6 thoughts on “Sugrör av papper usch o fy rostfritt ska det vara

 1. Plastsugrör är bäst. Papper är ren idioti och lämnar dessutom eftersmak. Plåt också idiotiskt. Har aldrig provat, men ger säkert metallsmak, eller någon konstig kemisk reaktion med plomberna i munnen.

 2. Plastsugrör i en plastmugg = jättedåligt.
  Pappsugrör i en plastmugg = jättebra, tills idag.

  Kan kan inte använda samma magiska trollformel till sugröret som man använder till muggen? Eftersom den inte förbjuds på samma sätt så måste dess plast ha magiska ekologiska egenskaper?

  9
  1
  • Ska man dricka något så måste det vara i glas eller plastmugg , bästa snabba sättet att förstöra en fräsch dryck är att ta fram ett pappers-sugrör och dricka med det . . .

   Jag ritade mig en kväll ned att söka igenom nätet efter videoklipp och foton på plastsopor som flyter ut i stilla havet och Atlanten . . Jag tittade noga nen såg inga plastkassar från Konsum , ICA eller andra butiker i Europa jag känner igen och inga plastförpackningar heller bortsett från saker som finns i hela världen !

   Förpackningar och flaskor som det t.ex står Coka Cola på kan inte räknas då dessa finns i ALLA världsdelar !

   Detta plastbedrägeri måste upphöra . Visst ska man hålla rent , men att omforma samhällen med lögner och tvång skapar inga lojala följare över tid !

 3. Vi är fullständigt nerlusade av all sorters plast i vår omgivning. Det allra mesta hamnar på rätt ställe när det är förbrukat. Åtminstone gäller det för oss svenskar i alla fall. Har för mig att det var Gustav Fridolin som utsåg sugrören till sitt utvalda skötebarn. Och som vanligt när det handlar om mupp-partiet, så slutar det med att sila mygg och svälja kameler. Sugrörs-problemet förstoras upp medan det övriga nonchaleras.
  I det lite större sammanhanget känns faktiskt Sugrören lika obetydliga som Språkrören !

  21
  • Språkrör i papp! 😀
   Giftiga, blir snabbt mjuka och klibbiga men bryts snabbt ner. Låter utmärkt!

   15
 4. Hmmm… De har plastmuggar men sugrör av papper. Vilka idioter det finns.

  Civiliserade människor slänger sopor i soporna och om vi har sopförbränning med rökgasrening så blir de [energi]återvunna. Men istället anser miljömaffian att man ska lagra sopor på hög eller snarare fylla dalar med dem. I många svenska kommuner finns stora soptippar från den tid som vi inte hade fjärrvärme och sopförbränning. Det är en tickade miljöbomb speciellt med tanke på att man inte var så noga med vad man slängde och sopsortering var inte ens uppfunnet.

  Förbudet mot sugrör i plast kommer sig av att ociviliserade människor i tredje världen använder floder som sopnedkast vilket medför att stora mängder sopor samlas i haven. Släpp sugrören fria igen och blockera istället mynningar på de två floder i Afrika och de tio i Asien som är problemet.

  45

Kommentera