag kommer vara hederlig nog att ge plats för genmäle.

Du kan nå mig på den första adressen som jag inte vill skriva här, du har den. Jag vill nämligen inte att du skall visa upp den för din skara psyk-sjuka läsare.

Janne

UPPDATERAT 2 maj 2024: Hej Pettersson, jag ska försöka vinna din tillit genom att skriva på ett så smickrande sätt som möjligt.

Du kanske har läst alla skriverier om demens? Man går sakta in i dimman utan att man själv egentligen förstår det. Det bästa man kan göra då är att avsäga sig alla uppdrag då man kommer förr eller senare ha folk hånskrattandes.

Du är myndig, visst, du kan nog till och med handla en flaska renat. Men demensen drabbar just de som är äldre, oavsett om de myndiga äro eller ej.

Släpp taget om bloggen, jag skall inte bara vårda bloggen utan jag skall göra den känd i hela världen. Alla kommer läsa mina väl genomtänkta alster och jag tänkte krydda bloggen med intervjuer av förinteseförnekare och andra roliga typer som Tony Heller och nynazister.

Upp som en sol och ner som en pannakaka. Din tid på internet är över. Men du skall veta att vi respekterar ditt val att lämna in handduken.

Janne

***

– Pettersson konstaterar att ”Janne” verkar sakna bloggen, varje vecka har han i snart två års tid vräkt ur sig svador som ovanstående medan jag suttit och darrat av skräck inför den polisanmälan ”Janne” lovade lämna in i september 2022.

Det finns märkliga sjukdomar, men ”Janne” har tur, nu fick han framföra sina synpunkter på bloggen igen. Tack för din medverkan ”Janne”.

***

TIDIGARE 2022-10-11 ”Janne” är lite ojämn

Bloggens före detta kommentator ”Janne” verkar lite ojämn, men han har ett rikt ordförråd. Jag undrar varför ”Janne” inte startar en egen blogg? Någon som har en tanke om det?

Med risk att vara tjatig, ni behöver inte läsa, nedan några av ”Jannes” skapelser från de senaste två dygnen som fastnat i skräppostfiltret. -Pettersson väntar fortfarande på polisanmälan för förtal. Det skulle vara kul att träffa ”Janne” i tingsrätten.

Låt våra meningsskiljaktigheter bakom dig din buffel. Även din blogg omfattas av yttrandefriheten. Du vet att jag har rätt. Du vet även att jag kan anmäla dig för förtal. Det enda jag kräver är att få vara kvar som ”Janne”, då jag arbetat upp en läskrets.

Om du tvivlar på min popularitet på din blogg så anser jag att du bör ha en demokratisk omröstning om jag skall få kommentera eller ej. Vågar du inte det Pettersson är du ett mähä af sällan skådat slag.

Guten morgen 88. Jag utgår ifrån att herr Paedersen låter mig kommentera som förut. Jag skall behandla Pettersson med respekt så länge den äro ömsesidig. MEN, Pettersson, tro inte att du bestämmer reglerna i kommentarsfältet. Vill bara klargöra dina skyldigheter inför de andra.

Du, din sliskige JUDE bör käften hålla. Jag hatar ”PETTERSSON” och hans hatiska svans.

Kineser är Asiens judar.

Sosseriet äro det enda man kan lita på i Svea Rige! SD är hatiska och kommer falla på sin egen näbb. Liksom Pettersson som hatar det fria ordet. Jag har helt ny dator i alla fall. Jag skall sprida min säd och mina ord.

LÅT KOMMA IN UNDER SIGNATUREN JANNE DITT SATANS JUDESVIN! 88

Ditt satans JUDESVIN. Vi haver åsiktsfrihet om du nu vet vad det är. Ger mig aldrig i dessa viktiga frågor.

