Ali Khan-familj vräks från sin bostad i Hammarkullen

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I släkten Ali Khan finns runt 80 procent av alla män i polisens register. Det är en familj som enligt brottsdomar sprider skräck, tystar vittnen under vapenhot och kopplas till mord, utpressningar och våldsdåd. Många av dem har varit grova brottslingar i hemlandet och kommit till Sverige enbart för att begå brott. Ett rikt land, med mycket bidrag, låga straff och naiva politiker är perfekt för den som vill leva kriminellt.

Nu vräks en familj i Hammarkullen av Bostadsbolaget i Göteborg. I ett beslut från hyresnämnden står det klart att familjen ska vara ute vid årsskiftet, rapporterar Göteborgs-Posten, bakom betalvägg.

Enligt Bostadsbolaget ska familjen, som tillhör det släktbaserade kriminella nätverket Ali Khan som enligt polisen styr delar av Angered, bland annat ha hotat boende i området, men även skräpat ned och uppträtt störande.

Klanen Ali Khan har flyttat till Sverige från Mellanöstern enbart för att begå brott. Släkten Ali Khan kom från Libanon och vi fick Beirut i Göteborg

Båda parter har skrivit under ett förlikningsavtal där de förbinder sig att flytta senast vid årsskiftet. Det framgår också att de inte får uttala sig om hyrestvisten i media:

”Parterna åtar sig att varken direkt eller indirekt uttala sig i media i relation till Tvisten eller Avtalet” står det i hyresnämndens beslut.

Vi har genom åren skrivit massor om släkten Ali Khan på bloggen: I Johanna Bäckström Lernebys bok ”Familjen” beskrivs hur det kommunala bostadsbolagets störningsjour inte längre åker ut på larm: ”Det var helt enkelt inte värt att dö för att få familjen Al Asim (som de kallas i boken) att sluta störa resonerade de”.

Om Ali Khan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ali Khan-familj vräks från sin bostad i Hammarkullen

  1. Hur i h-e har de tillåtits att etablera sig i Sverige?
    …redan för 6 år sedan beskrev GP Ali Khan-klanen så här:
    Runt honom finns bröder, söner, svärsöner, brorsöner och en grupp manliga barnbarn, födda på 1990-talet. Släkten består av åtminstone fem grenar, där var och en av de ledande personerna är invandrande från Beirut i Libanon.
    Ett antal av de här männen är väldigt lättkränkta och kan svara med helt oproportionella åtgärder. De mest aggressiva familjemedlemmarna har ett oöverträffat våldskapital och en kompromisslös sammanhållning, dessutom förmågan att blixtsnabbt kalla ihop en mobb – inte sällan beväpnad – som är beredd att hota och misshandla. Ständiga påminnelser om att ”här är det vi som bestämmer” riktas mot både medborgare och myndighetsrepresentanter.
    …fortsättning här:
    https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-s%C3%A5-byggde-den-stora-sl%C3%A4kten-sin-makt-i-f%C3%B6rorterna-1.4252576

    21
  2. En hel del av dessa hitkomna parasiterande löss
    – var i sina hemländer allaredan tungt kriminellt belastade, och skulle där ha hängt för sina gärningar!

    🇸🇪 VÄÄLKOMNA! 🇸🇪

    69
  3. Årskiftet, de ska ut idag i hällregnet?

    Ställ dom mot väggen, låt dom ligga som varning till andra…..

    68
  4. Sverige har nog lockat hit många kriminella med sina låga straff. Några få år i fängelse för ett mord är nog oslagbart i internationell jämförelse.
    Ett brottslingarnas paradis.

    96
    • De är snarare kravlösheten att bli insläppt i landet och de generösa sociala förmånerna för okända, utländska individer som lockat dem ända hit. Nu börjar visserligen riksdagsmajoriteten att skärpa till kraven men det är för lite, för sent.

      Sedan kan jag hålla med om att straffen är mesiga. Fänrik Flink som tog livet av sju (?) personer är ute. I ett seriöst land hade han fått sju livstidsstraff.

      73
      • På 80-90-talet var straffet för mord ofta 4 års fängelse. Att i berusat tillstånd skjuta ihjäl sju personer blev först livstid, sedan tidsbestämt till 32 år, sedan 36 år och tills sist i högsta domstolen 30 år. Med villkorligt frigivning efter 2/3 v tiden blev det till slut 20 år. Lite kort kan man tycka men med tanke på att Flink inte fick någon straffrabatt som numera oftat ges så får det ändå ses som ett får tiden strängt straff.

        Vi får väl hoppas att i framtiden är livstid verkligen livstid men med överfulla fängelser så finns alltid lockelsen att de styrande kommer att släppa ut dem tidigare.

Kommentera