Jomshof: Allt jag säger är korrekt

ISLAM. Oppositionen, S, C, V och MP, vill att Sverigedemokraten Richard Jomshof röstas bort som ordförande för justitieutskottet efter uttalandena om islam efter koranbränningarna.

I natt bemötte han den tunga kritiken i ett nytt inlägg på Twitter, och uppgav att allt han sagt tidigare varit korrekt.

”Ni kan väl börja med att läsa på”, skriver Jomshof.

S, C, V och MP kommer att kräva en omröstning om ordförandeskapet vid nästa sammanträde med justitieutskottet den 31 augusti.

-Pettersson trodde att det bara var islamister som kritiserade kritik mot islam men det är många andra som är obildade också.

Ni hör, först ville de förbjuda koranbränningar nu vill de förbjuda berättigad islamkritik för att en del muslimer hotar oss.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

tIBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Jomshof: Allt jag säger är korrekt

 1. Det har ju gått bra för sossarna att ljuga om det mesta i minst 20 år, så det är väl bara att fortsätta i samma gamla stil.

  10
 2. Jomshof har rätt i sitt argument att detta är vad muhammedanerna själva beskriver som sin “historia”. Alltså har han inte fel.

  En mer viktig diskussion är dock det faktum att denna “historia” är påhittad på 800 och 900-talet. Så även om den är en gammal påhittad historia så är den påhittad, en fantasi, en berättelse i likhet med de gamla nordiska myterna om Tor, Oden, Loke och Frej med anhang.

  För hur vi än vänder och vrider på det kommer vi inte ifrån att det finns inga arkeologiska eller historiska bevis för att det fanns en bok som kallades koranen på 600-talet, en stad som hette Mecka i Hijaz på 600-talet eller en profet som kallades Muhammed som predikade islam och styrde ett stort rike på 600-talet.

  Däremot finns det gott om bevis för att de inte fanns då områdena som Muhammed och hans följeslagare skulle ha regerat över som “islamiska härskare” var alla kristna eller zorastiska områden på den tiden. Vilket mynt och andra artefakter från den tiden påvisar. Det finns en hällristning som sätter tidpunkten för Meckas grundande till 698 e.Kr. problematiskt om Muhammed skulle bott i den välmående staden på 570-talet. De äldsta kompletta koranerna som finns är från 1100 och 1200-talen.

  Nu kan då desperata muhammedaner säga att den äldsta kompletta Bibeln är från 400-talet och de skulle vara korrekta. Men skillnaden är att vi har fortfarande över 2000 olika papyrus-fragment och skrifter från 1, 2 och 3 århundraden som ger oss nästan hela Bibeln ändå.

  Dessutom är den muhammedanska historien annorlunda eftersom de som hittade på den ville att deras “profet” skulle vara en mäktig man som förespråkade en mäktig religion. Alltså gjorde de honom till en stor rik shejk med många fruar och sexslavar som styrde över ett stort land. Hans efterföljare var ännu rikare. Detta innebär att de koraner som de skrev ner alla hade skrivits på pergament, samma material som Bibeln från 400-talet skrevs ned på. Så om kristendomen har en Bibel från 400-talet borde det inte vara några som helst problem för muhammedanerna att visa en koran som är nedskriven 200 år senare.

  35
  1
  • Kristendomen är lika mycket hittepå som samtliga andra religioner. Hade någon av dem varit sanna så skulle hela jordens befolkning känt till det för hundratals år sedan.

   18
   4
   • Det står dig fritt att tro det.
    Men varken historiker eller arkeologer håller med dig på den punkten. Det är ett vedertaget faktum idag att Bibeln är den äldsta mest kompletta bok som existerar från antiken. Det som den beskriver i Nya Testamentet om livet i Roms Mellanöstern och de personer som är nämnda där stämmer väl överens med de historiska och arkeologiska bevisen vi har från den tiden.

    Även om vi tittar på Gamla Testamentet så stämmer det väl överens med de historiska och arkeologiska bevis som hittats.

