Ny koranbränning planeras av Salwan

ISLAM. Salwan Momika har fått en ansökan om en allmän sammankomst utanför Irans ambassad på fredagen beviljad.

Salwan Najem och Salwan Momika

Manifestationen kommer hållas under eftermiddagen i närheten av ambassaden på Lidingö i Stockholm och det framgår av ansökan att Momika planerar att bränna koranen.

Ansökan beviljades innan Säpo gick ut med att man höjer terrorhotnivån till en fyra på en femgradig skala.

-Pettersson tycker att polisen ska bevilja Salwan och Salwan tillstånd för allmän sammankomst fast på annan plats. Irak eller Iran vore lämpligare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Ny koranbränning planeras av Salwan

 1. “Tack för att ni valde Sverige”, eller hur Reinfeldt.
  Blev det egentligen så bra som du trodde?

 2. Den här Momika har all rätt enligt svensk lag att bränna koranen. Emellertid leder detta förfarande inte till något konstruktivt.

  Jag vill se våra politiker prata och debattera om innehållet av den så kallade “fredens” religion islam.

  Jag vill se våran pk-media säga sanningen om innehållet av den så kallade “fredens” religion islam.

  Jag vill se våra förståsigpåare säga sanningen om innehållet av den så kallade “fredens” religion islam.

  Det är bara att läsa på så inser man snabbt att Koranen är en krigsbok som uppmanar till våldsamheter och dödande av icke-muslimer.

  26
 3. Elda på mer !
  Islamisterna eldar bilar.spränger. eldar hus.våldtar.smugglar in droger.
  Elda en jävla bok är ju inget vad dessa individer gör..

  18
  1
 4. Polisen bör säga åt Salwan att vi skiter i att närvara vid din allmänna sammankomst. Lycka till.

  16
  5
 5. De bränns för lite koraner. Det skulle behöva brännas hundratals miljoner om inte miljarder koraner. Till dess att alla är borta.

  32
  4
 6. Fullt rimligt att begränsa möjligheten till politiska manifestationer precis utanför ambassader (inkl gaphalsar utanför USAs och Israels ambassad) och religiösa lokaler. Men då skall det gälla alla och alltid.

  14
  10
  • Först var det Coronan där vi fick vara på vår vakt och hålla avstånd.Nu får vi vara på vår vakt igen och tänka oss för var vi rör oss.En terrorforskare uttalade sig om att det är större risk att dö i en bilolycka än att man råkar ut för ett terrordåd ! Ja,då behöver man ju inte oroa när man hör “expertisens” trösterika ord ! Ett annat “expertråd” : var vaksam på om någon i din omgivning har en tjock och bullig jacka på sig ! ……Nu ska ju den flaggviftande Irakiern elda upp nästa koran ute vid Iraks ambassad på Lidingö.Hoppas att inte någon galen terrorist får för sig att spränga den vältrafikerade bron ut dit då !!

   • Som Pettersson anser ska det eldas framför Iraks och Irans Ambassadoer

    Den svenska flaggan ska utbytas mot Iraks och Irans flaggor. Vill de elda upp den svenska flaggan gör det då utanför Migrationsmyndigheternas kontor utan koraner.

 7. Elda upp både Salwan & Salwan och alla jävla koraner som finns i Sverige.
  Jag är så trött på att höra detta tjat om världens i särklass sjukaste skrift.
  Muslimerna bör jagas ur Sverige med blåslampa, och om alla vi svenskar började bemöta muslimerna som dom beter sig i Sverige så skulle allt gå lite fortare.
  Så stå upp alla svenskar för fosterlandet och visa muslimerna att dom kan dra härifrån nu, vi är innerligt trötta på dessa ekomiska blodsugare som dessutom tror vi ska börja rätta oss efter deras sjuka religion och levnadssätt.
  DET RÄCKER NU !!!!!

  55
  2

Kommentera