Tre “svenskar” på Europols “most wanted”-lista. 23 på Interpols…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. EU:s polisbyrå Europol har gått ut med sin uppdaterade lista över de mest eftersökta brottslingarna i unionen.

Bland de 62 på listan förekommer tre “svenskar”: Tania Gomez (droghandel och penningtvätt), Dominik Nirberg (droghandel) och Victor Miah (drogsmuggling).

Tania Gomez (droghandel och penningtvätt)
Dominik Nirberg (droghandel)
Victor Miah (drogsmuggling)

Interpol uppdaterar regelbundet sin lista över efterlysta. Där finns idag 23 “svenskar” och letar man går det att hitta någon svensk. Media rapporterar ständigt att gängkriminaliteten tar stora resurser från polisen.

-Pettersson vill påstå att det är kriminella invandrare som tar resurserna, titta bara på koranupploppen. Svenskt rättsväsende och lagar är dimensionerade för svenska kriminella, inte för Mellanösterns och andra dysfunktionella länders brottslingar och det tar tid att ändra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Tre “svenskar” på Europols “most wanted”-lista. 23 på Interpols…

  1. Finns det inga bilder på personer från Afrika eller mellanöstern. Slår vad om att dom har likadana namn och ungefär samma utseende som alla dom nya svenskarna.

  2. Det såg inte ut som svenska Gonzalez games låter inte dom svenskarna

    VR är den kurdiska räven..röven och råttan.
    Den är ju lika svenska som Erogan.

Kommentera