Mohammad Jaghobi, Kungsholmsmördaren, är död

BROTTSLIGHET & INVANDRING. En 23-årig man, Mohammad Jaghobi, åtalad för mord på en 76-årig kvinna i Stockholm har dött i myndighetens förvar, bekräftar Rättsmedicinalverket. Afghanen var hemlös och hade missbrukarproblem, hans motiv för mordet var oklart. Åklagare Lucas Eriksson har lagt ned åtalet och nu kommer tingsrätten att avskriva ärendet.

Mohammad Jaghobi

-Pettersson säger att kanske finns det någon som saknar Mohammad Jaghobi i Afghanistan men jag saknar honom inte.

Jag noterar också att Aftonbladet med flera ”glömmer” nämna att mördaren er en afghan.

***

TIDIGARE 2023-11-03 Afghan gick slumpmässig in i bostad och knivmördade kvinna

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Polis larmades till en adress i Stockholm. Där hittade man en död kvinna i 75-årsåldern. Nu har flera märkliga omständigheter kring mordet kommit fram.

Mohammad Jaghobi, 23 år, afghansk medborgare med tolkbehov, sitter just nu häktad på sannolika skäl misstänkt för mord på en 76-årig kvinna. I början av oktober gick Jaghobi in i en olåst lägenhet på Kungsholmen i Stockholm och knivmördade en 76-årig kvinna, tog hennes bankkort och har sedan använt detta, vilket gjorde att polisen några dagar senare kunde spåra bankkortet och gripa Jaghobi. Åtal mot Mohammad Jaghobi kommer väckas senast den 29 november.

I februari 2018 folkbokfördes Mohammad Jaghobi i Sverige och han har trots möjligheter att studera, skaffa sig jobb och framtid ägnat sig åt brottslighet. Han har också försökt få förtur i bostadskön, ansökan avslogs, då herr Jaghobi inte försökt att skaffa en bostad på egen hand eller ställt sig i bostadskö. Han hade eller inga inkomster att betala hyran med.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Mohammad Jaghobi, Kungsholmsmördaren, är död

  1. Hade varit bättre att skicka tillbaka honom till Afghanistan för länge sen. Kvinnan hade sluppit bli knivmördad och vi hade sluppit betala för den utredning som nu ska tillsättas över varför han dog i statens förvar.

    46
    • Nåja, vi slipper ju i alla fall betala för ytterligare 20 års förvaring. Man får vara glad för det lilla.

      39
  2. Aftonbladet är högt uppe i rang på Ljugfabriken .
    Sossarnas viktigaste avdelning just nu .
    Ljugfabriken leds av Tant Brun ( Magdalena A) Baudin (Överste ljugmästare) Morgan J ( little lier) Anders Y (Big lier) och några till .
    En hemsk företeelse i Orwellsk anda .

    34
  3. Ytterligare ett löss i den röda fanan. Vad skulle han hit och göra? Bara elände. Offret -en kvinna i 76-års åldern fick sätta livet till för att godhetsknarkarna tyckte synd om honom. Vilket samhälle!

    78

Kommentera