Om islam vore en religion som andra varför då alla problem kring den samma?

INSÄNDARE. I SvD kunde vi nyligen läsa om att utrikesminister Tobias Billström (M) påstod att muslimer berikar vårt land! Detta uttalande kom efter att man från den muslimska delen av världen fördömt Sverige för koranbränningar.Synd bara att Billström inte närmare förklarade vad den nämnda “muslimska berikningen” bestod av!?

Frågan är även: -Varför ska vi i Sverige och västvärlden visa minsta respekt för islam och dom muslimska ländernas protester mot koranbränningarna? Varför ska vi lyssna på länder vars ledare har vägrat att skriva under FN:s resolution om de mänskliga rättigheterna? Varför tillåts våra politiskt korrekta beslutsfattare och krönikörer framställa islam som en fredlig religion, en religion som vilken som helst? Om detta vore sant och inte rent nonsens så borde det ju rent logiskt inte vålla några som helst problem med att kritisera islam.

Det märkliga är inte att islam kritiseras utan det fåniga rollspel som hela det svenska politiska etablissemanget deltar i! Varför säger man inte som det är, varför påstås man vara “islamofob” för att man vänder sig emot islam?

Rent logiskt så borde ju islams följares kristofobi och antisemitism ses som ett större problem! För det är ju bevisligen islamistiska terrorgrupper som IS ,al Shabaab, al Qaida, Hizbollah och Boko Haram med flera som ligger bakom majoriteten av alla blodiga terrordåd runt om i världen.

När regeringen nu talar om att ändra lagen för att stoppa koranbränningarna så görs det för att kränkta människor hotar med våld. Hur man än ser på det så är ett eventuellt förbud i så fall en kapitulation inför antidemokratiska krafter. Det är inte utan att man undrar om ord som “kränkt” och “islamofob” borde förbjudas?För när används dessa ord?Jo när muslimer / islamister inte får sin vilja igenom eller blir kritiserade och ifrågasatta! I ett öppet och demokratiskt samhälle har vi rätt att kritisera och ifrågasätta precis allting utan att behöva be om ursäkt!

Islamtrogna blir kränkta av att koranen bränns, i samma islams namn avrättas människor för att de lyssnar på popmusik, vägrar bära slöja, är homosexuella, ifrågasätter islam eller vänder sig emot den styrande regimen, medan kvinnor och flickor tvingas till tvångsgiftermål och barnäktenskap! Vill vi att denna religion ska påverka vår lagstiftning och är det “islamofobi” att säga nej till det?

Varför gör vi oss och framför allt vänstern dummare än vad vi är, varför vurmar socialdemokratin och vänstern för islam?Kan man inte sin historia? I Iran så gjorde de röda ihop med islamisterna gemensam sak med att störta Shahen av Iran, och vad hände sedan? -Jo efter maktövertagandet så blev “de röda” först med att mista sina huvuden!

Avslutningsvis: – Varför inte möta islams följare med följande diplomatiska rättvisa?- Vi kristna svenskar bör ge vårt lands muslimer samma rättigheter som vi kristna får i deras egna islamistiska länder!Frågor om “kränkning” på det

Johnny Hornbrink SD

4 thoughts on “Om islam vore en religion som andra varför då alla problem kring den samma?

 1. Rörande koranbränningarna så skulle ingen bry sig över dessa om det inte vore för en liten sak, nämligen svensk media!
  Om media teg om bokbrännandet så skulle allt och alla kunna bränna koraner dagarna i ända utan att någonting skulle hända, frågan på det blir därför!
  -Varför är det så viktigt att berätta när och vem som brände en koran men totalt ointressant att informera om vem eller vilka som begick den senast inrapporterade våldtäkten?

  10
 2. Syltryggen Billström (M) eller Muslimpartiet, har fortfarande inte angivit vad för positivt ISLAM har medfört för Sverige

  Jag kan ge några negativa
  – ondska
  – hot
  – hat mot andra religioner
  – intolerans
  – analfabetism
  – religiös fördumning
  – våld
  – kvinnoförtryck
  – barnaga
  – halal som borde få djurrättsaktivister att reagera
  – klanvälde
  – oärlighet
  – lathet
  – ….

  Listan kan bli mycket lång

  Undrar hur lång Syltryggen Billströms (M) positiva lista kommer att bli.

  LITA INTE PÅ (M)!! De är en kopia av islamistpartiet (S).

  15
 3. Tjafset om koranbränningar hade ju självdött ifall ingen hade brytt sig om dom första
  bränningarna? Islam är int Svenskarnas Religion!

  Sen borde Billström tänka till först innan han uttalar att Muslimer berikar vårt land,
  vad menar han egentligen när i stort sett alla dödsskjutningar, våldtäkter, grova rån,
  förnedringsrån utförts av just Muslimer, likadant dom terrordåd som skett i Sverige där
  människoliv spillts på grund av att fanatiska dårar fått Spel? Tänk innan du talar Billström? Att krypa för en religion som vi inte har med att göra skapar vrede hos väljarna!.

  24

Kommentera