    För att du ska förstå skillnaden mellan historisk och arkeologisk så innebär historiska bevis texter och skrifter medans arkeologiska bevis är artefakter och grunder som hittas vid utgrävningar.

    9
    4
   • @Eva M
    Om Bibeln har haft rätt på det som vi kunnat kontrollera. Vad mer kan den då ha rätt om?

 3. Islams försök till utrotning av oss normala vanliga människor liknar ngt bekant typ Nazzarnas försök till utrotning av judarna. Läs Koranen PK. Kämpa på Jomshof.

  55
  1
 4. Såg inte att Pettersson uppmärksammat carl B Hamiltons (L) praktfulla klavertramp:

  ” Carl B Hamilton säger (i TV4 Nyheterna” att det finns en gräns för hur mycket hans parti kan tåla när det gäller samarbetet med Sverigedemokraterna.

  – Jag tror att gränsen går vid att de skulle börja uttala sig på samma sätt om judar, och det är inte omöjligt. Men där går absoluta gränsen, säger han till TV4 Nyheterna.

  Efter intervjun ber TV4 Nyheterna om ett förtydligande varpå Carl B Hamilton svarar i ett sms.

  ’L kan inte leva med rasistiska uttalanden om bland annat muslimer och judar och alldeles särskilt inte om judar’, skriver han till TV4 Nyheterna.”

  https://www.svd.se/a/O8JQmb/carl-b-hamilton-l-forsvarar-att-inte-rosta-bort-jomshof-tror-att-gransen-gar-vid-judar

  Snacka om att trassla in sig själv i sin egen rädsla för PK-poliserna. Förvisso har han rätt, Jomshof skulle inte kunna säga så om judar, men judendomen idag är å andra sidan inte en teologi som skapar mängder med diktaturer och våldsamma anhöngare. Jomshaf har ingen anledning att säga saker om judendomen och SDär dessutom Israelvänligt, till skillnad från vissa andra partier.

  Nu finns några med z i partitillhörigheten som trycker tummen ner förvisso men det är en helt annan och rätt ointressant (gäsp) diskussion.

  48
  1
 5. Jag tycker det är rätt av Jomshof. Alternativet är att blunda för historien och låta våldsideologin ta över samhället. Var är alla övriga s.k. demokratiska röster i riksdagen? Borde de inte vara på krigsstigen och hjälpa till med att vidta åtgärder mot terrorhotet.

  61
  2
 6. TACK JOMSHOF (SD)!!

  Äntligen en som talar klarspråk och som står för vad han säger.
  Hela (SD) borde ta efter.
  Det går inte att fega ner och bete sig som “fega och mesiga syltryggar” typ (M, S, MP, C, L, KD, V) om man vill att folket skall ha förtroende för politiker.

  Nu väntar vi på migrations stopp värt namnet. Utvisningar av kriminell utlänningar utan hänsyn till vad som väntar dem i hemländerna.

  Islamism, wokeism och fascism bygger inga bra samhällen!

  89
  2
 7. Jomshof är en rakryggad man. Han har 100% rätt. Det är bara att läsa på.

  Enligt mitt förmenande bör islam förbjudas med anledning av att den uppmanar till dödande av icke-muslimer, våldsamheter och etc. Koranen är helt sonika en krigsbok.

  109
  1
 8. Pålsjö .
  Jag tycker mig märka att det spelar mindre roll vad som sägs och betydligt mer VEM som säger det .
  All kritik som sossarna har mot SD,s politik är bortblåst När de själva genomför samma politik.
  Så bedriver det forna så stolta partiet politik nu för tiden .
  Titta bara hur Shekarabi agerar . I sanning en rucklare.

  102
 9. Observera att det bara är skränvänstern som går i taket för vad Jomshof skrivit. Inte muslimer. För varför skulle de, allt han skrivit står ju i haditherna.

  Det är ju som om man skulle säga att Jesus gick på vattnet och kunde trolla fram mat. Ja det står ju i bibeln så varför skulle någon kristen bli upprörd över det?

  84
 10. Observera att Richard Jomshof i det här sammanhanget inte har sagt/skrivit något om pedofili. Det är något att fundera över.

