Richard Jomshof pudlar inte

ISLAM. Justitieutskottets ordförande och Sverigedemokraten Richard Jomshof har fått kritik för flera av sina uttalanden om islam och profeten Muhammed.

Jimmie Åkesson och Richard Jomshof

Nu försvarar han rätten att kritisera islam.

Det finns inget i det jag säger som är fel, säger han till TV4 Nyheterna.

Bland annat har han i ett inlägg på Twitter, kallat profeten Muhammed för bland annat ”massmördare” och ”slavhandlare”.

Efter detta har flera från oppositionspartierna krävt Jomshofs avgång.

Hans agerande äventyrar Sveriges säkerhet, säger Ardalan Shekarabi (S).

-Pettersson säger att sanningen äventyrar inte Sveriges säkerhet. Det är det islam och muslimer som gör.

Jimmie Åkesson har utåt legat lågt under sommaren men internt har han varit aktiv och stöttar Jomshof fullt ut.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Richard Jomshof pudlar inte

 1. F.d. sossen Nalin Baksi skriver om varför vi inte skall ge med oss inför islamisternas krav och jämför med vad som hönde i Storbritannien efter Satansverserna:

  https://www.svd.se/a/JQgP3b/nalin-baksi-kompromisser-med-islamister-leder-sverige-fel

  ”De våldsamma gatuprotesterna chockerade Stor- britannien och politikerna visste
  inte hur de skulle hantera situa- tionen. I det kaos som hade upp- stått erbjöd islamister sin hjälp för att lugna massorna. Den brit- tiska regeringen tog tacksamt emot den. Protesterna upphörde och islamisternas inflytande över Storbritanniens muslimer hade stärkts.
  ,,,
  Nu är Sverige i blickfånget. Fenomenet med koranbränningar har spridits över hela världen. Och åter igen ser islamistiska grupper en möjlighet att utnyttja situationen.
  De kräver att få träffa och ha en dialog med regeringsföreträdare för att lugna massorna. Regeringen tycks inte förstå att man inte kan föra dialog med islamister och att deras kravmaskin ständigt spottar ur sig nya krav. Vår regerings företrädare måste förstå vem de i sådana sammanhang har att göra med. Och i stället för att vara rädd och ängslig borde utrikesminister Tobias Billström tydligare markera att vi inte kompromissar om vår grundlag.
  Ett avskräckande exempel är Storbritannien, där islamisterna sedan Rushdieaffären har byggt upp ett parallellsamhälle i vilket tusentals muslimer vänder sig till shariadomstolar för att lösa tvister. Än värre är att de har lyckats tränga in i skolsystemet där barn undervisas i extrem islam i offentligt finansierade skolor.”
  F.ö. har ju HD sett till att våra islamskolor (inkl, allmänna förortsskolor där islam regerar i praktiken) kan fortsätta med sina religiösa klädedräkter både på lärare och elever så vi har redan delvis följt Storbritanniens varnande exempel tyvärr.

  32
 2. Viktigt att backa Jomshof .
  Hans inställning är ni majoritet bland etniska västerlänningar .
  Dessutom är det sannolikt starten på en viktig förändring i Sverige framgent.
  Shekarabi kan vi skriva av direkt , Hans dubbla agenda är väl känd .
  En politiker som utan att blinka blåser Svenska pensionärer på sina rättmätigt förtjänade pensioner och som jobbar för ett annat land .
  Och som dessutom tillhör ett parti som övergav Sveriges väl och ve för 45 år sedan , kan inte ha en framtid i vårt nya Sverige,
  som så sakteliga växer fram.

  47
  • Jimmie har enligt SD stöttat Jomshof intern. När det gäller Elsa Widding vet jag inget mer än vad hon sagt och vad media har rapporterat. Jag tycker det är väldigt oklart varför hon gav upp så lätt, hon lämnade SD men säger att hon ska stödja SD i riksdagen.

   13
   2
 3. Jomshof visar igen att han är en riktig politiker som har ryggrad. De andra är som Sykofanten Ormstunga i Sagan om ringen. Gäller i princip dessutom hela journalistkåren. Sykofanter samtliga i kontanterna med islam.

  61
 4. Fifflaren Ardalan Shekarabi (S) förstår inte när tala är silver och tiga är guld.

  83
  1
  • Är det inte dags att återbörda denna guldklimp till fäderneslandet? Jag har hört att det behöver många fixar. Det är bättre att han lägger näsan i blöt där.

   25
 5. i sak har ju jomhof rätt ! man kan konstatera att dessa kriminella gäng härstammar från jihaditer och och dom försvaras av mullor och eventuella kärringar som månar om dina toyboys .. och man tar ju inte ansvar för den skada dess hör i samhället.
  jomhof skulle göra sig bra som statsminister han är ju klarsynt i alla fall

  82
  2
 6. Svenska folket och Erdogan behöver en sammanställning vad som står i koranen om “otrogna” och vad det skall är bra för. Kristna, buddhister och övriga trossamfund måste avkräva i FN av islam varför de är “otrogna”.

  62
  • Frågan är om koranen med sitt uppviglande innehåll hade klarat en rättslig prövning med svensk lagstiftning?

   14
 7. Om SIDA drog in alla bidrag till länderna som klagar/gnäller på koranbränningar, så vore det nog annat ljud i skällan.

  91
 8. Det svenska förändrade säkerhetsläget beror varken på Jomshof eller några koraner. Det bottnar i stället helt och hållet i den islamistiska dödskultens irrläror. Och det är inget nytt fenomen, för så har det alltid varit. Slakt, parasit-betéende, förtryck och erövringar sen urminnes tider. Alltså långt innan den svenska grundlagen ens var skriven. Hotet är självklart islamismen och inget annat !

  93

Kommentera