Det är synd om Donald Trump

UTRIKES. Presidentkandidaten Donald Trump trivs inte i rättssalen i New York. Han fryser, måste vara tyst och får inte dricka Cola light, skriver The Wall Street Journal. Dirty Donald står åtalad i New York för bokföringsbrott efter att han under valkampanjen 2016 betalat så kallade tystnadspengar till porrstjärnan Stormy Daniels. De två påstås ha haft en relation, vilket Trump nekar till.

Donald Trumps försvar

Tidningen beskriver kontrasten mellan det jetsetliv som Trump vanligtvis lever mot att han nu behövt tillbringa två veckor i domstol – med ytterligare sex veckor framför sig. Bland annat klagar både Trump och hans advokater på att det är väldigt kallt i rättssalen, vilket ska bero på ett dåligt fungerande värmesystem.

Vi huttrar, sa advokaten Todd Blanche under förhandlingen tidigare i veckan.

Trump måste dessutom sitta tyst och lyssna när vittnena, under ed, berättar om påstått olämpligt sexuellt beteende från hans sida – bara någon meter från honom.

– Han är förtvivlad. Det finns inget värre än att behöva sitta där och vara tyst, säger vännen John Catsimatidis till WSJ.

Inne i rättssalen får Trump bara dricka vatten, till skillnad från de flera burkar Coca-cola light som han annars konsumerar på en dag.

Till skillnad från den civilrättsliga rättegången i fjol, som även den hölls i New York, måste Trump nu vara på plats under förhandlingarna. Bland annat missade han frun Melanias 54-årsdag i fredags.

Det hade varit trevligt att få vara med henne, men jag är i domstolen för en riggad rättegång, sa han till reportrarna på väg till förhandlingen. Det är även osäkert om han kommer att få vara med på sin son Barons examensdag. Domare Juan Merchan sa ”vi får se” när frågan lyftes.

Det pågår flera parallella åtal mot Trump, och när högsta domstolen skulle ta upp frågan om expresidenten har immunitet i åtalet som avser stormningen av Kapitolium, fick Trump inte vara med.

-Pettersson säger att det måste vara ren tortyr för Donald Trump att sitta tyst och tvingas lyssna på andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Det är synd om Donald Trump

  1. Det är f#n inte synd om Donald, han vet hur man spelar spelet…
    Donald är en smart jä##l precis som Ronald Reagan var…
    En av hans närmsta vänner Rudy Giuliani och några andra städade upp
    new york varefter demokraterna sänkte skeppet igen..
    Vet inte var Petterssons hämtar sin information, CNN?? och andra demokratböjda
    medier är inte trovärdiga, det finns fox news breitbart mfl….

    Hoppas Donald vinner 2024 och lägger ner den korrumperade krigshetsar
    organisationen NATO!

    13
    30
    • Självklart Göte, självklart… Kinas tjafs med Taiwan är NATOS fel, Nordkoreas tjafs med Sydkorea är NATOS fel, Irans attacker på Israel är NATOS fel, Rysslands attacker på ett antal grannländer är NATOS fel, att din mamma blev gravid är NATOS fel! Jäkla NATO, utan NATO hade vi sluppit massor av galenskaper.

      20
      5
  2. Struntmål. Kanske viktigare att New Yorks rättsvårdande myndigheter tar tag i den växande antisemitismen med rasistiska tältläger utanför Columbia University? Men men, det inbegriper ju inga presidentkandidater förstås, så då är det mindre intressant. För denna rättegång handlar knappast om bokföring utan om valpåverkan.
    Egentligen hejar jag inte på Trump (hade hoppats på De Santos) men i och med att de gör såhär hoppas jag han vinner valet.

    12
    46
  3. Får mig att minnas Sovjet. Än så länge sitter han inte i glasbur.
    Syftet är samma som med Chodorkovskij, komma åt hans pengar och slippa en oppositionell.

    24
    69

Kommentera