  67
 11. AfD Bayerns ordförande grovt misshandlad i organiserad migrantattack.
  Förövarna var av visst utländskt ursprung, eller med hans egna ord, “Jag menar inte spanjorer eller italienare. Det är dessa människor som vill leda oss tillbaka till tyranni. Om vi lever i en demokrati, då måste vi kunna stå ut med att andra människor har olika åsikter.”
  https://europeanconservative.com/articles/news/afd-bavaria-chief-beaten-up-in-organised-migrant-attack/

  …video om händelsen, Bayerische Rundfunk 24:
  https://youtu.be/iXRdC9dtDBg

  78
  • Och det kommer att bli mer organisation och planerade dåd från hårdföra muslimer. I hela Västvärlden. Den som inte fattar att detta hot är reellt och på sikt mycket allvarligt är en riktig åsna. Islam är inte här för att bygga broar och skapa fred. Sådant görs aldrig i islams namn. Islam = underkastelse. Det gäller alla!

   37
 12. Naturligtvis håller jag med Richard Jomshof. Han har en lite strävare framtoning än mellanmjölkspolitikerna och tillsammans med budskapet gör det att de får psykbryt. Björn Söder är också en person som säger sanningen men kanske saknar samma fingertoppskänsla. Mellanmjölkspolitikerna blir krontokiga när han uttalar sig.

  Jag kommer mycket väl ihåg hans uttalande om svenskar och att alla inte ville vara svenskar. Inget fel i det uttalandet men oj vilken fart det fick på PK-gänget. Vilka grupper det rörde sig om låter jag vara osagt men om ni läser Reinfeldts språklag så tror jag att ni fattar vilka grupper det rör sig om. Ledtråd: tre grupper.

  Antagligen är Jomshof småfisk i PK-maffians ögon. Han är ännu inte åtalad för sina uttalanden som vissa amerikaner som de vänsterblivna inte gillar.

  80
  11
  • Argus
   Skulle trycka tumme upp, skönt att Jomshof står upp för sanningen, men så kom dina sista märkliga rader. Då blev det tumme ner. Vilka amerikaner är åtalade för sina u t t a l a n d e n ?

   Jag vet en amerikan som tillsammans med sina kumpaner är åtalad för massa annat eftersom de försökte sig på en statskupp och angrep demokratin, alltså riktigt läskiga saker som vi normalt bara ser i de mest efterblivna länderna. (Vi får hoppas de blir inlåsta resten av livet.)

   Men vilka menar du blir åtalade för sina uttalanden?

   26
   45
   • En statskupp!!!!??? 😂😂😂. En handfull gubbar, statskupp i ett land med världens största armé’? 😂. Gått på kurs på Bommersvik? Läst för mycket Bonniers tidningar och glott på Public Service ”experter”? Hur skulle den statskuppen ha gått till?

    59
    32
   • Nu är Donald Trump åtalad. Många sanningar om den s.k. “statskuppen kommer nu att se dagens ljus. Det blir nog inte som Pk-folket tänkt sig.

    42
    15
   • G54, “Nu är Donald Trump åtalad” Åtalet som kom nu är det fjärde och Trump är åtalad på 91 punkter.

    Dessutom har det varit civilrättsliga mål där han dömts för förtal och sexuella övergrepp till att betala E Jean Carroll över 50 miloner kronor.

    Hans organisation har även dömts för skattebrott.

    Trump medger den 3 maj, 2018, via ett inlägg på Twitter, att han uppmanat Michael Cohen att betala porrstjärna Stormy Daniels 130.000 dollar i utbyte mot hennes tystnad.

    Trump är inte rumsren.

    19
    11
   • Så spännande G54. Vilka sanningar är det du tänker på? Jag förstår att du har bättre fakta än den statliga grupp amerikaner, åklagare mfl, som jobbat med ärendet länge?

