Invasionen av Europa fortsätter

ILLEGAL INVANDRING. Det är mycket som är konstigt med den illegala massinvandringen från Asien och Afrika. Tusentals människor påstår att de “flyr” undan krig, svält och klimatförändringar, men till skillnad från kriget i Ukraina verkar problemen i Afrika bara drabba unga starka män.

Flyktingar från Ukraina
Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Ön Lampedusa, Italien den 13 september 2023

Ser du inte kvinnor och barn på filmerna betyder det att du är rasist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Invasionen av Europa fortsätter

 1. Det är ju bara att göra som Bahrain tex. Detta krävs för att få medborgarskap.

  – legally live here for 25 years if one comes from a non-Arab country;
  – Arab people must live here for 15 years;
  – have a legal address in Bahrain;
  – be fluent in Arabic;
  – voting rights can be obtained after 10 years of being Bahraini citizens.

  Jag såg en video om landet. 90 Procent är utlänningar som är där på kontrakt/Arbetsvisum. Jag känner en tandläkare som jobbar i Bahrain sedan flera år tillbaka på kontrakt.

  Jag som svensk kommer att kunna rösta för första gången efter 35 år i landet, om jag blir medborgare. 99 Procent av dom som jobbar på kontrakt i Bahrain kommer antagligen att åka hem till sina hemländer. Detta system verkar helt ok. Varför ska Bahrainarna ge bort sin kultur och sitt land.Folk får en möjlighet att tjäna en peng som dom kan skicka hem.

 2. Det kallas bla för triangulering enligt frihetskanalen. Man stjäl motståndarnas position, precis som Meloni och hennes parti, och sedan gör man ingenting åt det. Det är bara att göra som Australien gjorde, men dom vill inte. Eliten vill förstöra Europa.

 3. …i DGS skriver Mohamed Omar om somalier, citat: ”Mitt eget intryck, som jag fått genom privata konversationer med somalier, är att de stannar i Sverige eftersom det finns en grundtrygghet i form av gratis sjukvård, gratis utbildning, bidrag om man blir arbetslös, pensioner etc. Men alla jag har pratat med, ja faktiskt alla, drömmer om att en gång kunna leva i hemlandet.”

  …och många somalier reser tillbaka till Somalia på semester, trots att de säger att det är omöjligt att leva där pga säkerhetssituationen.

  På YouTube-kanalen “Sam of Somalia” berättas om livet i Somalia, som inte alls är så otryggt och fattigt som många i väst tror, och på YouTube kan man hitta åtskilliga videor med liknande berättelser.
  https://detgodasamhallet.com/2023/09/13/mohamed-omar-brittisk-konvertit-till-islam-utvandrade-till-somalia/#more-78095

  11
 4. Jag tror det är tvärt om och sällan beroende på svält, klimat eller krig. Deras hemländer betalar inte löner eller pensioner om de inte jobbar, men det gör Sverige. Vissa kan vara jagade av rättvisan i sina hemländer, men det är utan betydelse. Det finns även krav på egen försörjningsplikt för arbetsföra i Sverige men bara mot ursprungssvenskar. Det är extremt oförskämt mot svenskar att kravlöst dela ut svensk välfärd till nya totalt okontrollerade bosättare, men alltför många svenskar röstar ändå glatt på dessa oförskämda och grovt orättvisa partier. Glädjande nog inte senaste valet. En märklig masspsykos med självskadebeteende har pågått många tiotals år i Sverige. Hjälp ska vara frivilligt absolut inte statligt om det inte krävs akuta stora insatser för diverse naturkatastrofer.

  23
 5. Kan också meddela att på Kanarieöarna är läget också nattsvart. Det avgår ett stort antal båtar dagligen från Afrikas kust från Marocko till Senegal till öarna.
  Att det är hybridkrigföring iscensatt av Ryssland och islamister för att sätta Europa under press.

  27
  1
 6. Informera alla Afrikanska media att man börjar skjuta skarpt om de kommer oannonserat till Europa. Skjut därefter skarpt.

  Skicka hem alla de som redan befinner sig här. Vi ser resultatet av en havererad invandringspolitik varje dag. Låt svenskarnas skattepengar åter gå till svenskarna!

  48
 7. Varför vill de till Europa, Storbritannien och USA och livsstilen som de allah hatar?

  Vem är det som driver dem hit och INTE till Saudi, Ryssland, Iran och Kina?

  ÄR DET ENDAST BIDRAGEN SOM GÖR ATT DE KAN STÅ UT MED DEN FRIHETLIGA OCH ÖPPNA LIVSSTILEN I VÄST??

  45
 8. Är det inte Ylva Johansson som är chef för det icke fungerande FRONTEX som är avsett för att skydda EU:s yttre gräns.

  43
 9. Det finns ju en hel del välmående, för att inte säga nästan blomstrande städer, länder i Afrika med. Är det inte närmare och enklare?

  Sen har vi ju hela oljearabvärlden med, som behöver massa kompetens.

  51

Kommentera