13 thoughts on “Dagens muhammedanska

  1. Snart på en gata nära dig ! Det räcker inte att en piskar på den stackars värnlösa kvinnan.Fler av dessa odjur måste även dom få visa vilka goda muslimer dom är upplärda till….⁰

    35
    1
    • Batikkärringarna i Sverige samt S,MP,CP, VPK vurmar för och blir säkert våta av att se sådant. Spöa på bara!!

  2. Alla vi som tycker att detta beteende är vidrigt får epitetet `islamofob`. Det borde gå att göra en deal med ayatolla Ali Khamenei om att byta ut den svenske gisslan i Iran mot alla Hamaskramare vi har i Sverige. Detta är något som Tobias Billström borde ta tag i.

    36
    2
  3. Och såna här människor tänker pridefolket demonstrera ihop med i Malmö under eurovision.
    Dem håller sina kvinnor sämre än djur. Fy f-n

    40
    2
  4. En glädjens dag för Såzzar, Miljömuppar, Kommunister, Centerpedofiler, Vissa
    Folkpartister, Nyans, Reinfeldt, Feminister, Batikhäxor, Mee-Too-aktivister och Knäböjande fotbolls-kärringar. Fram med skumpan, vetja.

    39
    1
  5. Och dessa tycker lögnaren Stefan, stridshingsten Fredrik och hela sju(k)klövern med de PK att Sverige skall ta emot med öppna armar och bekosta livstidsförsörjning för?

    53
    1
      • Allt enligt den heliga profeten Muhammed. Oavsett vilket så måste muslimska män och kvinnor älska detta då ingen tycks protestera mot det. Då menar jag inte muslimerna i dom diktaturiska länderna utan dom som kommit hit och predikar Islams irrlära.
        Och så är vi i väst Islamofober?!
        Snacka om att sila myggen och svälja kamelerna….

Kommentera