Mitt Europa bygger murar

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och de vänsterblivna tror att de inte ska ta ett steg till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Mitt Europa bygger murar

  1. Jag tycker att en efter en börjar förstå vad de ställt till med, och vill skylla på folket.
    Det finns bara ett parti som är oskyldigt till katastrofen.

    36
  2. Dom enda som kan glädjas över dessa gapande, hatande individer är säkert de politiker som importerat dessa personer.
    Alla borde idag veta vilka de politikerna är.
    Viktigt att dessa importörer ALDRIG mer kommer till makten.

    30
  3. Självklart ökar ju kraven från orten närde märker hur enkelt ”de bestämmande” viker sig i varje fråga och varje krav. Och inga motåtgärder förväntas från ortens sida. De behöver inte ens sticka sin egna offerkoftor – det gör gärna SVT och övriga MSM åt dem.
    Att inte vi andra ställer krav på våra slapphänta myndigheter visar hur rädda vi är för konflikter och ifrågasättande.

    24
    • Media är medskyldiga i allra högsta grad! Ex vis rapporteringen om kriget i Israel. Msm visar bara på palestiniernas lidande gärna med upplysning hur barn dödas och svälter. Judar i Sv vågar knappast gå ut än mindre tala om att de är judar. AB Åsa Lindeborg önskar att Israels bidrag till Melodifestivalen ska buas ut….Finner inte ord för msm’s hatiska inställning. Msm i SVERIGE,det mest toleranta och rättvisa landet i världen!!?Jag skäms för mitt land

  4. Varför flyttar inte Bengt Westerberg, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt Stefan vi såg det inte komma Löfven till något arabland? Dessa landsförädare borde ställas inför krigsrätt och dömas till hårda straff likvärdigt som en spion. Nu blir det ordning på Sverige mässade Moderaterna, sätt igång, rensa upp i polisen som visat sig läcka till kriminella, nu får det fan vara slut på dumheterna från politikerna!

    50
    • Vi får INTE glömma Centerns rödskrika som fixade att ca: 9000 Afghaner fick stanna för att ”studera” hur många gick ut skolan med godkända betyg ?

      Hoppas att dessa politiker får sitt straff för vad dom orsakat Svenska folket.
      Även Sossarnas EU kvinna, Ylva Johansson har bidragit med Sveriges förstörelse.

      18
      • Om jag minns rätt så var det sju st (7) som skötte skolgången tillräckligt för att få betyg , det blir grovt räknat 0.9 promille !

        15
  5. Tycke ca 80% PK och hela 7 klövern skall dra till Iran och ställa krav, lycka till!!

    39
    1

Kommentera