Putin Pettersson eller Petter Putinsson, skit samma. Bägge är MAKTGALNA och tror sig STYRA andra fria människor. IDIOTER kort och gott. SLÄPP IN MIG PETTER, PÅ MIN GAMLA E-ADRESS ELLER DENNA. ANNARS KOMMER TERROR.

Pettersson din fähund. Du har ingen legitim anledning att stänga av mig från din skitblogg. Du ska vara glad att så prominenta medborgare som jag ens går in här och läser din smörja. Släpp in mig, gärna med min första e-postadress, eller denna men spärra icke de kommentarer jag har som är ytterst relevanta för läsarna.

Jag jude vara. Låt gasen flöda. Deutschland Über Alles!

***

TIDIGARE 2022-10-02. ”Janne” saknar bloggen

Signaturen ”Janne” verkar sakna bloggen. Han ger sig inte utan fortsätter skicka kommentarer trots att han har möjlighet att starta en egen blogg eller vill kommenterar på någon annan av alla tusentalsbloggar det finns. – Pettersson väntar fortfarande på polisanmälan men det verkar ta tid och polisen har kanske annat att göra.

”Jag förfasas alltid när jag läser herr Petterssons ord, jag är nog lite skvätten skulle jag tro. Han är då rakt ej sangvinisk. Vad jag kan erinra mig är att man alltid haft palaver med honom. Frugan kallar Pettersson för schajas men jag kallar honom för pajas. Hälsningar från en som blivit portad med alla mina e-postadresser på denna SKITSIDA. Försökt med olika enheter att kommunicera. Jag skall skriva SANNINGEN om denna hemsida på Flashback. Jag har många fans här inne, Pettersson gillade inte att jag fick alla tummar upp och han fick tummarna ner. Men Pettersson din dåre, jag kommer inte ta din plats. HAR EJ TID ATT LEKA”

”Tiden därförut förlöpte lugnt, ehuru Pettersson var ytterst lättirriterad och pockade på uppmärksamhet. Pettersson är mannen utan heder. Ett kräk helt enkelt”

”Pettersson, jag ber dig om förlåtelse då mina inlägg gick överstyr. Men vi skola icke bråka härom. Jag har prövat allt och det verkar vara så att alla mina e-postadresser är ”spärrade” hos dig. Mycket fult och fegt drag av dig. Du främjar inte det fria ordet. Ditt hjärta är hatiskt och endast jag kan få dig på rättan bana i livet. Publicera icke detta utan läs och lär”

***

TIDIGARE 2022-09-18 ”Janne” är upprört och tänker polisanmäla Pettersson

Bloggen skrev om ”Ovårdat språk i kommentarer” för några dagar sedan, se nedan, signaturen ”Janne” uppskattade inte det utan har svarat, inte en gång, inte två gånger utan tre gånger med exakt likadana kommentarer som alla har fastnat i spamfiltret.

”Pettersson.
Betr. alla Dina vidriga lögner om mig häromdagen! Vad är Ditt syfte med alla dessa lögner Pettersson?

Av vilken anledning ljuger Du på detta skandalösa sätt?
Du vet ju mycket väl att jag inte har skrivit en enda av dessa ”kommentarer” som Du påfört mig, ändå ljuger Du på detta primitivt horribla och dåraktiga sätt!

Och om Du tror att jag tyst och snällt kommer att acceptera detta, så är Du dummare än jag trodde!
Det här rör sig bl.a. om grovt förtal!
Men, jag skall ändå ge Dig en chans, trots att Du inte förtjänar det!

För att undvika rättsliga påföljder Pettersson, så skall Du omgående på Din blogg publicera sanningen och ingenting annat.
Du skall inför läsarna i ett nyinsatt inlägg tala om att Du medvetet har ljugit och att jag ”Janne” inte har skrivit en enda av dom kommentarer som Du påstod tidigare.
Jag är helt oskyldig!

