Bombdåd mot villa i Huddinge

BROTTSLIGHET. Ett flertal personer larmade om en hög smäll i ett villaområde i Glömska i Huddinge vid 02-tiden.

En person ska ha setts springa från platsen strax innan något detonerade och skadade en villadörr.

Polisen söker nu efter gärningspersonen med patruller, helikopter och hundar.

Ingen skadades i explosionen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Bombdåd mot villa i Huddinge

  • Westerholm verkar vara lika patologiskt fixerad vid vithet som Hübinette. Hudfärg är bara en ren tillfällighet och har inget med beteenden att göra, utan  beror mer på latituden där dina förfäder befann sig när dom utvecklade sina etniska och kulturella särdrag.

   Nordostasiater ses inte heller som vita enligt stereotypen. Skulle vi fylla dessa områden med tex koreaner eller japaner, skulle vi inte få dessa problem. Dom skulle ta med sig sina etniska särdrag och kultur och antagligen vara mer integrerade i det svenska samhället, redan efter en generation, än den mer ljushyade ursprungsbefolkningen (Vitare så att Westerberg förstår). Det ser man bevisligen bla i USA där dom är mer framgångsrika,generellt sett, än amerikaner med europeiskt ursprung.

   Tittar man generellt på de ursprungskulturer dom nuvarande ortenfolken kommer ifrån, så speglar dom kulturerna ganska bra den dysfunktion och det problematiska beteende vi ser i Orten idag. Det får man dock inte säga. Då är man rasist.

   Uttrag ur artikeln;

   – citat-

   “Det Schori och Torehammar har gemensamt är att de bägge är från vit medelklass. En medelklass som gärna kommer med pekpinnar men som hellre sitter i baren på takterrassen och sippar paraplydrinkar. I Schoris fall faktiskt socialdemokratisk adel. Och likt Torehammar bara reagerar när ett till synes vitt barn stryker med. Milo är vit. Med vita kaukasisk drag.

   Inte de oräkneliga svarta och bruna barn som sugits in i den dödsspiral som började synas för blotta ögat för tjugo år sedan.”….

   ….”Att de vaknar till liv först när ett vitt barn eller ungdom stryker med säger mer om dom än om mig. Och jag väljer att avsluta denna krönika med de avslutande ord jag fick med mig från imamen Abdelhakr, krigsveteranen från Algeriet, efter ett samtal om Muslimska brödraskapet:

   ”Du vet Johan, ni tar aldrig några större risker. Ni har ett skydd i er hudfärg. Det är först när någon av er utsätts för våld som det kommer hända något. Det är först då media kommer reagera.

   Vi som lever i skiten, vi bruna och svarta, blir i bästa fall en notis i dagstidningarna. Men det är mer sannolikt att vi bara skriver in oss i historien som en död blatte bland alla andra döda blattar. Inget mer”. ”

   -Slut citat-

   Jag skulle vilja påstå att det är en självskapad “skit” som dom här som självidentifierar dig som “bruna och svarta” lever i. Man kan nämligen se samma dysfunktion i dom länder och kulturer dom har migrerat ifrån.

   • Johan Andersson skriver:
    ”ursprungskulturer ortenfolken kommer ifrån, speglar ganska bra den dysfunktion och det problematiska beteende vi ser i Orten idag.”
    Så är det, brottsligheten är även ett kulturproblem. Tar man hit Mellanöstern och Afrika, då får man Mellanösterns och Afrikas kultur. De senaste 20 åren har över två miljoner människor flyttat till Sverige, de flesta från Mellanöstern och Afrika.
    https://www.svd.se/a/Kz6vy7/brottsligheten-ar-aven-ett-kulturproblem

Kommentera