Principer & protester

INRIKES. Slaget på järvafältet, påskupploppen och korankonflikten är inga isolerade kriser – utan det förutsägbara PRIS Sverige betalar för 30 år av havererad integrationspolitik.

Koranbränningar har gjort Sverige till ett prioriterat terrormål – och allt fler vill därför nu inskränka den svenska yttrandefriheten. Varför har denna konflikt blivit så allvarlig just i Sverige? Kan en anpassning av den svenska ordningslagen verkligen lösa problemet? …och vad händer med ett samhälle som låter våldsamma protester påverka dess demokratiska principer?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om “PRINCIPER OCH PROTESTER“.

5 thoughts on “Principer & protester

 1. Det kanske är dags att ultraljudsundersöka samtliga riksdagens ledamöter för att se om det verkligen finns en ryggrad där den borde finnas, men personligen tvivlar jag på det.
  Varför finns det ingen som kan ställa sig upp och försvara yttrandefriheten, utan istället ska alla unisont buga & bocka inför OIC, och nästan be om ursäkt för att vi har den rätten i Sverige?
  Det är nog dags för regeringen att börja utvisa de som inte ska vara kvar i Sverige!

  20
 2. Det handlar inte om Koranen i sig utan innehållet i texten som förnedrar & kränker andra samt förordar våldshandlingar mot de som inte håller med eller tycker annorlunda !!!!

  23
 3. Regeringen och riksdagen har visar sig följa Groucho Marx berömda ord, “Om mina principer inte är bra nog har jag flera”

  SYLTRYGGARNAS TID ÄR NU!!!

  39
  • Också bra; “Jag vill inte vara med i en klubb som kan acceptera sådana som mig som medlemmar.”

   23

Kommentera