Man sparkade sönder fönsterruta på hotell – dog

INRIKES. En man i 40-årsåldern har dött efter att ha sparkat sönder ett fönster på ett hotell i Trollhättan. Mannen dog efter ha sparkat sönder en fönsterruta vid entrén till hotellet Best Western i Trollhättan, rapporterar ttela.

Entrén var obemannad och polisen tror att mannen bodde på hotellet. Det ska inte ha föregåtts av någon konflikt. – Det finns ingenting som tyder på det. Det mesta tyder på att det var en tragisk olycka, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid Polisen.

En granne hörde skrik och larmade polis och räddningstjänst. Mannen fördes till sjukhus men dog av skadorna. Anhöriga är underrättade.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Man sparkade sönder fönsterruta på hotell – dog

 1. Var med om liknande ”olycka” med man utan impulskontroll sparkade söder glasruta i dörr för att han inte ville stå i kö. Läkare kom och sydde ihop honom, med det gick definitivt inte fortare än att vänta i kön.

 2. Att göra stor skadegörelse på detta sätt och samtidigt vara boende på hotellet antyder starkt på låg impulskontroll och oadresserad vrede . .

  Detta påminner om en annan “olycka” som jag läste om för flera år sedan där en importerad “raketforskare” i 50-års åldern fick den briljanta iden att skära sönder ett lastbilsdäck .

  Först trodde lastbilschaffisen på morgonen efter att däcket hade punkterats själv spontant och var tacksam för att det inte small då han var ute och körde med tung last .

  Det tog 2-3 dagar innan någon hittade kroppen bakom buskaget intill från den importerade “raketforskaren” och kniven hade gått in i magen med skaftet före och resten av kroppen var illa skadad med massiva inre blödningar !

  Polisen trodde inte han levde särskilt länge efter “olyckan” !

  32
 3. Problemet med fönsterrutor i Sverige är att de är alla minst två-glas fönster vilket innebär att det är dubbla glas som gör det mycket svårare att på ett säkert sätt slå sönder dem.
  Risken att fastna och skära upp armen eller benet på glasbitarna är överhängande om det är två-glas fönster.

  19
  1
  • Nu var det troligen en vit svensk man som strök med, men om detta skulle drabba en kulturberikare får vi säkert se kraftåtgärder mot dessa farliga glasrutor!

   26
  • Nej absolut inte, det kallas för karma. Alternativet är att någon knuffade honom in i rutan och då är det heller inte någon olycka utan misshandel/dråp/mord.

   31
   1

Kommentera