Nazister attackerade Expo-föreläsning

INRIKES. Ett antifascistiskt möte i Gubbängen, söder om Stockholm, har stormats av maskerade män, skriver vänsterextrema Expo.

Personerna, som enligt Expo är nazister, ska ha gått till attack mot besökare och vandaliserat lokalen innan de kastade någon typ av rökgranat som fyllde foajén på Moment Teatern med rök.

Vänsterpartiet i Enskede höll i evenemanget tillsammans med Miljöpartiet.

Styrelsemedlemmen Margareta Olofsson bedömer att det befann sig ett hundratal personer i lokalen.

Flera polispatruller, fem ambulanser samt räddningstjänst arbetar på platsen men polisen vill inte gå in på detaljer om vad som hänt.

Enligt uppgifter har tre personer förts till sjukhus.

-Pettersson vet inte vilka muppar som attackerade mötet men när Expo kallar några nazister ska man vara misstänksam. Det kan vara vem som helst…

Polisen

Vänsterledaren Nooshi Dadgostar säger att – Vi behöver stå upp för vår demokrati nu.

I Vänsterpartiet program står fortfarande att privat egendom ska förstatligas. Den demokratin ger jag inget för.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nazister attackerade Expo-föreläsning

  1. STASI-EXPO och deras systerorganisation AFA har lika lite med demokrati att göra som de nazister de anklagar för attentatet. Samma andas barn, skulle man kunna kalla dem.

    30
  2. Jag ska inte påstå att jag stödjer politiskt våld, men jag kanske inte tycker att det här gjorde så där jättemycket.

    För övrigt finns det nästan inga nazister i Sverige. NMR är drygt 100 medlemmar, varav de flesta är vilsna ungdomar som hoppar av efter ett tag. Sen finns det några små organisationer med ett tiotal aktiva.

    Skulle vilja påstå att ”nazisterna” mest är ett hjärnspöke i vänsterkretsar.

    39
    2
  3. Oacceptabelt naturligtvis. Jag läser att angriparna var maskerade, så hur vet man vilka de var?

    50
  4. Bråk mellan olika vänsterextrema falanger har ju alltid förekommit. Nationalsocialister, kommunister och anarkister verkar bara lyckas komma överens korta perioder fastän de har samma mål i det stora hela. Men det är förväl det, de hade kunnat bli farligare om de hade samarbetat mer.

    34
  5. ”Pettersson vet inte vilka muppar som attackerade mötet, men när Expo kallar några nazister ska man vara misstänksam. Det kan vara vem som helst…”,
    – precis, ”Nazisterna gick till attack”, står det på Expos hemsida, men läser man Expressens artikel står det att man ”upplevde att klädseln och beteendet var förenligt med nazisters uppträdande”.
    https://www.expressen.se/nyheter/sverige/stor-polisinsats-i-gubbangen-/

    27
    1
    • Dvs samma klädsel som AFA.
      Ebba och Kristersson har fått möten störda av vänster/blattar som stödjer Hamas, så nu behövdes nog nåt för att flytta fokus.

      58
  6. Vem kan ha motiv att attackera vänsterextrema, förmåga att organisera sig, villiga att begå en sådan brottslig handling samt saknar spärrar..?

    Man behöver liksom inte vara raketforskare för att räkna ut vilka som ligger bakom.

    6
    16
  7. Jahapp, det här kommer slås upp stort på nyheterna och debatteras i veckor då. Inte som när någon attackerar SD. men SD kommer garanterat att beskyllas.

    68
  8. Alla är vi väl nazister som inte tycker som dem, som sagt det kan vara vilka som helst. Vänsterextrema Expo kan ju inte veta att det var nazister.

    88
    2
  9. Räknar Expo inte sossar som högerextrema? Den så kallade kanslihushögern måste iallafall hamna under denna etikett.

    62
    1

Kommentera