17 klimatextremister gripna på Bromma

BROTTSLIGHET. 17 personer har gripits misstänkta för flygplatssabotage i samband med en klimataktion på Bromma flygplats i Stockholm på söndagsförmiddagen, rapporterar Polisen.De har gått in på flygplatsområdet och sprejat färg på flygplan, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Den 23 maj 1936 invigdes Bromma flygplats. Då regerade Socialdemokraterna Sverige. Huruvida de reagerade på det flygplan som landade och de flagga som vajade för vinden, kan dåvarande sosse-politiker av förståeliga skäl inte svara på, men kanske dagens S-representanter vill göra ett inlägg. Det finns ju faktiskt sossar som idag försöker klistra på SD det som hände i 30-talets Europa.

Aktionen är del av en global kampanj som kräver förbud mot privata jetplan, skriver aktivisterna i ett pressmeddelande.

Även i Berlin har en klimataktion arrangerats på söndagen. Där tog sig tyska klimatextremister till Brandenburger Tor och sprutade orange färg med brandsläckare, skriver AP.

Ett ambulansflyg har i stället för att landa planenligt på Bromma i stället fått landa på Arlanda.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “17 klimatextremister gripna på Bromma

 1. När Bromma invigdes 1936 hade ännu inte fernissan flagnat på Nazityskland. Nazityskland var ett mindre hot mot Sverige än vad Sovjetunionen var. Nazisterna hade fått ordnung [muß sein] på det tyska konkursboet, kristallnatten hade inte ännu utspelats, Molotov–Ribbentrop-pakten var inte undertecknad och ännu hade inga dött i nazityska läger.

  Såhär 87 år senare så är fortfarande inte Nazityskland topplacerad vad mänsklig ondska beträffar. De är “bara” fyra slagna med marginal Djingis khan och mongolerna och flera divisioner efter kommunister och islamister.

  7
  1
  • Låt dem betala så lugnar de ner sig. Stäm dem och gör dem skadeståndsakyldiga. Finns redan lagar för det. Bilbränder, sabba polisbilar, allt. Limma fast sig, åkeriet stämmer dem för försenad transport

 2. Miljömuppar, anarkister och annat vänsterfolk. Har säkert inget emot sharia-lagar. Ett passande straff kan ju då vara offentlig stening. Helt i deras smak.

  25
 3. Nu är dom livsfarliga idioterna igång igen, ambulansflyg fick omdirigeras från Bromma till Arlanda med kraftiga förseningar som följd.
  Vad blir det för bättre att spraya färg på ett flygplan ?
  Dom beter sig som barnungar dessa klimataktivister.
  Hur svårt kan det vara att döma dessa terrorister till kraftfulla fängelsestraff och höga böter.
  Är det inte invandrare som skjuter så är det klimataktivister som håller på att belasta samhällsfunktionerna.
  Hårt mot hårt är vad som gäller för dessa svin till människor.

  34
 4. George Soros skrattar. Ännu ett hyss utfört för att skapa förvirring.

  Man pratar om detta, inte de riktiga problemen och allt fuffens i bakgrunden. Likadant med invandringen, feminismen, HBTQI och naturligtvis miljöförstöringen. DN och annan skitmedia tar bara upp detta, andra media tar upp detta med en annan synvinkel. Men inga media fokuserar på det folk är intresserade av. Bostad t.ex. Hur ska vi bära oss åt för att få trygghet? Hur skall gamla Märta behandlas värdigt på äldreboendet? Hur mycket får sophanteringen egentligen kosta? Hur ska skolan bli bättre?

  Det är viktigt att man pratar om detta med politiker för att sedan följa upp. Men det viktigaste för oss försvinner i onödiga bögdebatter som ingen efterfrågat.

  24
  1
 5. Ja se dessa hel idioter. Låt dem sanera själva. Men nejdå! Vi är icke arbetsföra. Aah! Skicka ut kräken i arbete istället, ta bort bidragen så de få jobba till sig pengar. Vänster pack

  25
  1
 6. Utöver högsta straff enligt BrB så hoppas jag att de måste betala kostnader till sista kronan till drabbade företag och enskilda. Samt rättegångskostnader inklusive advokater. Se till att mjukisar bland åklagare och domare hålls åt sidan.

  35

Kommentera