Jag skall då lägga en barmhärtighetens dimridå över det inträffade och ej heller avkräva någon ursäkt från Dig, enär en sådan för mig är helt värdelös -när den kommer från en lögnaktig och feg usling som Du Pettersson!

Janne”

-Pettersson tycker det vore kul med en polisanmälan. Då får jag reda på vem denna ”Janne” är…

Det finns runt 128.000 män som heter Jan/Janne i Sverige plus några kvinnor.

***

Ovårdat språk i kommentarer, publicerat 16 september 2022.

Yttrandefrihetsgrundlagen gäller mot staten, i en tidning bestämmer ansvarige utgivare och på bloggen bestämmer jag. Det är inte tillåtet att skriva vad som helst. Läs mer om Regler och kommentarer.

Nedan några kommentarer från samma person ”Janne” som jag till slut portade på grund av ovårdat språk och rena lögner. Jag försökte under lång tid bara radera enskilda kommentarer men det blev bara värre och det skulle diskuteras i evighet. Nåväl, denne ”Janne” fortsätter skicka kommentarer men fastnar numera i spamfiltret. Vad tycker ni om språket?

Alla nedanstående från ”Janne”

Petter Niggersson, say no more.

Håll käften niggersson.

Hat, hot och våld. I alternativmedia. Känner du dig träffad herr Pettersson med Sveriges största hatblogg?!?

Glömmer aldrig när jag och min såta fru gick förbi Petterssons i skogen. Därifrån hördes ”Die fahne hoch” på högsta volym och Pettersson, full som en alika skränade med. Han såg hotfull ut och hade jag varit invandrare så hade jag varit död.

Pettersson är nynazist. Han hotar folk till höger och vänster och använder sin blogg för att skapa motsättningar och hat. Han är banne mig ej klok.

Svinpetterssssssssson är död-.

Horpettsson. Jävla niggersugare. mvh Janne

Pettersson äro en horunge. Punkt slut. Af en horunge blir det ingenting. Han skäms för sin vidlyftiga mamma och hans pappa vet ingen vem det äro. JUDE. Gasa judesvinet Pettsson.

Vidriga judesvin, Pettersson är sinnessjuk.

Niggersson. 88

Håll käften judesson.

-Pettersson tackar ”Janne” för hans medverkan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Paedersen, din satans jude

  1. När man läser språket så kan det inte vara en invandrad judehatande palestinier. Men det finns givetvis vissa sjuka svenskar som också är farliga. Jag tror att inte ens läkarna kan sia om gränsen mellan ord och handling. Problemet är väl som vanligt den ”goda” lagstiftningen som aldrig gynnar offret.

    15
    1
  2. Bäste Pettersson,
    Jag har tagit del av kommentarerna, och jag instämmer till fullo att Janne har inte här på banan att göra, eftersom Janne varken förstår god ton eller respekterar de upplysningar som Pettersson delger sina läsare. Det som förvånar mig är att Janne stundtals visar prov på god ordbehandling men plötsligt visar prov på att Janne är en stalker.
    – Mitt råd till trollet Janne är; Gå till skogs och göm dig bakom en sten.

    Mina önskningar till Pettersson och läsarna. Njut av Valborgsmässoafton och den sköna blomstertid som nu kommer. Sköna Maj Välkommen!
    .

    24
    1
  3. Är ”Janne” i grund och botten en socio kulturellt efterbliven islamist eller bara en vilsen anti-fascist som insett att hen i själva verket är fascist och som är bosatt på Södermalm?

    17
    1
  4. Man ska vara försiktig med psykiskt handikappade.
    Varför ges ”Janne” plats på scenen alls?
    Han är ju uppenbart instabil och hotfull.

    19
    1
  5. En psykiskt sjuk person.Han svamlar maniskt hit och dit i ordvalen och oförskämdheterna haglar

    43
    2
    • Anders, jag har mina bekymmer som alla andra men Janne tillhör inte ett av dem.

      12
      1

Kommentera