Köttjuvar länsade hela kyldisken på Ica Kvantum i Ystad

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under tiden som en man distraherade personalen försökte hans två kumpaner att ta sig ut ur Ica Kvantums kassor med en vagn fullproppad med kött, rapporterar Ystads Allehanda bakom betalvägg.

”Köttjuvar länsade allt nötkött på ICA Kvantum i Ystad. De tre personerna är misstänkta för försök till stöld. Film på händelsen finns”

-Pettersson noterar att tjuvarna bara försökte stjäla nötkött, men de kom undan. Eftersom de kom undan och det finns film på dem. Var är bilderna och signalementet? Nu är de någon annanstans och stjäl.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Köttjuvar länsade hela kyldisken på Ica Kvantum i Ystad

 1. Det går såååååå bra för de 24/7 matbutikerna utan personal på vissa ställen, hade inte en aning att det skulle bli så, lika självscanning, där varorna springer ut ur butiken utan att betalas?

  De med två grå kvar förstod nog detta långt innan.

  I USA så kan man plocka åt sig för 950 dollar innan polisen orkar komma, samma idioti i Sverige med 1200kr, innan det blir stöld?????
  Det är så man uppmanar till brott.

  Snor du grannens rostiga spade från hans tomt så anses det som stöld, men en ny ur butik snatteri, eftersom det är så enkelt och lockande när den står där vid hyllan och glänser….

  Vansinnet forsätter i oförminskad takt.

  30
 2. Det verkar som artikeln gäller “elefanten i rummet”.
  Men journalisten Carl Johan Engvall vågar inte tänka tanken, än mindre skriva.
  Vi andra vet av erfarenhet.

  43
 3. Nötkött! Måste vara ortens a-lagare eller? För det måste ju vara så! Var skulle det annars vara?

  29
 4. Den som tänker stjäla, siktar klart in sig på de mest värdefulla varorna (som t ex nötkött), men med tanke på att artikeln inte innehåller någon bild från övervakningskameran, eller ens ett signalemente på tjuvarna, så kan jag inte låta bli att misstänka att de var solbrända och att kvinnan var klädd i huckle…

  24
 5. Blev det så bra, som Reinfeldt och Löfvén utlovade med multi-kulti.
  Men oberoende av resultatet är journalisterna hel-nöjda.

  55

Kommentera