5 thoughts on “Dagens

 1. De två kontrahenterna är ideologi och verkligheten. PK-ismen är inte förankrad i verkligheten. Att skapa ett “drömsamhälle” låter sig inte göras. I varje fall inte på fel sätt!
  Ända sedan demagogen Palmes tid har PK-ismen rått; nu har vi resultatet. Och det är inte roligt att skåda.
  Kristerssons paradigmskifte måste “steppa upp”! Ulf – skit i EU:s alla direktiv och se till Sveriges bästa. Visa för en gångs skull lite ryggrad!

 2. Toppen reflektion…. så synd att inte fler gnuggar den falska rapporten om och om igen…. MEN samma lika hände ju med PISA-mätningarna… trots att flera påtalade att andelen exkluderade var alldeles för högt (bl.a. Riksrevisionen fortsatte även PISA tror jag gillade inte läget) då man kommit upp i 11% nominellt (av max 6%) lyckades man dock får en liten, liten förbättring på ett av 3 områden och ministern jublade… dock då sanningen kom fram blev det sordin bland våra betters… BTW det finns ett flertal sätt att exkludera då man bara väljer skolor/regioner osv lite sådär inte alls alla resultat rapporteras in… mer än deltagandet förstås….. just saying…. om vi har
  “En internationell undersökning publicerad 2013 konstaterade att 13% av Sveriges befolkning, motsvarande 780 000 personer i åldern 16-65 år, saknar tillräckliga läs- och skrivkunskaper för att klara sig i samhället. ”
  Som av en ren tillfällighet korrelerar det man antal i riktigt arbete….
  Info till SL. Få läkare, ingenjörer, doktorer kort alla med en akademisk examen klassas som analfabeter ens i Sverige…. än…..

  The problem isn’t that Johnny can’t read.
  The problem isn’t even that Johnny can’t think.
  The problem is that Johnny doesn’t know what thinking is;

  he confuses it with feeling.
  from Thomas Sowell

  https://sv.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4skunnighet

  15
  1
 3. https://www.svd.se/a/15prXl/sverige-ger-minst-pengar-till-ukraina-av-nordiska-landerna

  I Sverige prioriterar vi matlagningskurser, …………………………… och så kallade integrationsprojekt. Kameluppfödningen i Göteborg är ett klassiskt exempel.

  När vaknar folk upp och ser vad som händer i verkligheten? MÖJLIGEN OM MAN SJÄLV ELLER EN ANHÖRIG DRABBAS. Annars tiger vi still och knyter näven i fickan medans vårt yttre visar upp sin naiva godhet och tron att vi allah är lika och att vi allah vill väl.

  ONDSKAN förtränger vi!! Fascism och islamism försöker vi tiga ihjäl utan att lyckas.

  24

Kommentera