Ljuger Maggan?

Magdalena Anderssom håller idag sitt sommartal. I detta hävdar hon att SD är skyldiga till koranbränningarna och att Salwan Momika och Salwan Najem har kopplingar till Sverigedemokraterna.

En riktig journalist skulle be Maggan lägga fram bevis. Om Maggan ljuger hennes partitrogna och svenska folket rätt upp i ansiktet, bör hon avgå med omedelbar verkan. Vi får väl se om etablerad eller alternativ media är först att genomskåda hennes lögn.

19 thoughts on “Ljuger Maggan?

 1. Jag hörde just nu på Sydnytt en ung kvinna med huckle som tydligen är talesperson (?) för muslimer i Rosengård i Malmö – har imamen semester? Hon sade att muslimer är ängsliga och ser sig bakom ryggen på stan. Fan trot?! Det var nog en lämplig kvinna på gatan som SVT letat upp.

  Däremot tror jag att hon har rätt i sin oro för ett terrorattentat. Det skulle nog få svenskarna att besinna sig och börja hata på allvar. Givetvis utom de goda i media, S, L, V och MP.

 2. Åkesson intervjuas i kvällens Agenda. Hoppas han lyfter detta för programledaren lär inte ta upp det

  23
  • Tycker det nästan är gulligt att du tror att SVT kommer tillåta Åkesson adressera detta på sina villkor.

 3. det som är säkert när det gäller Maggan är atthonär ansvarig för energi bristen i Sverige och den fä efter följande inflationstakten som då ger menade räntor för att slutligen ge arbetslöshet..
  hon hade det störta antal röster bakom sig hänfört med Miljöpartiet och center. ? hon ensam skulle kunna förhindra den ekonomiska kris Sverige befinner sig i !!!!!
  just detta påverkar produktion negativt och är det värsta dråpslag mot svensk ekonomi ! värre än stålverk 80 och svenska varv??
  Enn riktig idiot men värst är att hon vet om det och försöker med olika konster och lögner belaga någon annan för egen skuld i dettta

  19
 4. Arga Andersson har vaknat på fel sida idag, hon menar egentligen att sossarna måste vara inblandade i eldandet av böcker då det handlar om invandrade araber som räddar våra pensioner och som (vi) sossar älskar.

  23
  • Arga Andersson blir bara argare och argare.
   Alla lögner går numera att använda hur absurda de än är.
   Helt otroligt att Arga Andersson överhuvudtaget vågar visa sig offentligt med det hon har gjort med Sverige.
   Håkan Juholt kunde fabulera och ljuga men nu har han fått sin överman förlåt kvinna.

   18
 5. Att lyda och lägga sig platt för Islam är ju det viktigaste för Sossarna. Sen naturligtvis att hata SD som tagit minst en halv miljon väljare för Sosseriet.

  46
  • Som jag skrev tidigare . Maggans politiska tänk har helt förlamad av sitt hat mot SD.
   Dessutom är de (S) så korta i roten att de inte kan växla spår .
   Efter mer än 10 års hackande och ljugande på ett växande Sverigedemokrater borde de inse att den vägen inte fungerar .
   Dessutom består SD till större delen av fd socialdemokrater .
   Och det av en anledning .
   Notera en sak .
   När partiledarna i opposition kastar skit på Åkesson i varannan mening pratar han om politik .
   Det visar på styrka .
   Sanna mina ord . En framtida statsman att se upp till .

   35
 6. Den jävla haggan ska bara hålla käften, och se till att städa i sitt eget parti. Tänk vad fort sozzarna glömmer sin egen bruna historia…

  55

Kommentera