    9
    8
   • Apropå Trump.
    Den extrema mängden åtalspunkter mot Trump är i sig självt oerhört talande. Det handlar helt enkelt om att göra allt man kan för att stoppa honom. Det är en orimlig rättsapparat som nu skall dra igång, ett riktigt spektakel avsett att hindra opinionsbildningen.
    Vad jag kan se har han gjort två allvarliga fel:
    1. Slarvat och krånglat med hemliga papper.
    2. Antytt att ansvariga för rösträknare (i Georgia tror jag) borde fiffla lite till hans fördel.

    1. tror jag är långtifrån unikt. Vi har ju haft fall relativt nyligen i Sverige av liknande slag (Transportstyrelsen) men 2. är rätt allvarligt.

    Vad han betalar en porrskådis och vad han gör i sänghalmen är totalt ointressant däremot. Dylika arrangemang sysslar politiker världen över med och dubbelmoralen påbjuder att det skall sopas under mattan.

    ”Felet” är att många republikanska väljare inte ser att Trump (gammal också) gjort sitt, mycket bra som president – skiten kom på slutet, och satsar på DeSanto istället. Men det är deras val i en demokrati.

    10
    1
   • Lrs, det pågår för närvarande fyra åtal mot Trump med sammanlagt 91 åtalspunkter.

    Donald Trump tog med sig en rad sekretessbelagda handlingar vid sortin från Vita huset i januari 2021. Han har också visat dessa dokument för obehöriga och förvarat dem osäkert.

    Försök till valpåverkan i Georgia. Gäller Trumps försök att undergräva Bidens valseger i den viktiga vågmästardelstaten i den amerikanska Södern. Trump fångades på band när han försökte förmå delstatssekreteraren Brad Raffensperger att ”hitta” 11 780 röster.

    Stormningen av Kapitolium. Strax före jul kom representanthusets granskningskommitté med sin slutrapport, och den ansåg enhälligt att Donald Trump bör åtalas för flera brott i samband med upploppet. Åtalet är på fyra punkter och den före detta presidenten anklagas bland annat för att ha konspirerat mot den amerikanska staten.

    Hanteringen av pengar till mutor. I början av april åtalades Donald Trump i en domstol i New York för bokföringsbrott och mutor i samband med en utbetalning till porrstjärnan Stormy Daniels vid valet 2016. Trump misstänks ha antecknat betalningen på 130.000 dollar till porrstjärnan som utgifter för valkampanjen, vilket anses bryta mot amerikanska lagar som gäller valfinansiering.

    Utöver dessa brottsmål pågår även civilrättsliga mål mot Trump.

    7
    3
   • Eva M
    Om jag har så mycket bättre fakta vet jag inte.
    Jag menar bara att nu får Donald T´s advokater chansen att lägga fram bevis/sanningar (om så finns) som tidigare förtigits av MSM, så får vi se vad som kommer fram där.

    8
    4
  • Angående Argus kommentar om Björn Söders uttalande om svenskar och vilken fart det fick på PK-gänget.

   Den samiska folkrättsjuristen Mattias Åhrén sa att han blev, citat: ”personligen nästan mer bekymrad när alla andra partier från höger till vänster tar debatten och säger att samer är svenskar – för det är vi inte, det är ett farligare argument att påstå att samer är svenskar, därför att det leder till assimilering och i slutänden till att den samiska kulturen försvinner.”

   Författaren Annika Hernroth-Rothstein, citat: “jag är inte svensk, jag är judisk. Jag är en del av det judiska folket. Björn Söder säger att judarna är ett folk, inte bara en religion. Så varför upprördheten?“

   Stockholmaren Stefan Ritter, citat: ”Vad Björn Söder sagt om oss judar är helt korrekt, vi judar, har en särskild status som innebär att vi kan upprätthålla språk och vår kultur”.
   https://www.di.se/debatt/debatt-samer-och-judar-kan-sjalvklart-vara-svenskar/

   Stefan Ritter, här helt kort hos Jan Sjunnesson “Det Extrema Sverige“:
   https://youtu.be/2E9i1-ibb8U&t=1h8m24s

   52
  • Genom att vägra utse Biden till vinnare. Och du tror alltså att världens största armé hade gått in i så fall… smart kille du…😂

   12
   14

Kommentera