Var är debatten om våldet mot kristna?

ISLAM. I Sverige har det eldas en koran då och då, i den muslimska världen bränns kyrkor och kristna människors hem. Det skylls på koranbränningarna men det är fel. I den muslimska världen har det förekommit förföljelse av kristna i många år. Miljoner kristna har fördrivits från sina hem i kristendomens födelseplats som är Mellanöster.

I veckan brändes kyrkor och kristna hem i Pakistan, men det gör inte det svenska etablissemanget upprörda. Det är värre att bränna en bok.

Om denna förföljelse av miljoner kristna, som närmast kan beskrivas som etnisk rensning är det tyst från Svenska kyrkan, svenska politiker, journalister och opinionsbildare samt från muslimska myndigheter.

Över 360 miljoner kristna förföljs världen över och det blir bara allt värre. Förföljelsen intensifieras.

I Sverige är det svårt att få ihop larmrapporter om torterade, trakasserade, misshandlade, skjutna, kidnappade och mördade troende med bilden av kristna som vita och privilegierade.

Många glömmer, eller vet inte, att den stora merparten kristna, som i Iran, Somalia eller Pakistan, inte är vita och priviligerade utan fattiga i minoritet.

Svenskar har också svårt att omfatta de oerhörda siffror det handlar om. 360 miljoner kristna, var sjunde kristen, beräknas förföljas för sin tro. Kvinnor som kastas ut från hemmet av sin make för att de börjat tro på Jesus. Ungdomar som kartläggs och misshandlas efter sitt dop för att de konverterat från islam. Män som radas upp bakom kyrkbyggnaden och skjuts till döds för att de varit där på gudstjänst. Kyrkobesökare som registreras av polis eller myndigheter som dessutom övervakar gudstjänsten så inte något regimkritiskt sägs.

Kristna kyrkor och hem som bränns. Vi pratar om terrorhot i Sverige medan kristna utsätts för terror av muslimer varje dag.

Om Open Doors på bloggen…

Till och med Anders Lindberg är tyst om detta, men han funderar nog på hur han ska kunna skylla på Sverigedemokraterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Var är debatten om våldet mot kristna?

 1. Det är ju någon åkomma som Lindberg har, sannolikt har den spridit sig på Aftonbladet Alla skribenter där, krönikörer m fl verkar vara drabbade och uppvisar samma beteenden som Putins propagandister. Sjuka människor och tonläget i likhet med puttepropagandisterna höjs i takt med motgångarna. Sossarna är snart rökta.

  27
  1
 2. Vi läser och hör om den s,k “islamofobin”, men när det gäller “kristofobi” är det tyst.”Våra PK-marinerade” politiker har t.o.m. beslutat att sponsra deras hat mot oss och vårt levnadssätt med skattemedel. Är detta “Högförräderi”? På tal om “gummilagen” HMF så har den missbrukats av det politiskt styrda rättsväsendet? Vem kan visa oss ett enda fall av lagfört mål om HMF som uttalats som hat av ex. en iman? Har vi redan nått det ultimata såsom “Vi och Dom”?

  32
 3. Då Sverige är en socialistisk stat ligger hot, våld och hat mot kristendomen väldigt, väldigt långt ner på skalan över vad man ska bli upprörd över.

  Vad man inte får glömma är att socialismens primära hatobjekt är just kristendomen och det samhälle som den står för och som är grunden för västvärldens demokrati och välstånd. Socialismen går ut på att krossa kristendomen och allt den står för.

  28
  1
 4. Till Riksdagen för debatt och lämpliga åtgärder. Förbjud Islam i demokratiska länder.

  33
  1
 5. Man ser utvecklingen för packad i stan på husen/vägarna och det som lever där på ytan?
  Verkar vara samma framgång i de flesta länderna med den fredliga religionen?

  Moderna kläder har de också, kanske en framgång på att satsa på för butikerna(one size fits all, bara i vitt), svart, vet vi redan finns också.

  14
 6. Anders Lindbergs foto vore väl en lämplig bild att illustrera hatbrott med. Islam är ett hatbrott. Svenska kyrkan är nästan helt övertagen av extremvänstern, så de är inte tillräkneliga.

  51
 7. Det visar i verkligheten vad Svenska Kyrkan och Sossarna står för .
  Det var ingen tillfällighet att Kyrkan skiljdes från staten .
  Det var en del av en längre plan .
  Vi får ge Kristerssons regering den här mandatperioden att visa vad de går för .
  Hoppas Ebba hittar formen och lyckas mobilisera Svenskarna .
  Det sovande och bidragskorrupta kan vi nog sluta hoppas på .

  39
 8. Mycket viktigt att uppmärksamma. En liten detalj, det är inte sedan ”många år” kristna förföljts utan sedan alltid. D.v.s:
  ” I den muslimska världen har det förekommit förföljelse av kristna i ALLA år.”
  🙂

  57

Kommentera