Två skottskadade i Jordbro

INVANDRARVÅLD. Polis kallas till Jordbro, Haninge kommun söder om Stockholm, med anledning av att man hört smällar som uppfattats som skottlossning.

När polispatrullerna ambulans kom till platsen, som är utomhus i ett bostadsområde, påträffades två skottskadade personer. En av dem är mycket allvarligt skadad och den andra har lindrigare skador. En förundersökning gällande försök till mord är inledd.

En polisinsats pågår i syfte att leta efter gärningsperson eller personer samtidigt som brottsutredande åtgärder pågår så som hålla förhör, utföra en teknisk undersökning, inventera kameror med mera.

Polisen

-Pettersson säger att mångkulturen levererar och är spännande enligt Sahlin, berikande sa Reinfeldt och ger vinst på sikt enligt Löfven…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Två skottskadade i Jordbro

  1. Nr. 42
    Uppdatering klockan 05:55 / Polisen Stockholms län:
    ”Trots återupplivningsförsök på platsen gick den allvarligt skadade mannens liv inte att rädda. Den andra skottskadade mannen fördes till sjukhus och är inte livshotande skadad. Brottsrubriceringen är ändrad till mord och försök till mord.”

    ”Till följd av den stora polisinsats som pågår där bland annat ett flertal fordon och personer kontrollerats, har tre män gripits. De är misstänkta för delaktighet i brotten.”

Kommentera