Personligt ansvar

ANSVAR. Carl Melin är socialdemokratisk politiker från Haninge. Carl tycker att politiker ska ta personligt ansvar för sina beslut och handlingar. Det är ingen dum idé.

-Pettersson undrar lite över terroristen Rakhmat Akilov som mördade fem på Drottninggatan. Carl vet du vem som släppte in Akilov i Sverige och vem som hade ansvar för att han var kvar trots utvisningsbeslut?

Carl, vem har ansvar för att Salwan Momika, medborgare i Irak, som eldar koraner i parti och minut får vara kvar i Sverige?

Herr Melin, vet du vem som importerat de våldsamma gäng som bränner, förstör, kastar sten och hotar i Sverige?

Carl Melin, titta på filmen nedan och fundera lite på det där med personligt ansvar och om du och dina kollegor är beredda att ta konsekvenserna av detta? Det är en bra idé du kommer med.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Personligt ansvar

 1. Jomshof är förmodligen ett av få föredömen, som tar ansvar för Sveriges väl. Att jamsa med i diktatoriska hot om våld och terror är början på ohelig svensk underkastelse för främmande makt. Jomshof är inte heller den, som skulle bränna några heliga skrifter, som jag fattat det.

 2. Helt rätt med personligt ansvar och till det kommer partiledarens ansvar för allt som görs och sägs av enskilda partimedlemmar och politiker .
  Läste just om en (V) politiker som passerat gränser och berättat för en kvinna att han hade erektion .
  Så nu vill jag höra vad Dadgostar ska göra åt det .
  För så kan vi naturligtvis inte ha det att en massa kommunister springer omkring med ribba på jobbet . Det förstår ju var och en att det skulle aldrig en moderat göra utan det är bara lågt stående outbildade kommunister som håller på så.
  Nu vill jag verkligen höra hur Nooshi tänker agera och vad hon ska säga till sin sexförbrytare .
  Hon kan göra som Annie L. Tiga och samtycka .
  Eller som Magdalena A. Skylla på Sverigedemokraterna .
  Eller ta Märtha S taktik , att hävda att koldioxidutsläppen är orsaken till hans osunda beteende .

  21
 3. En socialdemokrat låter många storvulna ord flyga över läpparna. När en dylik person talar om personligt ansvar, gäller det aldrig det elände, dessa ställt till med. Skulle en socialdemokrat, mot förmodan, någonsin säga sig vilja ta ansvar för sina dåliga beslut, finns alltid möjligheten att projicera misstagen SD.
  Sanningen är att ingen har ett större ansvar för den vidriga situation, som svenska folket utsätts för dagligen.
  Föraktet mot socialdemokratin växer, till min lindrigt dolda glädje!

  40
 4. Även om sossen tittar på filmen 100 gånger så begriper han inget på grund av att han är alldeles för korkad för att kunna göra en analys och ta ett logiskt beslut. Tyvärr har svenska folket röstat fram dessa korrupta politiker och politruker att leda landet och där vi nu går mot en total katastrof på grund av massinvandringen från dysfunktionella kulturer och tattarländer.

  43
  • Nej det hjälper nog inte att visa filmen för sossar. Hade det istället visats bilder på alla gärningsmän i respektive fall så hade nog all socioskit och racism flutit upp till ytan och kanske en och annan känga till SD.

   26

Kommentera