Inget eldupphör innan gisslan släpps

GAZA. Israels militär kommer att fortsätta kriget mot Hamas med ”full kraft”. Endast om gisslan släpps är eldupphör möjligt, säger premiärminister Benjamin Netanyahu i ett tv-tal.

Benjamin Netanyahu

– Vi har bara ett mål, och det är att vinna. Vi slår till på marken och under jorden, fortsätter Netanyahu om utvecklingen i Gaza.

Netanyahu varnar samtidigt Hizbollah i Libanon från att eskalera kriget och säger att Israel kommer att slå till hårt om den av Iran stödda milisen attackerar Israel.

Högsta prioritet för Israel är att få hem de 240 gisslan som Hamas tog den 7 oktober.

-Pettersson menar att Hamas är ansvariga för kriget och alla döda, skadade samt all förstörelse. Hamas har valt att lägga enorma biståndspengar på terrortunnlar och vapen samt utbilda vuxna och barn att hata Israel och judar i stället för att satsa på fred.

Mördargäng som Hamas är arabernas problem.

Nedan några inlägg från Israeliska försvarsmakten, IDF,…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Inget eldupphör innan gisslan släpps

  1. Judar och kristna var på plats i Mellanöstern långt före våldsideologin islam och profetskrället våldförde sig. Historien upprepar sig i vår tid vart än detta vansinne invaderar oombedda. Se hur de uppför sig i vårt fosterland. Samhällsomstörtande verksamhet. Avlägsna detta fanskap.

    4
    1
  2. Man förhandlar inte med terrorister.
    Öga för öga, plus huvudet är en mycket bra princip.

    20
    2
  3. man bör utgå från att det inte kommer att finnas någon levande gissla kvar ! med den insynen borde man arbeta för att förhindra en liknade fadäser!!
    detta svsmmel om fred skall men ju beakta att det var ju den som startade kriget med dess lustmord som är ansvariga varför skulle man ge dom någon form av fri känade! ?! för att återkomma vid en lämpligare tid punkt?
    samma taktik som Putin kör med i Ukraina!!

    17
    1
  4. Och när de väl släppt gisslan behövs inget eldupphör förrän muhammedanerna villkorslöst kapitulerar.

    Detta att USA inte vill att Israel återtar kontrollen över Gaza handlar mer om det Demokratiska partiets prestige i frågan än om någon önskan att ”palestinierna” ska få vara en egen nation. Man ska inte glömma att Demokraterna fortfarande framhåller Camp David samtalen under Clinton som en stor framgång.

    14
    2
  5. ”ett äkta löfte om att aldrig kriga mer så skulle det bli lugnt i området ! (?)”
    Sedan kan ilegala israeliska bosättare på Västbanken fortsätta att trakassera den arabiska befolkningen i lungn och ro.

    3
    41
    • Typiskt socialistiskt påstående. Den ”arabiska befolkningen” är jordanska medborgare som borde flytta hem till Jordanien. De har inget i Israel att göra.

      29
      3
    • Den så kallade ”Västbanken” är ju israelisk mark som tidigare ockuperades av Jordanien .
      Judiska bosättningar på deras egen mark är inte illegala , lika lite som svenskar som bor i Järvaområdet är det ….

      12
  6. Utmärkt ställningstagande av Israelerna. De arabiska apskaften har hela tiden kalkylerat med en snabbt eldupphör, för att omgruppera och få tillstånd ”fredssamtal”, som de sedan kan bryta, när det passar dem.
    Nu är det Israel som dikterar villkoren, inte den anfallande arabiska terrororganisationen Hamas!
    Allt tillrättalagt och regisserat ylande om ”mänskligt lidande”, kan man skita i.
    Israel har inte dragit igång eländet!

    47
    2
    • Om de blandade muslimsk folken och Hamas i ”Palestina” skulle en dag bara lägg ner vapnen och ge ett äkta löfte om att aldrig kriga mer så skulle det bli lugnt i området ! (?)

      Om istället Israel skulle helt lägga ner vapnen så skulle det ta max 24 timmar till att Hamas och andra islamister skulle börja en judeutrotning som skulle ha fått Hitler att jubla och dansa i sin grav . . Om han har någon 🤔

      Ser man på hur mohammedaner ”tackar” för sitt gratis uppehälle i Sverige och Europa så är det lätt att välj sida !

      49
      1

Kommentera