Profeten Muhammed borde ha hamnat hos ICC

ISLAM. En troende muslim är en person som underkastar sig och lyder Allahs vilja. Islam är ett arabiskt ord som betyder underkastelse. Ordet muslim betyder “den som underkastar sig“

Koranen är Allahs allra sista budskap till mänskligheten och mottogs av profeten Muhammed. Senare skrevs dessa budskap ned och de finns idag i Koranen, islams heliga bok. Koranen är oföränderlig.

Muhammed anses vara den muslim som mest och bäst följt Allah (Gud). Muhammed utgör därför en stark förebild för alla troende muslimer.

Oppositionen kräver att justitieutskottets ordförande, Sverigedemokraten Richard Jomshofs ska avsättas för sina uttalanden om profeten Muhammed och Islam .

-Pettersson antar att Muhammed, om han levt idag, hade stått anklagad vid Internationella brottmålsdomstolen, ICC i Haag, för brott mot mänskligheten. Åtalspunkter skulle bland annat vara folkmord, massmord, mord, tortyr, folkfördrivning, våldtäkter, slaveri, bedrägeri med mera. bedrägeri, mm.

Dagens muslimer anser att Muhammed var ofelbar och han är alla muslimers rättesnöre som en perfekt människa. Det är Muhammed och islam som S, MP, V, C, Aftonbladet med flera försvarar.

Kanske dags att skicka Muhammeds efterträdare till ICC?

Muslimska frivilliga som slogs för Hitler och nazismen, publicerat på bloggen i augusti 2010.

Filmen publicerades på bloggen i januari 2013

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Profeten Muhammed borde ha hamnat hos ICC

 1. Få Muslimer som underkastar sig något “de kräver andras underkastelse”, man kan tolka det som att de helt missförstått betydelsen av ordet.

  22
  1
 2. Det mesta som står i Mohammeds skrift koranen strider mot svensk lag.
  Ändå rättfärdigar troll som Anders Lindberg koranens slavar i Sverige att få följa Mohammeds sjuka religion.
  Att Miljöpartiets och Vänsterpartiets väljare stödjer muslimer i hög grad är för mig en gåta eller möjligen en förklaring att dom inte är friska i huvudet.
  Kvinnorättskämpar borde hata muslimer mer än några andra, men så är ju inte fallet tvärtom hyllar idioterna detta slödder till folkslag.
  Och ordet underkastelse som Allah uppmanar till borde muslimerna tillämpa nästa gång dom ser ett tåg komma.
  Men låt oss riktiga svenskar lova varandra att muslimerna aldrig aldrig ska få något som helst inflytande i Sverige.

  43
  1
 3. Jag vill inte vara med i att via skatten stödja t.ex. Malmö varje år i deras årliga konkurs. Malmö är så pass stor kommun, så de ska klara ekonomin från skatter av sina egna invånare. Jag förstår att när för få kommuninvånare tjänar pengar och betalar skatt och flertalet lever på andra sätt blir det som det är. Vägra betala skatt till kommuner, som bör klara sig själv. Tåget har gått de får ordna upp sin egen skapade misär nu. Var är de partierna, som vill ge lite rättvisa i det här landet för företagande/arbetande människor?

  37
 4. Kidnappning också. Han kidnappade en kvinna som han tvångsgifte sig med. Vi kidnappningen mördade han kvinnans man och svärfar.

  33
  1
  • Usch du kan inte ha sådana unkna kristna värderingar som “demokrati” och “medmänsklighet”. I socialistiska Sverige är det Partiet och deras värderingar som gäller där vi inte gör skillnad mellan “vi och dem” såvida “dem” inte är sverigedemokrater då duger inget annat än livstidsförvisning och helst arkebusering i gryningen.

   19
   1
  • De rödgröna partierna och deras väljare tycker att det hör hemma i Sverige. Så gör även vissa inom M, L och KD.

 5. Ledningen för den stora Svenska muslimska enklaven, Malmö , har bestämt att inte följa Svenska lagar .
  Tillsammans med Miljötalibanerna ska de obstruera mot Regeringens arbete för att få ordning på Sverige .
  Så värnar SOSSARNA Sverige .
  Kommer de att ta emot alla miljarder i bidrag som vi skattebetalare förser dem med ?.
  Pengarna borde villkoras . Ett minimikrav måste vara att lagarna efterföljs .
  Det Socialdemokratiska moras som Sverige befinner sig i är bedrövligt .
  Sossarna i många kommuner har sålt ut alla fastigheter av värde .
  Skönt att den utförsbacken har stoppats upp .
  Men se på Kalmar , Göteborg och andra sossekommuner .
  Korruptionen är bergfast .
  Mycket arbete återstår .

  50

Kommentera